نظرسنجی...چادر برای خانم ها موجب...

چادر برای خانم ها موجب...

• مجموع رای دهندگان
    0

mikhak s

New member
ولی مهم اینه که چادر مانع نگاه حرامه
قبول دارید؟
من معتقدم نگاه حرام به یک خانوم....اون خانوم رو هم به گناه میندازه
به نظرم نیرویی رو منتقل می کنه که باعث گناه میشه

اصلا موافق نیستم. نگاهی که هرزه باشه طرف زره هم بپوشه ،نگاه کار خودشو میکنه

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
نه بعضی مواقع ادما ابروی چادرم میبرن
و ابروی چادر پوشای واقعیو
از چادر سو استفاده میکنن.

قبول دارم مهسا جان
ولی فرض کن ،شما وارد یک مکان بشی که هیچ شناختی از افراد اونجا -شخصیت و برخوردشون- نداری،آیا با کسایی که چادر دارن در برخورد اول کمی محتاط تر رفتار نمی کنی؟

am-ml

New member
ولی مهم اینه که چادر مانع نگاه حرامه
قبول دارید؟
من معتقدم نگاه حرام به یک خانوم....اون خانوم رو هم به گناه میندازه
به نظرم نیرویی رو منتقل می کنه که باعث گناه میشه

چه تعبیر جالبی

اگر میخوایین با بررسی این پاسخ ها به این نتیجه برسین که دختر چادری خوبه یا مانتویی،باید بگم ،دختر با اصالت خانوادگی و با شعور و درک اجتماعی بالا خوبه .(همینطورم پسر)
اونوقت اگه چادرم نداشت ،شما میتونی متقاعدش کنی وگرنه وای به روزی که بگندد نمک.

ببخشید دوستان من زیاد حرف زدم.:smiliess (10):

نوتر

New member
منم ی کوچولو نظر بدم
به نظر من چادری بودن میتونه خوب باشه. و صحبت همه ی دوستان کاملا درسته چه موافقین و چه مخالفین. چادری بودن شاید یجورایی مصونیت بیاره اما نمیشه گفت غیر چادری بودن مصونیت نداره.
مثلا من یه هم ک ل ا س ی خانم دارم که ایشون چادری نیستن و اتفاقا تیپشونم ساده و مال دهه هفتاد و شصت نیست . کاملا حجاب پوششیش عالیه. اما مهمتر از اون اینه که رفتارش کاملا متینه. با وجود اینکه چادری نیستش ولی واقعا حجاب لباسش و حجاب اخلاقش خیلی بهتر از بعضی خانم های چادریه. برا همین واقعا مطلق نمیشه گفت چادری بودن خوب هست و غیر چادری بودن خوب نیست و بر عکس

mikhak s

New member
بعضی از دوستان گفتن چادر مصونیت میاره. میشه بیشتر توضیح بدید؟مصونیت از چی؟

mahsa.

New member
قبول دارم مهسا جان
ولی فرض کن ،شما وارد یک مکان بشی که هیچ شناختی از افراد اونجا -شخصیت و برخوردشون- نداری،آیا با کسایی که چادر دارن در برخورد اول کمی محتاط تر رفتار نمی کنی؟

لیلامن یه مدت تو یه منطقه ای زندگی میکردم که لباس محلی داشتن وچادر نامانوس بود ومن چادری
یعنی یه عذابی بود برام نگو البته از جبه مثبتش
کسی که نگاهش هرزه باشه کسی که بخواد مزاحمت ایجاد کنه
کسی کع قصدی داشته باشه به چادر توجه نمیکنه
البته من خودم چادریم و به چادر احترام میذارم ولی به نطرم حتما دلیل بر مصونیت نیست.

nurse-hopes

New member
اگر میخوایین با بررسی این پاسخ ها به این نتیجه برسین که دختر چادری خوبه یا مانتویی،باید بگم ،دختر با اصالت خانوادگی و با شعور و درک اجتماعی بالا خوبه .(همینطورم پسر)
اونوقت اگه چادرم نداشت ،شما میتونی متقاعدش کنی وگرنه وای به روزی که بگندد نمک.

ببخشید دوستان من زیاد حرف زدم.:smiliess (10):
من فقط میخوام جایگاه چادر توی جامعه امروزی ممشخص بشه
لا اقل برای خودم و اینکه جزء معیارهای ازدواجم باشه یا نه

mikhak s

New member
از متلک گفتن
از بی احترامی کردن
و...

متلک؟؟ تعجب میکنم شما یه پسری، بهتر میدونی توی جامعه الان به کسایی که هم سن مادرشونن هم متلک می ندازن براشون فرقی نمی کنه طرف کی هست چطوریه متلکو میگن، البته منکر این نیستم کسایی که ظاهر مناسبی ندارن بیشتر سوژه متلکو... هستن. ولی کلا هیچ چیزی مطلق نیست ، اینکه میگین چادر مصونیت میاره موافق نیستم چون بیمار دل کم نیست

nurse-hopes

New member
متلک؟؟ تعجب میکنم شما یه پسری، بهتر میدونی توی جامعه الان به کسایی که هم سن مادرشونن هم متلک می ندازن براشون فرقی نمی کنه طرف کی هست چطوریه متلکو میگن، البته منکر این نیستم کسایی که ظاهر مناسبی ندارن بیشتر سوژه متلکو... هستن. ولی کلا هیچ چیزی مطلق نیست ، اینکه میگین چادر مصونیت میاره موافق نیستم چون بیمار دل کم نیست

بالاخره نظرسنجی دیگه
بهتره به نظر سنجی رجوع کنیم

mohana

Well-known member
چادر و چادری های واقعی و دوست دارم...اونایی ک براش احترام قائلن........
شاید خودم هم روزی چادری شدم!

mikhak s

New member
من قبول دارم ولی دلیل و منطق فردی مهمتره یا جمعی؟؟؟

مسلما اگه چند نفر با دلیل و منطق چیزی رو بگن تاثیرش بیشتره. ولی اینجا من منتظرم کسی بیاد با دلیل صحبت کنه تا حالا نبوده غیر از لیلا که خیلی زیبا از علاقه و اعتقادش گفت.

خیلی ها نظر دادن مصونیت ولی دلیلشو نمیگن.چرا؟؟ من خودم مسئولیت رو انتخاب کردم، چون به نظرم وقتی داری از چادر استفاده می کنی مسئولی که حرمتشو اعتقادی که بعضی ها بهش دارن نگه داری باید درست ازش استقاده کنی حتی زمانی که مجبوری . من چند ترم مهمان بودم دانشگاهی دیگه که چادر اجباری بود طوری از چادر استفاده کردم که خیلی ها فکر میکردن من واقعا چادری هستم.
اگه نظرتون با دلیل هست بگید تا ما هم استفاده کنیم، اینطوری نه تنها من بلکه خیلی های دیگه فکرمی کنن که نظرتون از رو احساسه (یا سلیقه)یا اینکه نظر خاصی ندارید فقط تابع جمعید.

stat90

New member
جدا از این بحث که بعضی فقط چادر را به عنوان حجاب کامل برای خودشون میپسندد و هر فعالیت رو با اون تنظیم میکنند(که خیلی قابل احترام هست) به نظرم دوعامل هست که باید بهش توجه کرد:1.محیط زندگی و فرهنگ پوششی جامعه....2.رفتار و منش خود شخص
مانتو مناسب وپوششی متعارف در جامعه ای که مانتو رو حجاب کاملی میدونن می تونه مصونیت مقبولیت و... بیاره وحتی چادر بیشتر جلب توجه کنه
با چادر هم بعضی افراد حرکات و رفتاری از خودشون نشون میدند که جای بسی تامل داره :13:
بعضی از خانم ها هستندکه مانتو میپوشندو رفتار سنگین و قابل احترامی دارند

ghazal26

New member
خوشم مياد اين روزا داغ شده بحث حجاب و چادر...
به نظرم همه بچه ها تقريبا دارن يه حرفو ميزنن (حجاب محدوديت نيست اما خيلي زيبا ميتونه محدوديت براي نگاه بيمار ايجاد كنه)
ميخك جان راست ميگن اين مصونيت مطلق نيست اما اونقدر قدرتمنده كه به امتحانش مي ارزه و به اين كه، اسم زيباي چادر رو حجاب بذاريم.. حجاب گرفتن از گناه هايي كه بدون پوشش، احتمال ارتكابشون بيشتره. اينجاست كه ميگن احتياط شرط عقله!
ناگفته نمونه زيادن خانومهايي كه چادر ندارن اما بسيار زيبا حجابشون رو و شخصيت والاي انسانيشون رو حفظ ميكنن و به همه ميفهمونن كه زن فقط يك جسم نيست!
درود به همه خانومهاي ايراني كه چه با چادر و چه بدون اون عفتشون رو حفظ ميكنن و صد درود به آقايوني كه با وجود عروسكهاي زياد ورنگارنگ خياباني حجاب نگاهشون رو حفظ ميكنن....

karshenasgh

New member
از اون متعصب های دو آتیشه هستین هاااا

من به شخصه این طور تشخیص دادم که چادر رو به عنوان پوشش اصلی خودم انتخاب و قبول کنم ( مقبولیت) و بهش اعتقاد هم دارم اما تعصب!!!... نه! فکر نمیکنم اینطوری باشم... چون من خانم های غیر چادری که مؤمن باشن و از نظر پوشش و رفتار هم حدود لازمی که اسلام گفته رو رعایت کنن رو هم دوست دارم و اصلاً تعصبی به این قضیه ندارم که خانم حتماً باید چادری باشه و به این هم معتقدم که چادر برای زن ایجاد مصونیت میکنه (مصونیت) و با آرامش بیشتری میتونه در اجتماع حضور پیدا کنه و فعالیت داشته باشه ... و از طرفی به این هم معتقدم که وقتی خانومی چادر رو به عنوان پوشش اصلی خودش انتخاب میکنه در قبال این پوشش خودش مسئول هم هست و باید حرمتش رو نگه داره تا بتونه الگویی برای بقیه باشه (مسئولیت)... اما چادر تا حالا که برای من محدودیت و محرومیتی از نظر فعالیت های اجتماعی ام ایجاد نکرده و چون بهش عادت کردم خیلی هم باهاش راحتم...

rotbeyek92

New member
:smiliess (4):
به نظرم حجاب به منش ورفتار وشخصیت برمیگرده نه به یه تیکه پارچه
حجابی که بانگاه وزبون میتونی نگهش داری هیچوقت صرفا باچادرحفظ نمیشه
لطفا خانومای چادری بدبرداشت نکنن کلی گفتم

موافقم. اگر چادر از روی آگاهی و با نیت قلبی انتخاب بشه و منش و رفتار صحیح هم همراهش باشه مصونیت رو در پی خواهد داشت وگرنه...

asal 92

New member
واقعا" ممنون از نظرتون
پس می تونیم بگیم چادر شخصیت هم میاره؟؟؟
به نظر من میاره.
من به عنوان یه پسر با کسی که از "چادر" به عنوان"چادر" استفاده می کنه نوع برخوردم محترمانه تره

:smiliess (15):مگه توپسری؟؟؟؟؟؟:5:
آخه آواتارت !!!!!!!!:21:

بالا