به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

STRUCTURE 66

New member
مرد سی و سوم (و بعد بیست و هشتم) نمایندگان تهران، از جمع هشت نفره خداحافظی کرد!

حداد رفت!

13911018000610_PhotoA.jpg

غلامعلی حدادعادل از انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد / خبرگزاری فارس | خبر فارسی

فرهنگی ترین مرد انتخابات رفت!!!! انصافا در قدو قواره رییس جمهور نبود !!!

mohana

Well-known member
گیل آبادی معاون رسانه ای ستاد محسن رضایی می گوید صدا و سیما برای پخش نکردن مستند دوم محسن رضایی هم دروغ می گوید و حرف های رضایی را سانسور می کند. رقابت نابرابر با رسانه ای که با پول مردم اداره می شود و به نفع برخی کاندیداها و علیه برخی دیگر برنامه پخش می کند، فقط بر عهده تابناک نیست. مردم ایران هر کدام باید خود یک رسانه باشند. تا رسانه ای ملی تشکیل دهند. با دانلود فیلم پخش نشده محسن رضایی و توزیع آن رسانه ای ملی برای ایرانیان باشید.

علت عدم پخش چی بود؟!

آخه چرا؟:dadad4:اومده بودن فقط برای اینکه بتونن تو مناظره ها از هم دفاع کنن؟

mj1919

New member
فرهنگی ترین مرد انتخابات رفت!!!! انصافا در قدو قواره رییس جمهور نبود !!!

بهتر است بگیم، ادبیات خوانده ترین فرد انتخابات رفت!

کت نمایندگی مجلس واسه ایشون گشاد بوده چه برسه به ریاست جمهوری!

STRUCTURE 66

New member
بهتر است بگیم، ادبیات خوانده ترین فرد انتخابات رفت!

کت نمایندگی مجلس واسه ایشون گشاد بوده چه برسه به ریاست جمهوری!

شما نماینده ها و نامزدها رو باسکول میذاری ! محسن رضایی خوبه ( هیکلشو میگم)!!

mj1919

New member
علت عدم پخش چی بود؟!

آخه چرا؟:dadad4:اومده بودن فقط برای اینکه بتونن تو مناظره ها از هم دفاع کنن؟

نمی دونیم!!!! توی لینک اصلی، گفته که صدا وسیما گفته به دلیل تاخیر.
ولی ستادشون گفته به دلیل دیگری بوده!!!! چون بجای مستند دوم رضایی مستند دوم جلیلی دوباره پخش شده! نمیدونم این خبر درسته ؟ هر کی دیده بگه.

سیاست کثیف تر از این حرفاست!!!!

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
شما نماینده ها و نامزدها رو باسکول میذاری ! محسن رضایی خوبه ( هیکلشو میگم)!!

با سکول چی داداش؟!!!!

اون یک ضرب المثله!!!!!! (اگه نیاز بود بگید تا توضیح بدم)

در مورد رضایی هم، لطفا از ادبیات سایت رجا نیوز استفاده نفرمایید!

mj1919

New member
آخرین نظر نظر سنجی های یک نهاد معتبر در تهران(به نقل از فرارو).
مشاهده فایل‌پیوست 1273

با اینکه رای من مشخصه،
ولی دیگه اینم خیلی خالی بندیه، در حد آمار و ارقام اون دوستمون پرشینه،
آرای روحانی یک سوم قالیبافه؟؟؟؟؟؟

اونم سایت اصلی ش رفتم، اسم نهاد معتبر رو نیاورده!!! تعداد شرکت کنندگان در نظر سنجی رو هم نیاورده!!!!! نظر سنجی ش هم استاتیک است (یعنی غیر آنلاین بوده و فقط همین یک عکس است)

STRUCTURE 66

New member
با سکول چی داداش؟!!!!

اون یک ضرب المثله!!!!!! (اگه نیاز بود بگید تا توضیح بدم)

در مورد رضایی هم، لطفا از ادبیات سایت رجا نیوز استفاده نفرمایید!
داداش گلم ما میگیم فرهنگی شما میگی ادبیات خونده پس رضایی هم اقتصادی نیست فقط اقتصاد خونده است همین!! ن بده!
در ضمن من خیلی وقته نرفتم رجا نیوز ! انگار شما بیشتر از من میری! من از این سایت تند رو خوشم نمیاد و قبولش ندارم.

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
نمی دونیم!!!! توی لینک اصلی، گفته که صدا وسیما گفته به دلیل تاخیر.
ولی ستادشون گفته به دلیل دیگری بوده!!!! چون بجای مستند دوم رضایی مستند دوم جلیلی دوباره پخش شده! نمیدونم این خبر درسته ؟ هر کی دیده بگه.

سیاست کثیف تر از این حرفاست!!!!

مگه مستند دیشب دومی نبود؟!
این و دانلود کردم همونی بود که دیشب پخش شد

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
قبوله ! استاتیک بوده! شما دینامیک و پویای معتبر معرفی کن ما بریم ببینیم آقا مجتبی!!

mj1919

New member
داداش گلم ما میگیم فرهنگی شما میگی ادبیات خونده پس رضایی هم اقتصدی نیست فقط اقتصاد خونده است همین!! ن بده!
در ضمن من خیلی وقته نرفتم رجا نیوز ! انگار شما بیشتر از من میری! من از این سایت تند رو خوشم نمیاد و قبولش ندارم.

من نخواستم بگم، ولی از حداد بدم میاد!!! به دلایلی که خارج از مباحث اینجاست!
منظورم اینه که کسی که بلده شعر بخونه، غلط املای ملت رو حین مکالمه بگیره نمیشه ادیب!!! وگرنه قصدم ایراد گرفتن به جملات شما نیست!

رجا نیوز هم چند وقت قبل با اشاره به جسه تنومند و دستان رضایی سعی کرد توهین کند [به طرز احمقانه ای فکر کرد که توهین کرده] ، و قومیتهای عشایر کشور رو به سخره گرفت (که عکسشو گذاشتم!)
ولی فیلتر نشد!!!

mj1919

New member
قبوله ! استاتیک بوده! شما دینامیک و پویای معتبر معرفی کن ما بریم ببینیم آقا مجتبی!!

نظر سنجی واقعی من تا حالا ندیدم!
همشون به یک سمتی گرایش داره!!!!

(اگه دقت کرده باشید من سعی کردم، نظرسنجی از بیرون نیارم، فقط اخبار رو میذارم، و نقد ها رو)

STRUCTURE 66

New member
نظر سنجی واقعی من تا حالا ندیدم!
همشون به یک سمتی گرایش داره!!!!

(اگه دقت کرده باشید من سعی کردم، نظرسنجی از بیرون نیارم، فقط اخبار رو میذارم، و نقد ها رو)

ببینید سایت فرارو اصلاح طلبه . آقای قالیباف به اصطلاح اصولگرا . اگر قرار بود طرفداری باشه باید از عارف و روحانی حمایت میکردن.

mj1919

New member
ببینید سایت فرارو اصلاح طلبه . آقای قالیباف به اصطلاح اصولگرا . اگر قرار بود طرفداری باشه باید از عارف و روحانی حمایت میکردن.

من تیتر خبراش رو خوندم،
نزدیک به اصلاح طلبان است، ولی در بیشتر تیتر هاش ، به نفع قالیباف زده بود!!!! و به ضد: رضایی و جلیلی

شک نکنید که قالیباف (با اینکه من 90 درصد قبولش دارم) در این 8 ساله، پایگاههای زیادی ساخته

در هر صورت ببینیم چند روز دیگه چی میشه!!!

mohandese bargh

New member
خیییلی تصمیم گیری سخته ولی این روزای آخر مهم.من دوست دارم فشار سیاسی و تحریم کم بشه و اوضاع اقتصادی و کار شدیدا بهبود پیدا کنه. هرکسی بتونه تعدیل بکنه باید بیاد روی کار. ما الان به حدی ضعیف شدیم که حاک خودمون در کردستان و آذربایجان ها در معرض فروپاشی وو جدایی هست!!!!!!!! تا الن من نطرم به روحانی یا عارف هست. ولی محسن رضایی انصافا طرح تهیه کرده و این بسسسسسسسیار مشهوده که از همه با برنامه تره.اگر فکر کنم رای بیار هست بهش رای می دم.

ZOT

New member
مستند دوم محسن رضایی که تلویزیون حاضر به پخش آن نشد+فیلم

گیل آبادی معاون رسانه ای ستاد محسن رضایی می گوید صدا و سیما برای پخش نکردن مستند دوم محسن رضایی هم دروغ می گوید و حرف های رضایی را سانسور می کند. رقابت نابرابر با رسانه ای که با پول مردم اداره می شود و به نفع برخی کاندیداها و علیه برخی دیگر برنامه پخش می کند، فقط بر عهده تابناک نیست. مردم ایران هر کدام باید خود یک رسانه باشند. تا رسانه ای ملی تشکیل دهند. با دانلود فیلم پخش نشده محسن رضایی و توزیع آن رسانه ای ملی برای ایرانیان باشید.

262466_894.jpg

دانلود مستقیم فیلم:
http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1392/3/20/262457_277.flv

اینو پریروز تلوزیون گذاشت ! اما همشو نشون نداده!

آخرین ویرایش:
بالا