به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
من میخواستم به قالیباف رای بدم لحظه آخر چون بابام به روحانی رای داد منم به روحانی دادم.امیدوارم انتخاب درستی کرده باشم.انشالله کسی رای بیاره که بتونه گرونی و این همه مشکلات اقتصادی رو حل کنه.من کاری به کسی ندارم اما به نظرم بهتره جلیلی رای نیاره چون به نظرم کاری نمیتونه بکنه درست مثل رئیس جمهور فعلی هستش.

:auizz3ffy9vla57584x

stat90

New member
من هنوز نرفتم
ساعت 2نیمه شب تو وکیل آباد چه خبربود:13: حسابی ترافیک شده بود و طرفدارهای روحانی وسط خیابون میرقصدند و داد و فریاد میکشیدن :14:
عاخه چرا ؟؟؟؟

mj1919

New member
من هنوز نرفتم
ساعت 2نیمه شب تو وکیل آباد چه خبربود:13: حسابی ترافیک شده بود و طرفدارهای روحانی وسط خیابون میرقصدند و داد و فریاد میکشیدن :14:
عاخه چرا ؟؟؟؟

وکیل آباد مشهد آیا؟

چه خبر بود؟

stat90

New member
وکیل آباد مشهد آیا؟

چه خبر بود؟
آره مشهد
از سمت جاده طرقبه به سمت وکیل اباد هر چند دقه یک بار ماشین ها توقف میکردند و یه عده جوون وسط خیابون میرقصیدند و عکس های تبلیغاتی روحانی تو دستاشون بود
حسابی ترافیک شده بود ... حتی میرفتند رو سقف ماشین هاشون :(50):

محسن ن ک

New member
من هنوز نرفتم
عاخه چرا ؟؟؟؟
بچه مشهدی نمیدونی ناهار خوران گرگان چه خبر بود <0\ /0> :دی

mj1919

New member
IMAGE635067987581775226.JPG

حضرت آیت الله خامنه‌ای با توصیه به عموم مردم برای حضور اول وقت در پای صندوق‌های رأی، در خصوص انتخابات ریاست جمهوری افزودند: هیچ‌کس حتی نزدیکان، از رأی بنده اطلاع ندارند و مردم وظیفه دارند که در خصوص انتخابِ خود، تحقیق کنند.

(اخبار جعلی اینکه رای آقا، فلانی است، تکذیب می شود، منم از اینجا همه اون چیزایی که شنیدم و نقل قول کردم ، در این مورد، رو رد می کنم )

am-ml

New member
مام بریم رای بدیم .

بر می گردم ،می گم چه خبر.(البته سر ظهر و گرمای اینجا ،فک کنم فقط من باشم و صندوق ها )

mahsa.

New member
منم رفتم رای دادم
نسبت به دوره ی قبل بسیار خلوت بود.
درضمن از 21نفررای که میتونستم به شورا بدم 17تاشو خانم نوشتم .

حسان

Well-known member
منم رفتم رای دادم همون موقع از تلویزیون اومدن ازم مصاحبه کردن...
بشینین پای تی وی شیطونک و نشون میده...

حسان

Well-known member

من ندیدم! تکرارش کی پخش میشه؟ :motat:

چون یه دونه شیطونک بیشتر نبود تو جمع فکر کنم زیاد تکرارش کنن.... هم شبکه سه - هم شبکه یک- هم شبکه خبر.... شایدم اونور آب هم بتونین ببینین شیطونک رو دکتر...

بالا