به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Persian-Masoud

New member
در مورد نظر سنجی که فرستادم خیلی جالبه بدونین تا قبل از انصراف عارف قالیباف اول بود جلیلی دوم و روحانی سوم!!!!!!!!!!!!!!1
قابل توجه دوستانی که میگن رای آقای عارف میره جاهای دیگه مثل اینکه خیلی لز اونایی هم که تصمیم نگرفتهبودن تصمیم گرفتن

روحانی رو کسی یک اصلاح طلب واقعی نمیشناسه اما با حمایت علنی و قاطع جناب خاتمی و هاشمی از ایشون رای اکثر ملت ایران به سوی ایشون سرازیر شد و اگر تقلب نشه پیروزی قاطع از آن ایشون هست.

Taraa

Well-known member
به این نظرسنجیا هیچ اعتباری نیس

مگه همه به اینترنت دسرسی دارن؟!!

تازه خود من که به نت دسرسی دارم تا امروز تو هیچ نظرسنجی شرکت نکردم

Persian-Masoud

New member
خود سایت تابناک که سایت شخصی محسن رضایی هست و کاملا به نفع ایشون خبر میذاره (چهار دیواری و اختیاری!) به رشد قاطع روحانی اعتراف کرده و خود روزنامه دولت که ماله محدود هست روحانی رو اول میدونه و تمامی نظر سنجی های اینترنتی سایت های معتبر هم روحانی رو اول میدونن/

rozhan20

New member
اینکه ما ادعا کنیم برتریم یه جورایی افکار هیتلری محسوب میشه میتونیم بگیم برتر بودیم حداقل تو سیاست و اقتصاد ولی الان واقعا پس رفت داشتیم چون مسولین تک بعدی رفتار کردن همه چی رو گذاشتن کنار چسبیدن به انژی هسته ای اونم با یه سیاست اشتباه طوری که رسما تو اون زمینه هم چیزی عایدمون نشد

varia

Well-known member
آقای رفسنجانی و آقای خاتمی اگه کنار رفتن به تشخیص و انتخاب خودشون اینکارو کردن، جناب عارف بنا به تشخیص و صلاحدید جناب خاتمی اینکارو کردن و این ینی استقلال ندارن

بعد از اون، سیاست بازی، صرفا در تضاد با عدم استقلال نیست .... عدم استقلال مربوط به رفتار جناب عارفه و سیاست رو که همشون دارن

يوخ بابا!

تارا خوب همه كانديداها عمري تو مديريت و سياست بودن.
دكتر عارف رتبه 2كنكور بودن.
اگه شما استقلال رو واسه همچين آدمي رد ميكني بنظرت كي رو بايد مستقل ناميد؟!
من مي خواستم به دكتر عارف راي بدم چون خودشو قبول داشتم ولي كناركشيدنش باعث شد راي به هيشكي ندم! خوب اقاي خاتمي و هاشمي بزرگان اين مملكتن اگه توصيه اي بكنن بايد بهش توجه شه. خود ماها هم گهگاه تصميمهايي جدي ميگيريم كه با يه توصيه پدر مادر يا بعضي افراد كلا بيخيالش ميشيم! دليل بر استقلال نداشتن ما نيست!

Baharnarenj

New member
منم کاملا با تارا موافقم. همه که تو نظرسنجی شرکت نکردن. هرکی ممکنه انتخاب بشه. باید جنبه داشته باشیم.

Persian-Masoud

New member
شنیدین میگن مشت نمونه خروار هست؟ بیش از 100000 نفر در نظر سنجی عصر ایران شرکت کردن در همین سایتی که دوستمون روژان لینک دادن که معتبر هم هست حدود 150000 نفر شرکت کردن پس جامعه اماری بسیار مناسبی در دست داریم! کسایی که رای دادن من و شما و دوستمون و همسایه هامون و کسایی بودیم که توی اتوبوس و تاکسی پیش هم بودیم یا توی پیاده رو از کنار هم رد شدیم! هیچکدوم از فضا نیومدن!

rozhan20

New member
توضیح دادم تا قبل از انصراف آقای عارف قالیباف اول جلیلی دوم و روحای سوم بود و تعداد آرا هم خیلی کمتر بود برخی از سایت ها هم نظرسنجی اینترنتی ندارن بلکه رفتن تو جامعه و از بین افراد بالا 18 سال سوال کردن اونجا هم همین اتفاق افتاده قبلا رای اول مال قالیباف بوده بعد روحانی بعد جلیلی ولی بعد از انصراف عارف روحانی یه جهش چشمگیر داشته الان اول روحانی بعد جلیلی و سوم قالیباف شده ضمن اینکه آقای روحانی تقریبا تو همه نظر سنجی های اخیر بالای 35 درصد رای داشتن و این خیلی واسه شخص من جالب بود

varia

Well-known member
داداش من !
اگه به دکترینی که رهبری برای کشور دستور دادند ، توجه بفرمایید همه چی دو دوتا چهار تا میشه: دکترین اقتصاد مقاومتی!

