حسان
Well-known member
بله عکس خودمه.فرد کدومشون بود؟!
شهاب داداش میشه آواتارت رو عوض کنی لطفا؟؟؟
آدم میترسه خوب... موهات رو یه شونه میزدی لااقل
بله عکس خودمه.فرد کدومشون بود؟!
داداشم به این خوش تیپی چیکارش داری خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شهاب داداش میشه آواتارت رو عوض کنی لطفا؟؟؟
آدم میترسه خوب... موهات رو یه شونه میزدی لااقل
ای بابا . . .خیر سرم موهامو درست کردما !!!
یادمه اولین بار که موهامو اینجوری کردم و میخاستیم بریم بیرون بابام گفت موهاتو شونه نمیکنی؟!منو میگی!:sad:
خیلی بامزه بود این صحنه.
بابا منکه \رسیدم ازتون عکسمو بذارم لایک زدید.خوب میگفتید نه.چیکار باید کنم الان؟!
...................شرمنده اشکان اشتیاق منظورم بود.
![]()
بند 7.سلول 228.دکتر سروش ازم عکس انداخته.البته عبدالکریم رو نمیگما.همیمو میگم.
اینجا خابگامونه.اون آرم هم آرم دانشگاست.اونهم در اتاقه.نه جدا اگه نمیخاید عکسو عوض میکنم(ولی خودم رو نه!مگه اینکه بفهمم باید تغییر کنم!).مشکلی نیست.:a2d3:
بند 7.سلول 228.دکتر سروش ازم عکس انداخته.البته عبدالکریم رو نمیگما.همیمو میگم.
اینجا خابگامونه.اون آرم هم آرم دانشگاست.اونهم در اتاقه.نه جدا اگه نمیخاید عکسو عوض میکنم(ولی خودم رو نه!مگه اینکه بفهمم باید تغییر کنم!).مشکلی نیست.:a2d3:
چیکار کنم یدونه بیشتر داداش شهاب ندارم که.وای خدا سر من چه دعواییه!:4d564ad6:
وای خدا سر من چه دعواییه!:4d564ad6:
خشن؟!البته توی این عکس خودم نخاستم خیلی با لبخند باشم.خاستم یه چیزی بین جدی و با لبخند باشم.
مامااااااااااااااااااننننن!مامااااااااااااااااااااااااااااااااااانن!
مامان جون یه ظرف بیار پسر عسلت آب شد!
نه بابا!کی شکلک در بیاره؟!
سروش؟!عمرا!!!
اون از منم جذبش بیشتره.
صفحه ها خیلی زیادنو فرصت نمیکنم بخونم ولی دوستای خوبم نیستن..
گاچین,شادمهر,دریا خانم,تارا خانم,میخک و ...
امیدوارم هرجا هستن شاد باشن همه جوره اخلاقشونو عالی میدونم هر کدوم خصوصیات خاص و خوب خودشونو دارن...
اره دیگه اصولن ما خانمها که سنمون قد نمیده به بالای 18 سال مثل شما اقایوندقيقا درست كفتي ,مثل بابا نويل هستم ,اما دستم نمك نداره ,اخرشم مثل بابا نويل مي رم تو افق محو ميشم ,حالا من كي كفتم
شما رو هم نمي شناسم ,منتها با خوندن اسمتون ,ياد بشمك هايي مي افتم كه دور يه جوب بلند مي بودن ,زمان طفوليتمون ,يادش بخير دونه اي ده تومن بودن !!ده تا تك تومني ها !!!!
مربوط به زمان بوق علي شاه است ,شماها نبودين ,يادتون نيست ,
پشمک:ظریف و شکننده.
تارا:یه اوس میگه و وارد تاتمی میشه و با حرکت پاش گدان رو نشون میده اما یه جودان میزنه و بله با یه جودان حریف رو مغلوب میکنه.
اخه شما هستین ولی نمیدونم چرا بقیه ی دوستان نیستن!!
منکه چیز بدی ننوشتم که بخام خجالت بکشم.
شیطونک کجا به من تقلب رسوند؟!![]()