تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

حسان

Well-known member
:motat:خووو شیطونک یه چیزی برات میگیرم. کادو رو نباید گفت باید طرف رو غافلگیر کرد

باشه پس برو خوب خوب بخون تا حتما قبول شی....
راستی مدرک زبان داری؟؟
707619_thankyou.gif

helena

New member
هلنا
یه دختر خانوم خوب که عاشق .. . . .
بقییه اش را نمیگم خودش میدونه
فقط بگم یه کم داره با تجربه میشه. . . :riz304:

اتفاقا اینقد با تجربه شدم که میخام کارمو توسعه بدم تا تجارب بیشتری برای ایندم کسب کنم.
ولی از من نخاه که ازت خیلی تعریف کنم چون علتشو......

نوتر

New member
هان؟؟؟
نوتر جان عزيز
خيلي بجه ي خوب ,با مرام ,خوش اخلاق ,مهربون ,بامعرفت ,شيك ,مرتب ,منظم ,خوش قيافه ,خوش تيب ,نو ,تر و تازه ,با صفا ,و ....اصلا يه جي ميك يه جي مي شنوين ,
خيلي ماهه ,خيلي ....
يه كارت شارز هم برامن بفرست ,
ايرانسل باشه ,
باتشكر

باشه بابا برقی 10000 تومنیه ایرانسله

با ناخنت خراشش بده استفاده کن

لطفا این قسمت را خراش دهید
شماره شارژ //////////////////////////// کد سریال ir 12876898769

nanaz

New member
شیطونک : مودب، مهربون، شیطونه و توی همه تاپیک ها سرک میکشه ، در مورد عقایدش دختر محکمی هست و با فکر تصمیم میگیره ، طنز حرفاشم جالبه . در کل جزء کسانی هست که تو ذهن من میمونه.

حسان

Well-known member
شیطونک : مودب، مهربون، شیطونه و توی همه تاپیک ها سرک میکشه ، در مورد عقایدش دختر محکمی هست و با فکر تصمیم میگیره ، طنز حرفاشم جالبه . در کل جزء کسانی هست که تو ذهن من میمونه.

707619_thankyou.gif

نوتر

New member
اهل بحث کردن، منطقی شیطون.

میخک یه دهه شصتی واقعی. اصلا از این دخترای وای وای النگوهام میشکنه نیست.محکم میحرفه. به نظرم امضاش بهترین امضایی که هست که بین همه کاربرا دیدم.
صریح و محکم بودنش قابل تقدیره

ketabsabz

Well-known member
هلنا با اینکه نمیشناسم بازم اما دختر مهربونی باید باشه و مودب
شیطونک واقعا شیطونکه همه جا میلایکه همین الان ی پستو مینویسی 1 ثانیه بعدش لایک شیطونک روشه اما دختر زرنگ و پر جنب و جوش و شیطونی ب نظر میرسه
میخک اهل منطق ، صمیمی
بابا برقی هم ک همیشه پستاشو میخونم خنده برلبانم میفته خیلی اکتیو ، دوس داشتنی ، مهربون ، و بامزه

داشتین تحلیلو

bahar.zr93

New member
بهار متلک گو در حد تیم ملی.خدانکنه یکی از نقطه ضعفاتو بهش بگی اونوقت باید از شهر بری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید اونوقت کدوم نقطه ضعف؟؟ خب جدی نبودن که نقطه ضعف نیست که...
ضمنا جهت اطلاع عرض کنم من دستی بر قلم دارم و گاهی چیزهای طنز منویسم، یعنی کلا لحن دوستانه ام همینه ... تو متلک گو برداشت کردی..؟؟؟؟

(البته وای به روزی که جدی شم.... :ph34r-smiley: )
بازم خوبه یه کوچولو نزدیک حدس زدی... می پذیریم ازتون!!!:a2d3:

kaveh1316

New member
دوستان دوستان من میترسم اگه همینجوری پیش بره چند مورد ازدواجی چند مورد شکست عشقی چند مورد خودکشی چند مورد ............................... داشته باشیما من بگم فردا نگین نگفتی؟؟؟؟

kaveh1316

New member

ببخشید اونوقت کدوم نقطه ضعف؟؟ خب جدی نبودن که نقطه ضعف نیست که...
ضمنا جهت اطلاع عرض کنم من دستی بر قلم دارم و گاهی چیزهای طنز منویسم، یعنی کلا لحن دوستانه ام همینه ... تو متلک گو برداشت کردی..؟؟؟؟

(البته وای به روزی که جدی شم.... :ph34r-smiley: )
بازم خوبه یه کوچولو نزدیک حدس زدی... می پذیریم ازتون!!!:a2d3:
تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bahar.zr93

New member
تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وا؟؟؟ کجاش تهدید بود؟؟؟ منطورم اینه به جاش جدی میشم. نه اینکه صبح تا شب به همه لبخند تحویل بدم!!
شما فعلا دستتو از روی shift+? بردار فک کنم گیر کرده!!!:65d6a5d6s:

بالا