ازدواج و ادامه تحصیل برای دکتری !؟

Artmis.a

New member
متوجه ام حدیث جون که چی میگی....تا حدودی هم موافقم باهات...منتها میگم نباید انقدم بدبینانه نگاه کرد...پس اونایی که موفقن و میبینیم که بی هیچ مشکلی دارن جلو میرن چی؟؟ همه چیز بستگی به ظرفیت دو طرف داره......
ظرفيت و مرد دوكلمه اي هستن كه هيچ جا باهم جمع نميشن اين يه قانونه ! ببين شيوا جون تا تجربه نكنی توضيحات نتيجه ای نداره. فقط ميتونم بگم هيچوقت از بيرون راجع به زندگی شخصی آدما و خوشبختيشون قضاوت نكنيد خيلی از آدمها فقط با سيلی صورت خودشونو سرخ نگه ميدارن دريغ از دل خوش‏!‏

MOHAMMAD.R

New member

حرفتون درسته هر مردی دوس داره برا خانمش مرکز توجه باشه ولی دیگه اینقدرم که شما میگی عقده ای و بی جنبه نیست که نزاره خانمش کاریو که دوس داره انجام بده!!!
خیلیا هستن که قرار میزارنو باهم درس میخونن,هر دوهم موفقن!!
بله هستنم اقایونی که دوس ندارن خانمشون از خونه بره بیرون چون دلشون میخاد تماما مال خودشون باشه ولی من این موردم بیشتر برا کار کردن دیدم نه درس خوندن که البته سر این موضوع معمولا قبلش با خانم به توافق میرسن!
به نظر من که حیفه شرایط خوب ازدواج رو به خاطر تحصیل رها کرد اصل ارامشه کنار خانوادست,به جاش میتونی تلاشتو بیشتر کنی تا به خاسته هاتم برسی!

Artmis.a

New member
حرفتون درسته هر مردی دوس داره برا خانمش مرکز توجه باشه ولی دیگه اینقدرم که شما میگی عقده ای و بی جنبه نیست که نزاره خانمش کاریو که دوس داره انجام بده!!!خیلیا هستن که قرار میزارنو باهم درس میخونن,هر دوهم موفقن!!بله هستنم اقایونی که دوس ندارن خانمشون از خونه بره بیرون چون دلشون میخاد تماما مال خودشون باشه ولی من این موردم بیشتر برا کار کردن دیدم نه درس خوندن که البته سر این موضوع معمولا قبلش با خانم به توافق میرسن!به نظر من که حیفه شرایط خوب ازدواج رو به خاطر تحصیل رها کرد اصل ارامشه کنار خانوادست,به جاش میتونی تلاشتو بیشتر کنی تا به خاسته هاتم برسی!
من تمام حرفامو زدم هركسی خواست خودش تجربه كنه‏!‏ به هرحال تجربه بزرگترين استاده‏!‏ ولی یادتون باشه هيچ استاد برتری بدون اخذ هزينه ای گزاف درسی به شما نميده و اين هزينه در قبال تجربه شيرينترين و بی بازگشت ترين لحظات عمر یعنی جوونيتونه كه تجربه از شما میگيره‏ بانوان گرامی‏!‏

TUMS

Well-known member
آرتمیس یه کوچولو تند رفتی . . . :rose:
فقط اون چیزی که خیلی مهمه که آدما بعد از ازدواج به سمت پیشرفت برن یا متوقف بشن و حتی بدتر اینکه افت کنن فقط و فقط به طرف مقابل بستگی داره پس خوب دقت کنید و خوب انتخاب کنید:28:
من می خواستم در همین مقطع ارشد ازدواج کنم ولی یه ریسک هست ممکنه موفق بشم :thanks:و یا برعکس :13:
این ریسکو نکردم گذاشتم دکترا قبول بشم اون وقت دیگه اشکالی نداره ریسک هم بکنی زیاد ضرر نمیکنی
از طرفی تا کی باید درس بخونم باید زندگی هم بکنیم
که این زندگی بستگی به انتخاب شما داره . . . . .
امیدوارم همتون از قدرت عقلی که خدا بهمون هدیه داده بهترین استفاده را بکنیم و بهترین و مهمترین تصمیم و انتخاب زندگیمون را بگیریم. . .. .

BBT

New member
دوست عزيز توجه داشته باش كه ازدواج برای آقايون نيروی محركه ی ادامه تحصيله و برای زن سرعت گیر و مانع ادامه تحصيل‏!‏ اينجا ايرانه كشوری با پيشينه ی قوی و کهن مردسالاری‏! اونم مردايی متحجر و خودخواه‏!‏ انتظار نداشته باش يه ساله دو ساله فرهنگ كشوری عوض بشه‏!‏ تا بوده مردای ایرانی اين توهمو داشتن و دارن كه از خانمها برترن و مالک خانمها هستن درست مثل داشتن يک رباط عروسكی‏!‏ عزيز من يك مرد ايرانی محاله بپذيره كه زنش بالاتر از خودش بره يا هم سطحش بشه‏!‏ از نظر مرد ايراني زن خدمتكاريه که بايد مادری بچه های مرد را هم بكنه‏!‏ اگه پستهای آقايون به اصطلاح تحصیلكرده ی همين سايت رو هم بخونی كاملا متوجه وخامت تفكر جامعه ی ايرانی و طرز فكر مردای اين جامعه نسبت به جايگاه زن ايرانی خواهی شد‏!‏ به هرحال انتخاب با خودته در ايران یا درس يا ازدواج‏!‏ البته اگه دختری‏!‏
:33::33::33::33

