نوتر
New member
:motat:خووو شیطونک یه چیزی برات میگیرم. کادو رو نباید گفت باید طرف رو غافلگیر کردخدا رو شکر...
چرا قسمت اول رو جواب ندادی خو...
شیرینی قبولی به من چی میدی؟؟
:motat:خووو شیطونک یه چیزی برات میگیرم. کادو رو نباید گفت باید طرف رو غافلگیر کردخدا رو شکر...
چرا قسمت اول رو جواب ندادی خو...
شیرینی قبولی به من چی میدی؟؟
:motat:خووو شیطونک یه چیزی برات میگیرم. کادو رو نباید گفت باید طرف رو غافلگیر کرد
هلنا
یه دختر خانوم خوب که عاشق .. . . .
بقییه اش را نمیگم خودش میدونه
فقط بگم یه کم داره با تجربه میشه. . . :riz304:
هان؟؟؟
نوتر جان عزيز
خيلي بجه ي خوب ,با مرام ,خوش اخلاق ,مهربون ,بامعرفت ,شيك ,مرتب ,منظم ,خوش قيافه ,خوش تيب ,نو ,تر و تازه ,با صفا ,و ....اصلا يه جي ميك يه جي مي شنوين ,
خيلي ماهه ,خيلي ....
يه كارت شارز هم برامن بفرست ,
ايرانسل باشه ,
باتشكر
باشه بابا برقی 10000 تومنیه ایرانسله
با ناخنت خراشش بده استفاده کن
لطفا این قسمت را خراش دهید
شماره شارژ //////////////////////////// کد سریال ir 12876898769
باشه پس برو خوب خوب بخون تا حتما قبول شی....
راستی مدرک زبان داری؟؟
![]()
شیطونک : مودب، مهربون، شیطونه و توی همه تاپیک ها سرک میکشه ، در مورد عقایدش دختر محکمی هست و با فکر تصمیم میگیره ، طنز حرفاشم جالبه . در کل جزء کسانی هست که تو ذهن من میمونه.
اهل بحث کردن، منطقی شیطون.
پس من چی؟؟؟؟
نظر ندین میرم لالا میکنم هاااااا.
یه ناقصشو گرفتم. ایشالاه مرداد دوتا امتحان میدم:smilies-azardl (181 هر کدوم بیشتر بود اونو میفرستم:motat:
برات ارزوی موفقیت دارم....
بهار متلک گو در حد تیم ملی.خدانکنه یکی از نقطه ضعفاتو بهش بگی اونوقت باید از شهر بری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کاوه : پسری که آرزوهای برباد رفته اش را در آواتارش جست و میکند...
بهار متلک گو در حد تیم ملی.خدانکنه یکی از نقطه ضعفاتو بهش بگی اونوقت باید از شهر بری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید اونوقت کدوم نقطه ضعف؟؟ خب جدی نبودن که نقطه ضعف نیست که...
ضمنا جهت اطلاع عرض کنم من دستی بر قلم دارم و گاهی چیزهای طنز منویسم، یعنی کلا لحن دوستانه ام همینه ... تو متلک گو برداشت کردی..؟؟؟؟
(البته وای به روزی که جدی شم....h34r-smiley: )
بازم خوبه یه کوچولو نزدیک حدس زدی... می پذیریم ازتون!!!:a2d3:
تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