زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member

سرحال نباشم چی کار کنم آیناز جان؟
اقلا اداش رو که می تونم در بیارم, همین الانش سرم داره از درد می ترکه
فک کنم امروز زیادی آفتاب خورده :25r30wi:
دیروزم که به سوگواری گذشت, کم انرژی منفی ساطع نکردم
دلم نمی خواد اینجوری باشم, دیگه چه می شه کرد

ایشالله همیشه سرحال و شاد باشی دوستم. و به اطرافیانت هم انرژی مثبت بدیییییییی:thumbsupsmileyanim::auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

ainazhz

New member
سلااااااااام دوستای گلم ،. من دیشب خیلی فکرم مشغول بود و تمام شب به درصدام فکر میکردم ولیییییییییی الان خیلی خوشحالم چون واقعا به این نتیجه رسیدم که کنکورو ارشد هم یه مرحله تو زندگی حالا امسال نه سال دیگه . گرانبها ترین دارایی ادم دوست خوبه که من اینجا کلییییی دوست خوب و مهربون پیدا کردم حالا بقیه توکل به خدا . الان فقط ارزوی موفقیت برای ایلین قاصدک پرند راوی جناب مصفا یزدان ۱۲۳ ایناز عزیزم و .... بقیه دوستان

الیییییییییییییییی جون قربونت عزیزم ... خوبه که به این نتیجه رسیدی و اروم شدی. هیچ چیزی تو زندگی ادم بالاتر از ارامش ذهنی و قلبی نیست . کنار اینا همه چی به دست میاد . لطف داری. درصدات خیلییی هم خوبه. نگران هیچی هم نباش . جز قبولی ها هستییییییییی
:rose::smilies-azardl (113:28:

ainazhz

New member
مرسی عزیز دلم از همدردیت ...
متاسفانه حس ششمم تو این جور موارد دقیق کار میکنه....
نه خب اگه درصد بگیرم که نمی تونم تو دلم نگه دارم بهتون میگم حتما...:tonguesmiley:
واسه علوم انقد اینازو اذیت کردم به خاطر درصد گرفتن...چه سعه صدری داشت دوست خوبم.
هر کس دیگه ای بود یکی میزد در گوشم....
الهی قربونت برم . الانم چون واسه علوم اذیت شدی بهت اصرار نمیکنم و میگم هرطور که ارومی انچام بده و گرنه الان میودم دوباره باهات سرو کله میزدم دوسته خوبو مهربون و خانوم من:28:
129419_monkeysmile.gif

ainazhz

New member
یه چیزی بهتون بگم
من انقدری که توی این دنیای مجازی شماهارو دوست دارم توی دنیای واقعی هیچکدوم از دوستامو به اندازه شما دوست ندارم اینو جدی میگم.

عزیززززززززززززززززززززززززززم منم خیلی دوستای این سایتمو دوست دارم
این ماییییییییییم
889419_campfire.gif

همتون بیاین بغلم
18819_grouphugg.gif

parand

Well-known member
عزیززززززززززززززززززززززززززم منم خیلی دوستای این سایتمو دوست دارم
این ماییییییییییم
889419_campfire.gif

همتون بیاین بغلم
18819_grouphugg.gif

سلام ایناز جون. خوبی؟؟؟؟
چقد شکلکات باحالن...کلی خندیدم:25r30wi::25r30wi:

aylinn

New member
سلااااااااام دوستای گلم ،. من دیشب خیلی فکرم مشغول بود و تمام شب به درصدام فکر میکردم ولیییییییییی الان خیلی خوشحالم چون واقعا به این نتیجه رسیدم که کنکورو ارشد هم یه مرحله تو زندگی حالا امسال نه سال دیگه . گرانبها ترین دارایی ادم دوست خوبه که من اینجا کلییییی دوست خوب و مهربون پیدا کردم حالا بقیه توکل به خدا . الان فقط ارزوی موفقیت برای ایلین قاصدک پرند راوی جناب مصفا یزدان ۱۲۳ ایناز عزیزم و .... بقیه دوستان

سلام الی جون ماهمه تلاشمونو کردم ونتیجه رو به خدای بزرگ واگذار کردیم شما هم توکلت به خدا باشه انشالله قبولی خدا تلاش هیچ کس رو بی جواب نمیگذاره و برای ما بهترین ها رو میخواد.

sanam_b

New member
سلام بچه ها خوبیننن؟ امیدوارم که خوب باشین. من الان میخوام تخمین رتبه شرکت کنم. اول اصلا نمیخواستم درصد بگیرم ولی یک دفعه اومدم اینجا و دیدم شماها شرکت میکنین گفتم بذار حساب کنم. منم مثل الی دیگه برام اونقدر قبول شدن حیاتی نیست، واسه همین دیدم که اگر هم رتبه ام بد بشه تا شهریور خودم رو نمی کشم و ارزشش رو داره. فقط اگه این نت من اجازه بده و من رو دیوونه نکنه انقدر که مجبورم هر صفحه ای رو ریفرش کنم!!! تخمین رتبه میکنم و بر میگردم، حتما!

parand

Well-known member
بچه ها من یه پیشنهاد دارم البته اگه همتون قبول کنید اجرایی میشه..
تو بخش سرگرمی یه تایپیکی هست به اسم تصوراتت که راجع به دوستات در فضای مجازی داری...بنظرم جالبه. من خوشم اومد.
میگم اگه همه موافقید حالا که درصدا واعتراضا همه حل و فصل شده بیایید تصورات ذهنیمونو راجع به هم بگیم.
البته اگه دوست دارید.....

چکاوک92

New member
بچه ها ممنون میشم که جوابمو بدین
یکی از دوستام گفتن که شهریه بین الملل ترمی 3 میلیونه. شما چیزی شنیدین؟

چکاوک92

New member

aylinn

New member
سلام بچه ها خوبیننن؟ امیدوارم که خوب باشین. من الان میخوام تخمین رتبه شرکت کنم. اول اصلا نمیخواستم درصد بگیرم ولی یک دفعه اومدم اینجا و دیدم شماها شرکت میکنین گفتم بذار حساب کنم. منم مثل الی دیگه برام اونقدر قبول شدن حیاتی نیست، واسه همین دیدم که اگر هم رتبه ام بد بشه تا شهریور خودم رو نمی کشم و ارزشش رو داره. فقط اگه این نت من اجازه بده و من رو دیوونه نکنه انقدر که مجبورم هر صفحه ای رو ریفرش کنم!!! تخمین رتبه میکنم و بر میگردم، حتما!

منتظریم که برگردی صنم جون.

parand

Well-known member

چکاوک جون عزیزم من دقیق اطلاع ندارم ولی تا جایی که میدونم هزینش خیلی بیشتر از شبانه درمیاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا