مهمترین خواسته شما از همسر آیندتون چیه؟

Artmis.a

New member
با ازدواج نکردن کاملن مخالفم .... چنین ادمایی همیشه احساس تنهایی می کنن و هیچ وقت از زندگی لذت نمی برن .... عینن دیدم که می گم ....

خاسته م اول صادق و رو راست باشه دوم درک متقابل ، سوم اخلاق ..... از غرووور پسرا خیلی بدم میاااد ....در یه حدش خوبه نه بیش از حد....

خوبه که.:ad54ad:

am-ml

New member
با ازدواج نکردن کاملن مخالفم .... چنین ادمایی همیشه احساس تنهایی می کنن و هیچ وقت از زندگی لذت نمی برن .... عینن دیدم که می گم ....

خاسته م اول صادق و رو راست باشه دوم درک متقابل ، سوم اخلاق ..... از غرووور پسرا خیلی بدم میاااد ....در یه حدش خوبه نه بیش از حد....

معمولا اون رفتاراشون که ما به پای غرور می گذاریم بیشتر از ترسشون از نحوه برخورد ما هست ،یه کم دقت کنی متوجه میشی .
کلا بیشتر محتاط هستن تا مغرور .احتیاط هم مال عقله ،عاشق که باشن -بی کله ترین موجوداتی هستن که میتونی ببینی.

پ.ن: اینا حاصل دقت در احوالات اطرافیان خودم هست ،میتونه مطلق نباشه ولی دیگه کل فک فامیل مام متفاوت نیستن که ... نرم کلی مردا فک کنم همینه.

am-ml

New member
فقط منو ببینه
من خیلییییییییییییییییییییییییی حسودم

امان از این دوستی خاله خرسه ما زن ها .

خیلی خیلی باید روی این حسمون کار کنیم .

99.9 درصد بگو مگو های الکی ناشی از همین حس دوست داشتن شدید هست ،البته اگه مرد با سلیقه باشه و زنش رو از عشقش مطمئن کنه ،دنیا هم نمیتونه رای زنش رو برگردونه.

ولی مردا معمولا بجای اینکه به اندازه کافی به اون عشق پشت این حساسیت توجه کنن ،فقط به فکر اینن که یه جوری از دست این فشار مراقبت دائمی خلاص بشن . البته هر دو طرف حق دارن ولی از مردا انتظار میره که عشقشون رو ثابت کنن و زن هم باید به شوهرش اعتماد و حسن ظن داشته باشه .

Asena90

New member
مومن باشه نه از این خشکه مقدس ها
منطقی و آروم
صادق ومهربون
با پشتکار

biosta

Well-known member
امیدوارم که بهتان بربخورد چون الان شاید پستم تلنگری بهتان باشد
اگر توقعاتتان از همسر آینده تان داشتن کار - مهربان بودن - خانواده دوست بودن - با اخلاق بودن - ماشین داشتن-صادق بودن - پشتکار داشتن -غرور نداشتن - چشم پاک بودن و این گونه موارد هست بدانید که از روانشناسی ازدواج خیلی کم می دانید یا چیزی نمی دانید و در نتیجه انتخابتان با کودک درونی خواهد بود که در 5 سالگی تصمیمی خودش را گرفته و زندگی تان همچون سرنوشت میلیون ها نفر دیگر خواهید شد که طلاق عاطفی یا رسمی گرفته اند .
برام گذاشتن این پست مهم بود برام مهم بود بهتان بگم که این موارد لازمه شخص مناسب برای ازدواج هست و نه شرایط کافی .
لطفا" به خودتان لطف کنید و اطلاعاتتان را به طور علمی در مورد روانشناسی ازدواج بالاببرید
پیشنهاد می کنم به سخنان دکتر هلاکویی در این مورد مراجعه کنید
مثلا" به مطالب صوتی ایشان در مورد " 50 باید و نباید ازدواج" که از طریق اینترنت به صورت رایگان قابل دریافت هست یا مطالب دیگر ایشان .

donyabekam

New member
حداکثر تا 50 درصد می توان بر خاستگار خود شناخت پیدا کرد
آن 50 درصد به قول بعضی باید توکل کرد به قول بعضی باید خطر کرد
سعی کنید 50 درصد شناخت شما خوب باشد
به همین دلیل هست نباید خودسرانه همسر خود را صرف علاقه انتخاب نمود
نظرات والدین و شناخت خانواده ها در این زمینه مهم هستند