اتفاقا همین چیزی که شما دلایل ضعف رضایی و قوت روحانی گفتید ، برعکسه!!!! به دیدگاه شکست خورده و ضعیف و تسلیم روحانی و دیدگاه افتدار محور و مقاومت محور رضایی اشاره می کنه!!!!

زمانی که ما تجریم های معمولی داشتیم، با رهبریت روحانی در بحث مذاکرات هسته ای: کشور به جایی رفت که سانتریفیوژهای ما کلا بسته شد!!!!!! تعطیل تعطیل! تاریخچه ی این داستان رو سرچ کنید در منابع خود غربی ها بخونید!
الان که وضع اقتصادی مون اینه، به چه امیدی بهمون امتیاز بدند؟؟؟ یکمی واقع بین باشیم!
من اين موضوع رو زماني قبول ميكنم كه رسانه اي بيطرف نقل كنه.
توي مناظره كه همه ديديم آقاي جليلي حتي نتونست در باب موضوع هسته اي حتي اوصولگراهاي خودي رو قانع كنه پس نشون ميده حقيقت متفاوت با چيزهايي هست كه گفته ونوشته شده.
دكتر ميتونيد ترجمه اين منابع غربي كه گفتيد بياريد همراه با اصلش! من نميگم شما راست نميگيد ولي آقاي روحاني در جواب آقاي جليلي در مورد يكي از همين منابع غربي جواب بسيار قانع و قاطعي داد.

Persian-Masoud

New member
سایت تابناک وابسته به محسن رضایی خبر داد:

با پادر میانی برخی از بزرگان اصولگرایی علی اکبر ولایتی، سعید جلیلی و محمد باقر قالیباف به نفع محسن رضایی کنار می کشند.

بعد از ائتلاف عارف و روحانی و به تجمیع رسیدن اصلاح‌طلبان بر روی یک نامزد، بزرگان اصولگرایی تلاش خود را برای معرفی کاندیدای واحد آغاز کردند. بنا به اخبار رسیده در جلسه‌ای که بزرگان اصولگرا و ولایتی، رضایی، جلیلی و قالیباف حضور داشتند، محسن رضایی اعلام کرد قصد کناره‌گیری ندارد و به احترام بزرگان اصولگرایی در این جلسه شرکت کرده است. در این جلسه که از ساعاتی پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد در نهایت تصمیم بر آن شد که دیگر نامزدهای اصولگرا به نفع محسن رضایی کنار بکشند.

گفتنی است که نتایج نظرسنجی های مراکز معتبر حاکی از آن است که محسن رضایی آرای قابل توجهی به ویژه در شهرستان‌ها و استان‌ها دارد و تنها شانس اصولگرایان برای رویارویی با اصلاح طلبان است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/325696

varia

Well-known member
تمامی نظر سنجی ها نشان از پیروزی بدون رقیب روحانی هست! امیدوارم روز شنبه اسم جلیلی با جادوگری از صندوق بیرون نیاد!

نه خير آقا مسعود جوسازي نكن!! با نظرسنجي اينترنتي تو ايران نميشه قضاوت كرد.

ولي منم به جمله دوم شما اميدوارم!!

rozhan20

New member
هر کی که انتخاب نمیشه غرضی و ولایتی اوت هستن الان دیگه قالیباف و رضایی و جلیلی آرا شون به هم نزدیکه و روحانی بالاتر از اوناست اولا یه جور دیگه بود اگه یادتون باشه قالیباف اول بود روحانی و رضایی دم بودن بعدم جلیلی و نظرات هم اینجوری نبود یعنی مردم رو یه نفر خاص زوم نکرده بودن

Taraa

Well-known member
شنیدین میگن مشت نمونه خروار هست؟ بیش از 100000 نفر در نظر سنجی عصر ایران شرکت کردن در همین سایتی که دوستمون روژان لینک دادن که معتبر هم هست حدود 150000 نفر شرکت کردن پس جامعه اماری بسیار مناسبی در دست داریم! کسایی که رای دادن من و شما و دوستمون و همسایه هامون و کسایی بودیم که توی اتوبوس و تاکسی پیش هم بودیم یا توی پیاده رو از کنار هم رد شدیم! هیچکدوم از فضا نیومدن!

شما اگه متن کتاب آمار دبیرستان رو تو ذهنت بیاری متوجه خواهی شد که همیشه هم مشت نمونه خروار نیست ... برای اینکه جمله "مشت نمونه خرواره" صدق کنه شرایطی باید وجود داشته باشه که کاملا واضحه این شرایط توی این نظرسنجیا وجود نداره ... این چیزی که من میگم موضوع پیچیده ای نیست و نیاز به هوش چندانی نداره ... منتها فک میکنم تعصب نمیذاره که شما بهش توجه کنید

Persian-Masoud

New member

شما اگه متن کتاب آمار دبیرستان رو تو ذهنت بیاری متوجه خواهی شد که همیشه هم مشت نمونه خروار نیست ... برای اینکه جمله "مشت نمونه خرواره" صدق کنه شرایطی باید وجود داشته باشه که کاملا واضحه این شرایط توی این نظرسنجیا وجود نداره ... این چیزی که من میگم موضوع پیچیده ای نیست و نیاز به هوش چندانی نداره ... منتها فک میکنم تعصب نمیذاره که شما بهش توجه کنید

خب من دوران دبیرستان رو نخوندم! جهشی رفتم دانشگاه!

قالیباف هم اعلام کرده کنار نمیکشه

بهتر! امیدوارم هیچکدوم کنار نکشن! خوشبختانه اشتباه اصلاح طلب ها در سال 84 اکنون در سال 92 پای اصول گراها و افراطی هارو گرفته.

rozhan20

New member
درسته شاید همه تو نظر سنجی اینترنتی شرکت نکنن ولی خارج از اینترنت و تو جامعه واقعی هم که نظرسنجی شده و ازشون سوال شده تقریبا همین آمار و ارقام رو به ما میدن تقریبا با 5 درصد خطا که قابل قبوله

rozhan20

New member
من بعید میدونم جلیلی هم کنار بکشه اگه بری به سایت رسمیش گفته که از نظر اون ائتلاف بی معنه و حاضر نیست با کسی ائتلاف کنه ولی ولایتی قبلا هم گفته بود کنار میکشه البته اونم باز بستگی داره به نظر بقیه!!!!!!1

varia

Well-known member
سایت تابناک وابسته به محسن رضایی خبر داد:

با پادر میانی برخی از بزرگان اصولگرایی علی اکبر ولایتی، سعید جلیلی و محمد باقر قالیباف به نفع محسن رضایی کنار می کشند.

بعد از ائتلاف عارف و روحانی و به تجمیع رسیدن اصلاح‌طلبان بر روی یک نامزد، بزرگان اصولگرایی تلاش خود را برای معرفی کاندیدای واحد آغاز کردند. بنا به اخبار رسیده در جلسه‌ای که بزرگان اصولگرا و ولایتی، رضایی، جلیلی و قالیباف حضور داشتند، محسن رضایی اعلام کرد قصد کناره‌گیری ندارد و به احترام بزرگان اصولگرایی در این جلسه شرکت کرده است. در این جلسه که از ساعاتی پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد در نهایت تصمیم بر آن شد که دیگر نامزدهای اصولگرا به نفع محسن رضایی کنار بکشند.

گفتنی است که نتایج نظرسنجی های مراکز معتبر حاکی از آن است که محسن رضایی آرای قابل توجهی به ویژه در شهرستان‌ها و استان‌ها دارد و تنها شانس اصولگرایان برای رویارویی با اصلاح طلبان است.

اصولگرایان به نفع محسن رضایی کنار می‌روند - Tabnak.IR | تابناك

بيخيال. همشون سروته يه كرباسن! ولي يه خورده كوچولو آقاي روحاني و رضايي بهترن!!!
واسه حل مشكلات كشور كسي مفيد بود كه امروزه 4 ساله خانه نشين شده و هيچكسي تو مناظرات اسمي ازش نياورد.

بالا