نوتر

New member
ظرفيت و مرد دوكلمه اي هستن كه هيچ جا باهم جمع نميشن اين يه قانونه ! ببين شيوا جون تا تجربه نكنی توضيحات نتيجه ای نداره. فقط ميتونم بگم هيچوقت از بيرون راجع به زندگی شخصی آدما و خوشبختيشون قضاوت نكنيد خيلی از آدمها فقط با سيلی صورت خودشونو سرخ نگه ميدارن دريغ از دل خوش‏!‏
:65d6a5d6s::65d6a5d6s: حالا من همش سعی میکنم روابط حسنه باشه

نوتر

New member
BBt میدونی اگه الان من دخالت کنم تاپیکت فردا بسته میشه.
یکی از بهترین تاپیک هایی بود که تو این مدت باز شده بود اینجا. کاملا دغدغه ی خیلیا رو نشون میده. اما بخاطر تاپیک خوبت سکوت میکنم و اجازه میدم بحث یکطرفتون همچنان یکطرفه پیش بره

BBT

New member
BBt میدونی اگه الان من دخالت کنم تاپیکت فردا بسته میشه.
یکی از بهترین تاپیک هایی بود که تو این مدت باز شده بود اینجا. کاملا دغدغه ی خیلیا رو نشون میده. اما بخاطر تاپیک خوبت سکوت میکنم و اجازه میدم بحث یکطرفتون همچنان یکطرفه پیش بره
مرسی البته شما هم تشریف بیارید باکی نیست به admin سفارش شما رو میکنیم که نبنده

BBT

New member
ولی من که نتونستم جوابم برسم
یه مقدار جواب ها بیشتر برای دخترا شد تا برای ما پسرا !!!

bahar.zr93

New member
[[SIZE=4]color="#800080"][من حاضرم شرط ببندم اگه طرفتو درست انتخاب کرده باشی هیچ وقت پشیون نمیشی...
درست یعنی با شناخت حداکثری، طوری که مطمئن باشی پشتتو خالی نمیکنه!
باور کن دخترا واسه کسی که واقعا دوستشون داشته باشه همیشه حمایت و پشتیبانی دارن توی همه ی زمینه ها.

شک نکن!/size][/color]

آخرین ویرایش:

BBT

New member
[[SIZE=4]color="#800080"][من حاضرم شرط ببندم اگه طرفتو درست انتخاب کرده باشی هیچ وقت پشیون نمیشی...
درست یعنی با شناخت حداکثری، طوری که مطمئن باشی پشتتو خالی نمیکنه!
باور کن دخترا واسه کسی که واقعا دوستشون داشته باشه همیشه حمایت و پشتیبانی دارن توی همه ی زمینه ها.

شک نکن!/size][/color]

حرفتون درست از دختر مطمعن
ولی از خانواده خودم خانواده اون فامیلامون و ... چی
از این ها هم مطعن ؟؟

حسان

Well-known member
از این ها هم مطعن ؟؟

این سوال منم هست؟
بالاخره خانواده ها هم خواه ناخواه گاهی رو زندگی ها اثر دارند...

bahar.zr93

New member
از این ها هم مطعن ؟؟

خب اگه با عقل و منطق دلیل بیارین که خانواده هاتون هم متقاعد میشن.
فقط این وسط نمیدونم چه ربطی به بقیه فامیل داره؟؟
اون 2 تا پسری که ظهر مثال زدم از خانوادمون، شاید در کل سالی 3 بارهم بین فامیل دیده نشن!
رابطشون فقط با پدرومادرهاشون و خواهر و برادر!!
گفتم که باید یه سری شرایط رو هم تحمل کنین 2 تایی دیگه:riz277:

BBT

New member
خب اگه با عقل و منطق دلیل بیارین که خانواده هاتون هم متقاعد میشن.
فقط این وسط نمیدونم چه ربطی به بقیه فامیل داره؟؟
اون 2 تا پسری که ظهر مثال زدم از خانوادمون، شاید در کل سالی 3 بارهم بین فامیل دیده نشن!
رابطشون فقط با پدرومادرهاشون و خواهر و برادر!!
گفتم که باید یه سری شرایط رو هم تحمل کنین 2 تایی دیگه:riz277:

نه فامیل رو برای عقد های طولانی مدت گفتم میتونن خیلی تاثیر منفی بذارن مئلا بیشتر از یک سال

bahar.zr93

New member
خب اگه جفتتون محل زندگی هردوتون یه جا باشه یا حداقل یکیتون دانشجوی همون شهر باشین بازم مشکل
چندانی نیست! یعنی تقریبا توی عقدهم زندگی عادی خودتونو دارید.
اما در غیر اینصورت نمیدونم؟؟؟ البته بستگی به فامیلش هم داره که چقدر
واقعا معذرت میخوام....
فضول باشن!

BBT

New member
باید خودمون رو تو موقعیتش بذاریم وقتی عقد دوره اش طولانی میشه
فشار های خانواده و فامیل برای ازدواج کردن زودتر بعضی موقع ها بیشتر میشه شاید فقط با حرفاشون باعئ این میشن
جدای از این خود دختر و پسر هم تو مضیغه ان
دوران عقد رو میگن دوران برزخ !

bahar.zr93

New member
کاملا موافقم. خب من نه پسرم نه تا حالا تو شرایطش بودم!!
در هرحال با همه ی سختی ها، شیرینیشم کم نیست.
ایشالاه که خوشبخت شین!

بالا