تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

kaveh1316

New member
مشاهده فایل‌پیوست 1413سلام میدونی همیشه اول بودن خیلی سخته ولی چاره ای نیس بالاخره یکی باید شروع کنه .
میگن از رو چهره ادما میشه خصوصیاتشون رو حدس زد علی الخصوص چشماشون که دروغ نمیگه برای همین من میخوام اولین کسی باشم که عکسمو برا قضاوت میزارم

حسان

Well-known member
ای بابا . . .خیر سرم موهامو درست کردما !!!
یادمه اولین بار که موهامو اینجوری کردم و میخاستیم بریم بیرون بابام گفت موهاتو شونه نمیکنی؟!منو میگی!:sad:
خیلی بامزه بود این صحنه.
بابا منکه \رسیدم ازتون عکسمو بذارم لایک زدید.خوب میگفتید نه.چیکار باید کنم الان؟!

آخییییییییییییییی.... دلم کبابید...
باشه همین خوبه... فقط یه چیزی اون آرم پشت سرت چیه رو در کمده؟؟ در اتاقه؟؟

mahsa.

New member
اون دیگه کیه؟!
شرمنده اشکان اشتیاق منظورم بود.

o375_.jpg

mahsa.

New member
بند 7.سلول 228.دکتر سروش ازم عکس انداخته.البته عبدالکریم رو نمیگما.همیمو میگم.
اینجا خابگامونه.اون آرم هم آرم دانشگاست.اونهم در اتاقه.نه جدا اگه نمیخاید عکسو عوض میکنم(ولی خودم رو نه!مگه اینکه بفهمم باید تغییر کنم!).مشکلی نیست.:a2d3:

دست به عکست نمیزنیااااااااااااااااااا

حسان

Well-known member
بند 7.سلول 228.دکتر سروش ازم عکس انداخته.البته عبدالکریم رو نمیگما.همیمو میگم.
اینجا خابگامونه.اون آرم هم آرم دانشگاست.اونهم در اتاقه.نه جدا اگه نمیخاید عکسو عوض میکنم(ولی خودم رو نه!مگه اینکه بفهمم باید تغییر کنم!).مشکلی نیست.:a2d3:

راستشو بگم شهاب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
خیلی خشنه عکست انگار ادم اهنیه...
تازه خندشم داشته قورت میداده....

حسان

Well-known member
وای خدا سر من چه دعواییه!:4d564ad6:

آخه شهاب اینم عکسه گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا یه چشمت کوچولوتر افتاده....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون بالا راست گفتیا دقیقا مثل عکس هایی که تو زندان میگیرن یه دونه تمام رخ یه دونه نیم رخ...:25r30wi:

سلول چند بودی گفتی؟؟؟

Taraa

Well-known member
صفحه ها خیلی زیادنو فرصت نمیکنم بخونم ولی دوستای خوبم نیستن..
گاچین,شادمهر,دریا خانم,تارا خانم,میخک و ...
امیدوارم هرجا هستن شاد باشن همه جوره اخلاقشونو عالی میدونم هر کدوم خصوصیات خاص و خوب خودشونو دارن...

804921_81520_hi.gif

نوتر

New member
تارا:

زیاد یا بهتره بگم اصلا نمیشناسمشون

تنها موردی که تو ذهنم ازشون دارم اینه که اگه یکم بحث اضافی باش داشته باشم با یه حرکت فیلیپینی میزنه نابودم میکنه.

pashmak

New member
دقيقا درست كفتي ,مثل بابا نويل هستم ,اما دستم نمك نداره ,اخرشم مثل بابا نويل مي رم تو افق محو ميشم ,حالا من كي كفتم

شما رو هم نمي شناسم ,منتها با خوندن اسمتون ,ياد بشمك هايي مي افتم كه دور يه جوب بلند مي بودن ,زمان طفوليتمون ,يادش بخير دونه اي ده تومن بودن !!ده تا تك تومني ها !!!!

مربوط به زمان بوق علي شاه است ,شماها نبودين ,يادتون نيست ,
اره دیگه اصولن ما خانمها که سنمون قد نمیده به بالای 18 سال مثل شما اقایون

Taraa

Well-known member

اخه شما هستین ولی نمیدونم چرا بقیه ی دوستان نیستن!!

یه زمانی با چن تا از بچه ها یه تاپیک با همین موضوع ساختیم ... جناب ادمین اومدن به بدترین صورت ممکن بستنش (یه چیزایی گفتن تهش که هر کاربری که حتی یه دونه پست تو اون تاپیک گذاشته بود خجالتزده شد از کارش)

درس عبرتی شد

Taraa

Well-known member
شیطونک کجا به من تقلب رسوند؟!
smiliess%20%2815%29.gif

آها ... پس شما خودتون کاراته کا هستید؟

مهنا درست میگه ... توی اون تاپیکم حرفای بدی زده نشد ... پستای همه بچه ها دقیقا یادمه ... پستای شما هم یادمه ... احتمالا دو تا نظر ادمینو نخوندید که خجالت نکشیدید
:black_eyed:

بحثی نیست

آقا محمد گفتن نیستین، جواب ایشون رو دادم

شما ادامه بدید

آخرین ویرایش:
بالا