احضار روح

mikhak s

New member
میخک جان تا حالا چیزی در مورد خودشون ازشون نپرسیدی از همون روح یا جنه؟ و اگه پرسیدی یا شنیدی درست گفتن؟
یا جنا خیلی محافظه کارن فقط در مورد دیگران حرف میزنن؟

نه عزیزم از جناچیزی نپرسیدم. من اوایل فکر میکردم روحن ازشون میپرسیدم که جاشون چطوره جواب نمیدادن الکی زیر استکانو تکون میدادن.واقعا ترس داره که بدونی جن کنار نشسته دستش کنارته و....................:wacsmiley:

sakar

New member
الذی یوسوس فی صدور الناس من الجنه و الناس
پس جنا با ما در ارتباطن ما خودمونو به کوچه ..... زدیم مث کبک سرمونوکردیم تو برف
الان یه جنه کنار مون نشسته به ریشمون میخنده
اما قضیه اصلی روحه

mikhak s

New member
پس میشه گفت در مورد کارای انجام شده یا افکاری که فرد قبلا بهش فکر کرده و یا بقول شما گذشته ی نزدیک حرف میزنن پس نمیتونن در مورد حال حرف بزنن از ما جلوتر نیستن عقبترن البته این نتیجه گیری نهایی نیست یه نتیجه ی مقطعیه
مگه جنا نمیمیرن اونام مث ادمان شاید روح جن وانس باشه ادمای زندرو سرکار میزارن بعید هم نیست
جدی الان میتونی اینکارو انجام بدی و جوابو بهم بگی؟
در واقع میشه گفت همزمان با ما پیش میرن ولی جلوتر از ما نیستن. آره اوناهم مردن رو دارن. ولی فکر نمیکنم روحشون توانایی این کارو داشته باشن باید جنای زنده باشن. البته این نظر منه تو این مورد.

راستشو بخوای از اون موقع دیگه جرات نکردم شوخی با جن؟:14::14:البته یه اتفاقی هم برای پسرعموم تو همین احضار روح افتاد که توبه او باعث شد منم دیگه طرفش نرم.

آخرین ویرایش:

sakar

New member
نه عزیزم از جناچیزی نپرسیدم. من اوایل فکر میکردم روحن ازشون میپرسیدم که جاشون چطوره جواب نمیدادن الکی زیر استکانو تکون میدادن.واقعا ترس داره که بدونی جن کنار نشسته دستش کنارته و....................:wacsmiley:
پس محافظه کارن چیزی بروز نمیدن فک کنم اون جنا ادمارو سرکار میزارن
راستی من شنیدم تو هیپنوتیزم هم از جنا استفاده میکنن

mikhak s

New member
الذی یوسوس فی صدور الناس من الجنه و الناس
پس جنا با ما در ارتباطن ما خودمونو به کوچه ..... زدیم مث کبک سرمونوکردیم تو برف
الان یه جنه کنار مون نشسته به ریشمون میخنده
اما قضیه اصلی روحه

جن ها دارن با ما زندگی می کنن ولی ما نمی بینیمشون.فکر کنم بهشون میگن جن های اجتماعی یا یه همچین چیزی

mikhak s

New member
فعلا من میرم. اگه سوالی بود فردا بهشون جواب میدم شبت بخیر ساکار جان.

sakar

New member
در واقع میشه گفت همزمان با ما پیش میرن ولی جلوتر از ما نیستن. آره اوناهم مردن رو دارن. ولی فکر نمیکنم روحشون توانایی این کارو داشته باشن باید جنای زنده باشن. البته این نظر منه تو این مورد.

راستشو بخوای از اون موقع دیگه جرات نکردم شوخی با جن؟:14::14:البته یه اتفاقی هم برای پسرعموم تو همین احضار روح افتاد که توبه او باعث شد منم دیگه طرفش نرم.
اینم از شانس من به من که رسید توبه کردی
اما بنظرم کار خوبی کردی اخه ادم تا یه کارو خوب بلد نباشه و مضراتشو ندونه بهتره انجامش نده
پس ینی روح جن وانس هیچکاری از دستشون برنمیاد !!!!!!!!
راستی اینهمه روح در طول تاریخ الان کجان ینی خدا همشونو جم کرده؟
چرا جم کرده؟ مگه روح ازاد باشه چی میشه؟
بعد من یه چیز دیگم شنیدم البته اسمشو نمیدونم ولی یه بحثی هست در مورد اینکه اول خدا روح رو افریده و این زندگی رو تجربه کرده ....... ینی میگن اینکه ما یه وقتایی احساس میکنیم کاریو که الان انجام میدیم قبلا هم دقیقا اونکارو انجام دادیم دلیلیش اینه که قبلا روحمون اونو تجربه کرده
با این حساب اول روح همه کارس بعد وقتی جسم میمیره خدا روحو جم میکنه ......