در مورد خواسته خود شخص از خواسته ها مهمتر هست

ویژگی های یک همسر ایده آل

نظر سنجی هست شرکت کنید

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
ببخشیدها رک میگم! ولی من میخوام همسرم:

با حجاب باشه خوشکل باشه خوش اخلاق باشه و ...

b.nafas

New member
تصور ما از ازدواج چیه واقعا اینکه یه شاهزاده با اسب سفید بیاد...عشق رو تا چه حد میشناسیم ...من فقط می خوام با کسی ازدواج کنم که منو بفهمه ..درک کنه ..به شخصیتم و خودم همون چیزی که هستم احترام بزاره ..نه اینکه کارو خونه و ماشینو و از این جور حرفا نه که مهم نباشن..اتفاقا مهم هستن اما متاسفانه ما ایرانی ها دختر ها رو جوری تربیت میکنیم که تا یه سنی که رسیدن بعد همهی آرزو ها و هدفهاشون خلاصه میشه تو طرف مقابلشون و زندگیشونو با زندگی طرفشون قاطی می کنن به نظر من ما باید استقلال رو به دختر ها یاد بدیم که اگه ام به بن بست خوردن تو ازدواج بعد از جدایی زندگیشونو نبازن اول باید این درست بشه نه اینکه ببینی طرف مقابلت چی داره چی نداره ...با یه اسپانسر که نمی خوای ازدواج کنی که فقط تو رو ساپورت کنه یا تصور پسرا چیه از ازدواچ به خانوم هاشون میگن کار نکن من از زیر سنگ هم شده نیازای تو رو تامین می کنم نمی زارم آب تو دلت تکون بخوره این معنیش دوست داشتن نیست به خدا .البته منظورم به همه ی آقایون نیستا .....الان ازدواج واقعا شده رو کم کنی عین مناظره ها ..:sdasdasd:

..eli

New member
درک متقابل داشته باشیم،حرمت واحترام همدیگه رو رعایت کنیم و صداقت از هر لحاظ و بعد داشته باشیم..
متاسفانه من زیاد برخورد کردم با کسانی که شرط اولشون صداقت بوده ولی حتی یک بار هم به خواسته خودشون عمل نکردن و فقط از طرف مقابل انتظار صداقت داشتن..به نظر من این درست نیست، و اینکه دوست دارم اونقدر با هم رفیق باشیم که از همدیگه برای اصلاح همدیگه، انتقاد کنیم، نه اینکه مشاجره کنیم و خدایی نکرده همدیگرو تحقیر کنیم.
عزت نفس هم داشته باشه، والبته یه ذره زیاد! خوشتیپ باشه..:(40):

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
منم با نظر داداش مهرشادم موافقم یه ازدواج موفق و دیر بهتره تا یه ازدواج زود هنگام و پر از مشکلات

STRUCTURE 66

New member
ازدواج رو خیلی ها قسمت میدونن . خیلی ها میگن باید عقلانی بود خیلی ها میگن باید به دلت رجوع کنی . هرکسی معیاری داره ولی یه چیزی هست که شاید کسی کمتر بهش تو.جه کنه . ازدواج پیدا کردن بال برای پروازه . اگر کسی با ازدواج رشد پیدا کرد مطمئنا موفقه و گر نه خودش رو سر کار گذاشته و البته طرف مقابل رو !!!!

bahar.zr93

New member
من تا قبل از اینکه وارد دانشگاه بشم همیشه فکر میکردم همسرم حتما باید یک آدم خیلی خوش تیپ و زیبا باشه! البته تیپش هم همسشه اسپرت باشه و پولدار باشه و .... کلا تو رویا سیر میکردم!!:(50):
اما از وقتی که وارد دانشگاه شدم و کلا برخوردم توی اجتماع با آدم های مختلف بیشتر شده نطرم به کل تغییر کرده. الان همین که همسرم یه قیافه ی ساده ی معمولی داشته باشه و اخلاق و ایمان ومعرفتش بالا باشه، خیلی بهتره تا یه پسر خیلی خوش تیپ که از نظر شخصیت و برخوردهای اجتماعی در سطح پایینی باشه!
در مورد پولشم باید بگم به نطر من باید یه حداقلی داشته باشه در حد شروع یک زندگی معمولی اما نباید الزاما خیییلیییی مایه دار باشه...
در کل نباید رویایی بود باید معقولانه اندیشید!

بالا