مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Leyli002

New member
سلام بچه ها .خوبین؟ من امروز امتحانای دانشگامو تموم کردم. سال 94کنکور ارشد دارم میخام از تابستون امسال شروع کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چیو بخونم کدوم کتاب برای بیوشیمی خوبه؟من استرایرو خوندم واسه یونی خوبه همین جواب میده؟واسه ژنتیک کدوم منبع خوبه؟ژنتیک ااستانسفیلد بخونم خوبه ؟

سلام دوست عزیز.به نظرمن شما ابتدا پایه ی بیوشیمی و سلولی مولکولیتوقوی کن به همراه زبان.چون این دودرس توبیشتر گرایشا هستن.زبانم که دیگه...بعداینا بروسراغ ژن.فکرم نکنم ژن پاس کرده باشی.اینا بهت پیش زمینه میدن واسه ژن.اصلا یه هودیدی دوترم دیگه نخواستی ژن امتحان بدی,اراین دروس شروع کنی ؛ضررنمیکنی.زبانو504 شروع کن کم کم.واسه بیوکتاب زیاده.سلولی مولکولیم لودیش.که اگه textبخونی خیلی عالیه...

mahnam

New member
سلام بچه ها .خوبین؟ من امروز امتحانای دانشگامو تموم کردم. سال 94کنکور ارشد دارم میخام از تابستون امسال شروع کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چیو بخونم کدوم کتاب برای بیوشیمی خوبه؟من استرایرو خوندم واسه یونی خوبه همین جواب میده؟واسه ژنتیک کدوم منبع خوبه؟ژنتیک ااستانسفیلد بخونم خوبه ؟

سلام دوست خوبم
خسته نباشی
همون طور که لیلی جان گفتن بهتره شما پایه ی سلولی مولکولی و بیوشیمیتونو قوی کنین
و 100% زبان ( یعنی ببینم 2 سال دیگه زبانو 100% زدیااااا :applause:)
استرایر واسه بیوشیمی خوبه ، اما اگه خوب خوندی و خواستی مباحثو با حجم کمتر بخونی و با تکرار بیشتر، تا ملکه ی ذهنت بشه می تونی از کتاب بیوشیمی دکتر احسانی استفاده کنی
واسه سلولی هم که زمان خیلی مناسبی داری حتما حتما لودیش رو از الان شروع کن و هی تکرارش کن
اگه دوس داری کتاب ژنتیک بخونی بهتره از کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک دکتر حسن اکرمی استفاده کنی که هم به درد ژنتیک 1 و هم 2 می خوره
استسفیلد بیشتر به درد مباحث کلاسیک ، مساله و اینا می خوره اگه زمان داری اونم کتاب خوبیه
اما فک کنم مباحث ژنتیک کلاسیک رو از کتاب دکتر اکرمی بخونی بعد تستای مرتبطشو کار کنی خیلی بهتر باشه
در هر صورت 2 سال خیلی زمان خوبیه، موفق باشین

Maryam.A

Well-known member
سلام بچه ها خداقوت
بچه ها یه سؤال من این ترم زبان داشتم همش درباره سلولی و مولکولی و ژن و میکروب بود
این کتاب لزگی مربوط به رشته ما میشه؟
منظورم اینه که زبانش مربوط به ژنتیک میشه؟
آخه جزء منایع وزارت بهداشت نبود!!!

mahnam

New member
سلام بچه ها خداقوت
بچه ها یه سؤال من این ترم زبان داشتم همش درباره سلولی و مولکولی و ژن و میکروب بود
این کتاب لزگی مربوط به رشته ما میشه؟
منظورم اینه که زبانش مربوط به ژنتیک میشه؟
آخه جزء منایع وزارت بهداشت نبود!!!

سلام دوست عزیز
بله، مربوط به رشته ی ما هم میشه
جز رفرنس های بهداشت نیست اما منبع خیلی خوبیه

Maryam.A

Well-known member
:smiliess (4):
اما یه سوال دیگه واسه شروع بیوشیمی چی خوبه؟ در ادامه چی اضافه کنم؟
برای سلولی و مولکولی چی؟ با چی شروع و باچی تکمیل کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید!

ژن: فصل ۱و ۲و ۵ هزاره مرور

زبان:مرور لغات و درس چهارم 504

بیوشیمی:۲۵٪ از کاتابولیسم اسید های چرب

نکات مهم الگو های وراثت :(ادامه)
۱:هتروزیگوت مرکب: افرادی که دو جهش متفاوت در یک جایگاه یکسان دارندرا هتروزیگوت مرکب می نامند....بیشتر افرادی که به یه ناهنجاری مغلوب اتوزومی مبتلا هستند به جای هموزیگوت حقیقیaa هتروزیگوت مرکب هستند...