Leyenda

Well-known member
[SIZE=[SIZE=4]4]خیلی وقتهانجامش ندادم. ولی تا جایی که یادمه کمتر از سه نفر نباید باشه. یه کاغذخیلی بزرگ (برای نشریه مدرسه از چی استفاده میکردیم؟ اونا خوبن) ردیق او ل باید حروف الفباجداگانه و با فاصله نوشته بشه. بعد اعداد از صفر تا نه. بعد فصل ها ،ایام هفته. ماه ها. بله ، خیر ، سلام و خداحافظ. این چهار تا باید پایین صفحه نوشته بشه. اگه کسی اومد حتما باید باهاش خداحافظی کنی وگرنه همونجا می مونه. یه نعلبکی که با ماژیک یه فلش روش بکشی. و چند تا شمع که صفحه رو ببینی چون باید برقا خاموش باشن.هرسوالی رو که بخوای می تونی می بپرسی.[/SIZE]

حتما حتما خداحافظی کنید...
ما یه بار خانوادگی نشستیم احضار روح!!!!بیشتر جاست فور فان!یه روح سرگردون پیدا کردیم و بعد ازش خواستیم کسی رو صدا بزنه!
جواب میداد که ,اونجا روح (یا به قول شما جن) هست. ولی سوال میپرسیدیم خیلی طول میکشید تا جواب بده!ب خاطر همین گفتیم جدی نیست و جمع کردیم!بدون خداحافظی...
چشمتون روز بد نبینه........................... شب خواب بودم که دستم تکون میخورد و ازخوابم پریدم!دستم بدون کنترل رو هوا حرکت میکرد.مثل حرکت نلبعیه.واقعا ترسناکه...ترس داره نصفه شبی دستت بدون کنترل خودت تکون بخوره!!
صلواتو فاتحه خوندم و از روحه خدافظی کردم و رفت!
حتما خداحافظی کنید تا بره!!!
ولی بازم میگم کار خوبی نیست!

mj1919

New member
اونایی که تجربه کردند!

یکی از سوالایی رو که روح/جن جواب داده، در حالی که محال بوده که اتفاقی باشه، رو توضیح بدهند،

ممنونم

ZOT

New member
وایییییییی چه چیزایی !!!!!!!!!!! آدم ترقیب میشه یه بار انجام بده ببینه چطوریه !!
من که تاحالا اینکار رو نکردم ولی یه نفر که این کار رو کرده بود قبلا می گفت که من اعتقاد نداشتم اصلا به این چیزا و با دوستام این کار رو می کردیم اما یه بار وقتی یکی از همین جن/روح ها اومد وقتی گفتیم تو کی هستی گفت من با این فلانی (یعنی همینی که اینو تعریف می کرد و اعتقاد نداشته) نسبت دارم (البته نسبتش روگفت حالا بماند) خلاصه طرف می گفت من بازم باور نکردم و فک می کردم دوستام دارن نعلبکی رو تکون میدن اما بعد که دوستام حواسشون پرت بود و الکی انگشتاشون رو نعلبکی بود وداشتن بحث می کردن که کی سوال بپرسه من دیدیم که نعلبکی داره تکون میخوره و چیزی رو نوشت که فقط منو و اون فرد مورد نظر ازش باخبر بودیم و دوستام هم چیزی نمیدونستن خلاصه خیلی ترسیدم و زنگ زدم به خواهرم تا خیالم راحت شد ! خب از حرفای شما میشه دریافت که اون جن بوده! راستی اینم بگم که ایشون می گفت ما سوالاتمون رو تو دلمون می پرسیدیم !!

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
نمیدونم چرا یهو یاد مدیکال افتادم
305320_JC_thinking.gif

mj1919

New member
. 86/11/6 (11:43)
برادر گرامی......

احضار روح یا جن یا هرموجود غیر ارگانیک دیگر ، اصلا کار صحیحی نیست ، زیرا با ورود انها به زندگیتان شاید کمکهایی به شما داشته باشند ولی از آنجایی که هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگریه !!!! از شما چیزهای گرانبهایی را میگیرند که یکی از آنها آرامش و معنویات شماست ، بهتر نیست به جای حرکت در این شبکه منفی به سمت شبکه مثبت هدایت شوید و از آرامش و آگاهی موجود در این شبکه بهره ببرید؟؟؟؟

86/11/15 (17:20)
من فقط میدونم با کمک یکی از اساتید دانشگاه از این خطه با سوالات و کنجکاوی های فراوان و نتایج خوب ولی کم بعد از 7-8 سال نجات یافتم . این موضوع گاه به دیوانه شدن خود کوشی و مرگ می انجامد . نمی توانید تصور کنید اگر روح ها و جن ها راراحت ببینید و ازشان کمک بگیرید حتی جواب سوالهایتان رابفهمید یا بفرسیدشون جایی که چیزی را بفهمن یا کسیو اذیت کنن چقدر لذت داره ولی هیچ میدانید اگر مورد اذیت انها قرار بگیرید و در کوچکترین موارد نتونبد 6-7 روز بخابید چی میشه یا بیان و نرن و اعضای خانواده شما رااذیت کنن و هیچ کس دیگر جرات تنها ماندن در خانه شما را نداشته باشد یا اولین باری که 1 دونه از اونهارو میبینیدش می خاهین سنگ کوب کونین نگید اسونه و بلاهایی که اینها توش گم هستن من هنوزم میمیرم واسه یه لحظه از اون روزها ارتباطاتم و کنجکاویهام ولی بزارین راستشو بگم که دیگه جراتشو ندارم بسه من زخم خورده اونام خواهش میکنم شما دنبال روح و جن نرید

كی میتونه یه روش احضار جن قوی به من یاد بده منم یه روش میدم

mj1919

New member
در مجلسي كه به وسيله حروف و نعلبكي احضار روح مي كردند شركت كردم اما اصلا نتوانستم باور كنم كه اين روح است كه دارد نعلبكي را روي حروف حركت مي دهد و مرتب از او سؤال مي كردم كه آيا شما جن هستيد. و او جواب مي داد نه. آيا روح مي تواند به اين راحتي از عالم ملكوت پايين بيايد يا اينكه كسي كه احضار شده بود در حقيقت يك جن بود ؟اضافه مي كنم كه او بعضي سوالها را اشتباه جواب مي داد و همچنين نمي توانست سؤالي را كه در ذهن ما بود و بر زبان نمي آورديم را جواب درست بدهد؟
* ادله مختلف فلسفي، حسي و تجربي بر اثبات وجود روح اقامه شده است. هم چنين نمي توان امكان ارتباط با ارواح را از طريق صحيح علمي براي افراد خبره در اين كار، انكار كرد. از سخنان پيشوايان بزرگ اسلام نيز امكان اين موضوع ثابت مي شود، ولي سخن در اين جا است كه تنزّل دادن مسأله اي به اين مهمي تا آن جا كه هر كس براي سرگرمي و تفريح نعلبكي يا استكان يا ميز گرد چرخاني درست كرده و مشتي مرد و زن و كوچك و بزرگ دور آن جمع شوند؛ يكشب روح بوعلي سينا را حاضر كنند و شب ديگر مزاحم زكريّاي رازي گردند و شب سوم انيشتاين را حاضر كنند و...گل بگويند و گل بشنوند و از تاريخ زايمان خانم گرفته تا صحت و بطلان مذاهب و اديان و مكتب هاي فلسفي سخن به ميان آورند و آن ارواح نيز براي اين كه خاطر خطير سؤال كنندگان مكدّر نشود و از آنها نرنجند، طبق ميل و علاقه آنها پاسخ دهند و...؟!
البته ارتباط با ارواح را به عنوان يك واقعيت مي توان پذيرفت؛ ولي نبايد از نظر دور داشت كه اين مسأله مورد سوء استفاده عده زيادي قرار گرفته و يك واقعيت با هزاران اوهام به هم آميخته شده است. ازاين رو از ميان هزاران مدّعي شايد تنها يكي راستگو باشد.
براي نمونه شما از آن روح سؤال هاي كلي كه پاسخ آن امكان تطبيق بربسياري از جزئيات را دارد نپرسيد و بر پاسخ به سؤالات خصوصي خود اصرار ورزيد؛ مثلاً اسم چند تن از دوستان خود را در دفتر تلفن خويش در نظر بگيريد و شماره تلفن آنها را بپرسيد يا از خصوصيات و علايم اتاق تان سؤال كنيد.در غير اين صورت كلي گويي هايي از قبيل «خطري براي شما پيش آمده كه به خير گذشته است و مواظب باشيد تكرارنشود» يا «در بچگي كسالتي پيدا كرديد كه خيلي شما را ناراحت نمود» يا «اسرار خود را به همه كس نگو» يا«خواب هاي خوشي خواهيد ديد» يا «مسافري در سفر داريد كه در آينده نزديكي باز مي گردد» يا «زياد براي بعضي مطالب غصه نخوريد كم كم درست مي شود» و... اين كلي گويي ها دليل بر عدم واقعيت ارتباط است. روشن است كه هر كس معمولاً مسافري در سفر دارد و يا خواب هاي خوب و بدي هم مي بيند و براي پاره اي از مطالب هم غصه مي خورد و... .
اما چرا نعلبكي و يا ميز حركت مي كند؟ ممكن است حركت آن معلول تمركز نيروي فكري شخص باشد. ازاين رو حركت غالبا موافق طرز تفكر و نوع تمايلات آن شخص يا اشخاص است نه موافق روحي كه مدعي ارتباط با او هستند و در برخي موارد هم معلول به كارگيري ترفندي از طرف آن شخص است. براي اطلاع بيشتر ر.ك: ارتباط با ارواح، آيت اللّه ناصر مكارم شيرازي.

