نظرسنجی...چادر برای خانم ها موجب...

چادر برای خانم ها موجب...

• مجموع رای دهندگان
    0

nurse-hopes

New member
با توجه به اینکه توی این دوره و زمونه دیدگاه های مختلفی در مورد یک خانم چادری مطرح میشه...شما بفرمائید امروزه نقش چادر چیست؟
شاید کمک کنه تا کسانی که چادری میشن و بعد یه مدت چادرشون رو بر میدارن یا فقط در مکان های خاصی چادرشون رو می پوشن بهتر بتونن در مورد پوششون تصمیم بگیرن
بدون تعصب خاصی لطفا" نظر واقعیتونو بدین
با تشکر

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
اول مصونیت بعد مقبولیت به دنبال این دو مسئولیت است...

karshenasgh

New member
من حواسم نبود که چند تا گزینه رو هم میشه انتخاب کرد.......... حالا چی کار کنم؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

1- مصونیت
2- مسئولیت
:smiliess (4):

mino90

New member
چادر اگر از روی اجبار و عادت پوشیده بشه محدودیت اما اگرکسی از روی آگاهی بپوشه مصونیت

asal 92

New member
به نظرم حجاب به منش ورفتار وشخصیت برمیگرده نه به یه تیکه پارچه
حجابی که بانگاه وزبون میتونی نگهش داری هیچوقت صرفا باچادرحفظ نمیشه
لطفا خانومای چادری بدبرداشت نکنن کلی گفتم

Delaram92

New member
مقبولیت .مصونیت.مسئولیت.به قول خانوم سهیلا آرین چادر تاج بندگی منه.حس آرامش و امنیت میاره واسه یه دختر تو این جامعه ی...

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
به نظرم بیشتر یه اعتقاد باید باشه ،تا ارزشش معلوم بشه .
چادر زیباست ،زیبایی نیست.
من خودم چادر رو انتخاب کردم ،چون وقتی روی بقیه اعتقاداتم فکر می کردم ،نمی تونستم چادری نباشم.
این رو می گم -خدا میدونه نه برای جلب توجه- من هر تفریح سالمی رو انجام دادم،کوه می رم -با چادر،از همه هم جلوترم- دریا می ریم -من اولین نفر وسط آبم(با رعایت یه سری فاصله ها و با پوشش کامل ،البته بدون چادر )- ورزشی که به طور منظم دنبال می کنم هم شاید برای چادری ها بعید به نظر برسه ولی من هم موفقم توش و هم حتی برای یک لحظه احساس نکردم که مناسب من نیست.
توی اداره و محل کارم هم همیشه چادر دارم و کارایی رو که خیلی ها فکر میکنن باید آستیناشون رو تا بازو بالا بزنن ،من با چادر تمیز انجام می دم.
قطعا اگه کمک واجبی رو بدون چادرم باید انجام بدم ،انجام می دم و کاری نمی کنم که کسی فکر کنه چادری ها ضعیف هستن.(واسم حرفا مهم نیست ولی نباید خودتون رو محدود کنین)
مدلای مختلف چادر هم الان تو بازار هست که شما بتونین به راحتی بدون اینکه جلوی دستتون رو بگیره استفاده کنین.(من سه مدل چادر دارم)

gollaleh

New member
یه چیز کاملا شخصیه.یه سلیقه س اما متاسفانه بعضیا برای مقبولیت ومحبوبیت اینکارو میکنن.

mahsa.

New member
دوست گلم زیاد سخت نیست
بعضیا دوست دارن خودشونو حفظ کنن
باروسری و مقنعه هم حفظ میکنه موهاشو
چادر بیشتر برا حفظ اندام
یکی که مانتوی چسبان میپوشه چادرم بپوشه خودشو حفظ نمیکنه
برای افراد نزدیک به چاق و چاق بهتر چادر باشه برا لاغرا مانتوی مناسب کافیه
نظر من البته .

am-ml

New member
بعضی دوستای خوب و البته بسیار با توجه گفتن که اصل رفتار آدمه .
کاملا درسته ولی این اصل رفتار برای همه افراد - آقا یا خانم- یکسان هست ولی آدما معمولا پوششون رو متناسب با محیط و موقعیتشون انتخاب می کنن ،زن موجودی هست که بخودی خود جلب توجه میکنه،جنسش از نازه و احساس - هر مردی بخواد این رو رد کنه ،شوخی میکنه- باید طوری بپوشه که در برخورد اول بعید و دست یافتن بهش نیازمند تلاش به نظر برسه،من فکر می کنم پوشش زنان رو برای همین بیشتر از مردان دستور دادن .
صرف چادر داشتن باعث میشه تا هر کسی(هر کسی که اعتماد به نفس لازم رو نداره) جرات نکنه به شما نزدیک بشه .ولی در ادامه هر رابطه و برخوردی مطمئنا این رفتار هست که تعیین کننده هست و نه ظاهر افراد.
همونطور که یکسری تیپ هایی(پوشش ظاهری) در آقایون هستن که ما رو وادار میکنه در ابتدا خیلی مبادی آداب و خاص باهاشون رفتار کنیم.

nurse-hopes

New member
به نظرم بیشتر یه اعتقاد باید باشه ،تا ارزشش معلوم بشه .
چادر زیباست ،زیبایی نیست.
من خودم چادر رو انتخاب کردم ،چون وقتی روی بقیه اعتقاداتم فکر می کردم ،نمی تونستم چادری نباشم.
این رو می گم -خدا میدونه نه برای جلب توجه- من هر تفریح سالمی رو انجام دادم،کوه می رم -با چادر،از همه هم جلوترم- دریا می ریم -من اولین نفر وسط آبم(با رعایت یه سری فاصله ها و با پوشش کامل ،البته بدون چادر )- ورزشی که به طور منظم دنبال می کنم هم شاید برای چادری ها بعید به نظر برسه ولی من هم موفقم توش و هم حتی برای یک لحظه احساس نکردم که مناسب من نیست.
توی اداره و محل کارم هم همیشه چادر دارم و کارایی رو که خیلی ها فکر میکنن باید آستیناشون رو تا بازو بالا بزنن ،من با چادر تمیز انجام می دم.
قطعا اگه کمک واجبی رو بدون چادرم باید انجام بدم ،انجام می دم و کاری نمی کنم که کسی فکر کنه چادری ها ضعیف هستن.(واسم حرفا مهم نیست ولی نباید خودتون رو محدود کنین)
مدلای مختلف چادر هم الان تو بازار هست که شما بتونین به راحتی بدون اینکه جلوی دستتون رو بگیره استفاده کنین.(من سه مدل چادر دارم)

واقعا" ممنون از نظرتون
پس می تونیم بگیم چادر شخصیت هم میاره؟؟؟
به نظر من میاره.
من به عنوان یه پسر با کسی که از "چادر" به عنوان"چادر" استفاده می کنه نوع برخوردم محترمانه تره

mahsa.

New member
بعضی دوستای خوب و البته بسیار با توجه گفتن که اصل رفتار آدمه .
کاملا درسته ولی این اصل رفتار برای همه افراد - آقا یا خانم- یکسان هست ولی آدما معمولا پوششون رو متناسب با محیط و موقعیتشون انتخاب می کنن ،زن موجودی هست که بخودی خود جلب توجه میکنه،جنسش از نازه و احساس - هر مردی بخواد این رو رد کنه ،شوخی میکنه- باید طوری بپوشه که در برخورد اول بعید و دست یافتن بهش نیازمند تلاش به نظر برسه،من فکر می کنم پوشش زنان رو برای همین بیشتر از مردان دستور دادن .
صرف چادر داشتن باعث میشه تا هر کسی(هر کسی که اعتماد به نفس لازم رو نداره) جرات نکنه به شما نزدیک بشه .ولی در ادامه هر رابطه و برخوردی مطمئنا این رفتار هست که تعیین کننده هست و نه ظاهر افراد.
همونطور که یکسری تیپ هایی(پوشش ظاهری) در آقایون هستن که ما رو وادار میکنه در ابتدا خیلی مبادی آداب و خاص باهاشون رفتار کنیم.

نه بعضی مواقع ادما ابروی چادرم میبرن
و ابروی چادر پوشای واقعیو
از چادر سو استفاده میکنن.

آخرین ویرایش:

nurse-hopes

New member
به نظرم حجاب به منش ورفتار وشخصیت برمیگرده نه به یه تیکه پارچه
حجابی که بانگاه وزبون میتونی نگهش داری هیچوقت صرفا باچادرحفظ نمیشه
لطفا خانومای چادری بدبرداشت نکنن کلی گفتم

ولی مهم اینه که چادر مانع نگاه حرامه
قبول دارید؟
من معتقدم نگاه حرام به یک خانوم....اون خانوم رو هم به گناه میندازه
به نظرم نیرویی رو منتقل می کنه که باعث گناه میشه

am-ml

New member
واقعا" ممنون از نظرتون
پس می تونیم بگیم چادر شخصیت هم میاره؟؟؟
به نظر من میاره.
من به عنوان یه پسر با کسی که از "چادر" به عنوان"چادر" استفاده می کنه نوع برخوردم محترمانه تره
نه ،شخصیت ماست که به اون یه تیکه پارچه ارزش میده .
شرف المکانه به المکین (ارزش مکان به ساکن اون هست)

leylii

New member
salam bacheha .manam ba nazaretoon moafegham manam chadoor saram mikonam ehterami k b man mizarand too jameye b doostam k mantooiye nmizarand barha shoode doostam bm mige k too chi kar mikoni k inghad bt ehteram mizarand khodam migoftam nmidooonam ama alan famidam chera.....chadoor k sar mikoni noeee raftaret motefavet mishe nesfe karha ba chadoor motabeghat nadare pas nmikonishoon bas raftaret motefavettar mishe ....masaland boland nmikhandi to y yk markaze omomi ...ya nmitooni mohatoo fashen koni bezarii biroon in mahroomiyateshe ...ama az y taraf ham kasi b khodesh in ejaze roo nmide k vaghti az kenaresh rad bshii matalak bge in maghboliyatoo miyare ...pas fk konam chadoor tamame gozineharooo b hamrah dare

بالا