۲:بیشتر ناشنوای های ارثی الگوی وراثتی مغلوب اتوزومی دارد...۶۰٪و ۳۰٪ الگوی غالب اتوزومی و ۳٪ وابسته به x

۳:شناخته ترین اسفنگولیپیدوز = بیماری تی ساکس ...در یهودیان اشکنازی فراوان است... (مغلوب اتوزومی) نقص در انزیم ویژه ای از دسته ی لیزوزوم ها به نام هگزوزامینیداز A

۴:بیمار لش نیهان :مغلوب وابستهx به بیماران دارای نارسایی در متابولیسم باز های پورینی هستند...و در انزیم هیپوگزانتین گوانین فسفوریبوزیل ترانسفراز کمبود دارند..علت :حذف شدگی در قسمتی از بازوی کوتاه شماره۴.....این بیماران میزان اسید اوریک خونشان بالاست...

۵:وراثت دوژنی به حالتی اشاره دارد که دران یک ناهنجاری از اثرات افزایشی جهش های هتروزیگوت در دو لوگوس متفاوت ناشی می شود....

baharnarenj16

New member
سلام من تازه عضو شدم واسه ژنتیک امری دارم میخونم ترجمه ی لیلا یوسفیان و...از انتشارات ابن سینا .....بنظرتون خیلی مهمه مترجمش کی باشه؟؟؟؟واسه بیوشیمی هم ضروریات بیوشیمی رو شروع کردم که قبلا کتابش رو خونده بودم واسه سلولی هم (مسخرم نکنینا)کتاب برای کنکور نشر دیباج رو دارم میخونم که بعدش برم سراغ رفرنسا زبانم رضازاده رو قبلا خوندم که بنظرم خیلی ساده بود و 504 رو هم دارم تموم میکنم بعدشم میرم سراغ لزگی نظرتون چیه ؟م

e-arab

New member
سلام من تازه عضو شدم واسه ژنتیک امری دارم میخونم ترجمه ی لیلا یوسفیان و...از انتشارات ابن سینا .....بنظرتون خیلی مهمه مترجمش کی باشه؟؟؟؟واسه بیوشیمی هم ضروریات بیوشیمی رو شروع کردم که قبلا کتابش رو خونده بودم واسه سلولی هم (مسخرم نکنینا)کتاب برای کنکور نشر دیباج رو دارم میخونم که بعدش برم سراغ رفرنسا زبانم رضازاده رو قبلا خوندم که بنظرم خیلی ساده بود و 504 رو هم دارم تموم میکنم بعدشم میرم سراغ لزگی نظرتون چیه ؟م
سلام دوست عزیز
منم از کسایی که هر دو ترجمه رو خوندن پرسیدم ترجمه یوسفیان بهتر و قابل فهم تره.
بیوشیمی شنیدم کتاب خوبیه خودم نخوندم
سلوای مولکولی هم کتابی که دارید میخونید رو نمیدونم چه جوریه اما اکثرا نظرشون روی مطالعه لودیشه
زبن هم که بر میگرده به پایه تون
موفق باشید

mahnam

New member
:smiliess (4):
اما یه سوال دیگه واسه شروع بیوشیمی چی خوبه؟ در ادامه چی اضافه کنم؟
برای سلولی و مولکولی چی؟ با چی شروع و باچی تکمیل کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید!

عزیزم واسه شروع بیوشیمی از همون کتاب احسانی بخونی خوبه در ادامه نیاز نیست چیزی اضافه کنی فقط گنجینه ی تست های رو کار کن که تسلطت بیشتر شه
سلولی و مولکولی هم فقط و فقط لودیش و تست
اما اگه می خوای نکته ها رو هم هر دفعه مرور کنی می گن که کتاب های برای کنکور هم خیلی نکات مفیدی داره
اما تکیه ی اصلیت رو کتاب های بالا باشه نه کتاب های برای کنکور

آخرین ویرایش:

melodi6908

New member

عزیزم برای سلولی بهتره لودیش بخونی یا حداقل مجید مهدوی
و بعد برای مرور نکات کتابای برای کنکور بخونی. شما اول رفتی سراغ نکته که فکر نکنم نتیجه خوبی بده.

negin.

New member
سلام به همگی من تازه عضو شدم برای کنکور 92 خونده بودم اما متاسفانه فکر نمیکنم نتیجه بگیرم امسال. میخوام دوباره از نو بخونم تا انشاا سال دیگه قبول شم امری رو 2دور کامل خوندم بعضی فصلهارو حتی 3 4 دور خونده بودم هزاره رو جلد دوم 2دور خوندم اما جلد اول رو کامل نخوندم برای بیوشیمی و سلولی کتابای خلاصه رسیدم بخونم که علت اصلی نتیجه نگرفتنم همین بود الان نمیدونم از کجا شروع کنم؟ از کی دوباره بشینم بخونم؟کسی میتونه راهنماییم کنه؟ممنون میشم

سلام به همگی من تازه عضو شدم برای کنکور 92 خونده بودم اما متاسفانه فکر نمیکنم نتیجه بگیرم امسال. میخوام دوباره از نو بخونم تا انشاا سال دیگه قبول شم امری رو 2دور کامل خوندم بعضی فصلهارو حتی 3 4 دور خونده بودم هزاره رو جلد دوم 2دور خوندم اما جلد اول رو کامل نخوندم برای بیوشیمی و سلولی کتابای خلاصه رسیدم بخونم که علت اصلی نتیجه نگرفتنم همین بود الان نمیدونم از کجا شروع کنم؟ از کی دوباره بشینم بخونم؟کسی میتونه راهنماییم کنه؟ممنون میشم

سلام دوست عزیز اگه می خوای قبول بشی از همین امروز شروع کن به خوندن ...به نظرمن واسه ی ژن شروع کن از زنتیک هزاره جلد اول مثلا فصل پنج هزاره رو با هجده امری بخون منظورم این که فصل هایی که موضوع مشترک دارند رو با هم بخون و تست بزن....واسه سلولی حتما لودیش بخون اما من الان دارم مجد میخونم لودیش ندارم....اما بیوشیمی : میگن بیوشیمی لنینجر برای رشته ی ما یه کم زیاده و وقت ادم رو میگیره اما به نظر من وقتی این کتاب رو می خونم دوست ندارم زمین بزارمش چون به همه ی سوالاتم پاسخ میده....موفق باشید...:a2d3:

negin.

New member
سلام دوست عزیز اگه می خوای قبول بشی از همین امروز شروع کن به خوندن ...به نظرمن واسه ی ژن شروع کن از زنتیک هزاره جلد اول مثلا فصل پنج هزاره رو با هجده امری بخون منظورم این که فصل هایی که موضوع مشترک دارند رو با هم بخون و تست بزن....واسه سلولی حتما لودیش بخون اما من الان دارم مجد میخونم لودیش ندارم....اما بیوشیمی : میگن بیوشیمی لنینجر برای رشته ی ما یه کم زیاده و وقت ادم رو میگیره اما به نظر من وقتی این کتاب رو می خونم دوست ندارم زمین بزارمش چون به همه ی سوالاتم پاسخ میده....موفق باشید...:a2d3:

ممنون از راهنماییت واقعا امیدوارم بتونم از تیر رسما شروع کنم چون از عید به بعد خیلی فشرده خوندم احساس میکنم دیگه نفس ندارم شاید روزی 13 الی 14 ساعت میخوندم امیدوارم سال دیگه این حس شکست رو نداشته باشم فقط 1سوال داشتم این کتاب احسانی که میگن چکیده بیوشیمیه؟تا حالا اسمشو نشنیدم برای زبان 450 و 504 و کتاب لزگی کافیه؟ممنون ببخشید اینقد سوال میپرسمhttp://olumpezeshki.ir/forum/images/smilies/riz304.gif

ممنون از راهنماییت واقعا امیدوارم بتونم از تیر رسما شروع کنم چون از عید به بعد خیلی فشرده خوندم احساس میکنم دیگه نفس ندارم شاید روزی 13 الی 14 ساعت میخوندم امیدوارم سال دیگه این حس شکست رو نداشته باشم فقط 1سوال داشتم این کتاب احسانی که میگن چکیده بیوشیمیه؟تا حالا اسمشو نشنیدم برای زبان 450 و 504 و کتاب لزگی کافیه؟ممنون ببخشید اینقد سوال میپرسمhttp://olumpezeshki.ir/forum/images/smilies/riz304.gif

من کتاب بیوشیمی احسانی رو ندارم پس نمیتونم نظری بدم ..بابا یه سال وقت داری بشین لنینجر رو کامل بخون خلاص..... واسه زبان اول ۵۰۴ و لغات تافل رو بخون وقتی پایه لغاتت قوی شد برو سراغ لزگی... لغات زبان رو هروز مرور کن حتما .....:28:

حسان

Well-known member
سلام به همهی دوستان پر انرژی...
من از تتمه دوستا 92 هستم...نتایج که هنو نیومده ما هم نمیدونیم قبول شیم یا نه...
میخوام تامپسونو شروع کنم به خوندن... و اگه بشه نکات اساسی رو براتون بگم...

بذارین ببینم چه کنم تا سال بعد ایشالا هممون جزو نفرات برتر باشیم...

Maryam.A

Well-known member
سلام به همهی دوستان پر انرژی...
من از تتمه دوستا 92 هستم...نتایج که هنو نیومده ما هم نمیدونیم قبول شیم یا نه...
میخوام تامپسونو شروع کنم به خوندن... و اگه بشه نکات اساسی رو براتون بگم...

بذارین ببینم چه کنم تا سال بعد ایشالا هممون جزو نفرات برتر باشیم...

شیطونک جون ایشالا که قبولی
مارو در جریان درصدات و نمرهات بذار و راهنمایی کن.مرسسسسسسسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا