تصوراتی که راجب دوستات تو فضای مجازی دار

ghazal26

New member
غزل نیم روشن نیم تاریک روشنش خوب ارام منطقی نیم تاریکش الله اعلم بذات الصدور

قضیه نیمه روشنو تاریک چیه؟ مگه شطرنجم؟؟؟:mad_majidonline: باشه قبول حالا نیمه تاریکمو خودم میگم فقط به کسی نگیدا.... اگر کسی اعصابمو خورد کنه دعواش نمیکنم اصلا، فقط تا دو روز و نصفی زیر لب بهش غر میزنم جوری که طرف آرزو میکنه ای کاش دو روز پیش کشته بودمش..:tonguesmiley:

ghazal26

New member
هورمون:21:
مبحث خيلی سختو گيج كننده ايه:13:...:14:

الان یادم افتاد شما کی هستید!! آقا رحیم خودمون..چرا بدون هماهنگی آواتارتو عوض میکنی؟؟
داداش رحیم کم حرف و ساکت خودمون.... اصولا حرف نمیزنی یه گوشه وای میستی و با لبخند ونگاه زیرکانه رفتار دیگرون رو چک میکنی..

TUMS

Well-known member
غزل
از اسمش خوشم میاد. . . . .:rose:
زیاد نمیشناسمش .. .

نوتر

New member

[/COLOR]نوتر: خيلي نميشناسمشون انگار خيلي درس خونه و البته زيادي رك حرفشو ميزنه اما مودبانه

ممنون غزل(شایدم غزال) خانم. قسمت اول حرفتونو شک دارم. فک کم درس خون نیستمااااا؟؟. ولی قسمت دومشو انگاری راس گفتین. خودمم بعضی وقتا شک میکنم:33::(50):

در کل ممنوووووووون
به نظرم شما هم این رنگی هستین

غزل(غزال) خانم

ba ba barghi

Well-known member
ممنون غزل(شایدم غزال) خانم. قسمت اول حرفتونو شک دارم. فک کم درس خون نیستمااااا؟؟. ولی قسمت دومشو انگاری راس گفتین. خودمم بعضی وقتا شک میکنم:33::(50):

در کل ممنوووووووون
به نظرم شما هم این رنگی هستین

غزل(غزال) خانم

من تصوراتم از نوتر بيشتر سوالي هست ,نمي دونم جرا??!!!!
تصورات ديكه ,شبيه علامت سوال هست ,برام ,

نوتر

New member
من تصوراتم از نوتر بيشتر سوالي هست ,نمي دونم جرا??!!!!
تصورات ديكه ,شبيه علامت سوال هست ,برام ,

بابا برقی سوالی نباشه خووو بوگو بگم بت چه جوریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی بابابرقی کلا اهل شوخی و خنده. خیلی خیلی باجنبه! یکم راست میگن مغرور! و و و و ..

اها یادم اومد

یکمم مهربووووون. مثل خیلی از دوستان

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
بابا برقی بنظرم بابانویل کادو به همه میده نوترخیلی باهوشه بایه نگاه به سوالای ارشد 92کامل توضیح داد غزل مثل منه دوست داره بخونه اما تنبلی میکنه کودک درونش بیش فعاله

ba ba barghi

Well-known member
بابا برقی بنظرم بابانویل کادو به همه میده نوترخیلی باهوشه بایه نگاه به سوالای ارشد 92کامل توضیح داد غزل مثل منه دوست داره بخونه اما تنبلی میکنه کودک درونش بیش فعاله

دقيقا درست كفتي ,مثل بابا نويل هستم ,اما دستم نمك نداره ,اخرشم مثل بابا نويل مي رم تو افق محو ميشم ,حالا من كي كفتم

شما رو هم نمي شناسم ,منتها با خوندن اسمتون ,ياد بشمك هايي مي افتم كه دور يه جوب بلند مي بودن ,زمان طفوليتمون ,يادش بخير دونه اي ده تومن بودن !!ده تا تك تومني ها !!!!

مربوط به زمان بوق علي شاه است ,شماها نبودين ,يادتون نيست ,

Nike313

New member
:
الان یادم افتاد شما کی هستید!! آقا رحیم خودمون..چرا بدون هماهنگی آواتارتو عوض میکنی؟؟
داداش رحیم کم حرف و ساکت خودمون.... اصولا حرف نمیزنی یه گوشه وای میستی و با لبخند ونگاه زیرکانه رفتار دیگرون رو چک میکنی..

باورم نميشه:5: :shocked:
كاملا درست حدس زدين:rolleyessmileyanim:::tonguesmiley:

حسان

Well-known member
مهسا خانومی همه کارتون هارو دیدی؟؟؟؟

چه حافظه ی بیستی داری خواهری....
آقا رحیم= ملوان زبل

بالا