.: Porseman.org :. - احضار روح با نعلبكي

salleh_313

New member
با درود
چیزی به اسم احضار روح وجود نداره و اون چیزی که به اسم احضار روح معروفه همون احضار جنه!مرسی از تارا جان،جن حیوان خانگی نیست که بشه راحت باهاش ارتباط برقرار کرد وباید یک سری چیزها در برابر خواسته ها بهش داده بشه
برای ارتباط با بعد دیگه و جن باید یکسری از اعمال و ریاضتها خاص مثل چله نشینی ها و اوراد مخصوص و یکسری اعمال دیگه انجام داد که اکثرا مورد تایید علما نیست و انسان های عادی نهی از انجام این کار می شوند

salleh_313

New member
mj عزیز اون مثالی که راجع به امام رضا (ع) زدید نادرسته چون شیعه اعتقاد داره فرقی بین مرده و زنده معصوم نیست و روح بالاتر از چیزی که بخواد توسط یک مخلوق دیگه احضار بشه اطلاعاتی که جنیان دارند توسط استراق سمع از آسمانهای چند گانه بدست می آرند و با شهاب های آتشین توسط فرشتگان هدف قرار میگیرند که در قرآن نیز به این مساله اشاره شده

mj1919

New member
من یک مدتی هست به سرم زده که برم هیپنوتیزم یاد بگیرم، الان که داشتم تو نت سرچ می کردم یک تجربه ی شخصی دیدم، گفتم شاید به بحث اینجا بی ربط نباشه:

با اجازتون منم ميخوام يك خاطره ترسناك و تجربه گرون قيمتو براتون بگم
-
نزديك 1 سال پيش من از روي كنجكاوي يك كتاب خريدم به نام "اسرار خود هيپنوتيزم"
يك شب ساعت 2 خوابم نميبرد و نشستم به خوندن اين كتاب!
ساعت 3:30 بود كه خسته شدم و خاستم بخوابم
پيش خودم گفتم : من كه ميدونم اينا خرافاته بذار امتحان كنم ببينم خود هيپنوتيزم اثري روي من داره؟
با فنوني كه درباره خودهيپنوز از توي اون كتاب ياد گرفتم شروع كردم به انجام خود هيپنوتيزم خودم
-
-
-
-
-
خوابيدم مثل خرس!
چشمتون روز بد نبينه
نزديك به ساعت 5 بود كه از كالبدم جدا شدم و چسبيده بودم به سقف اتاقم
انگار كه چشمام اشعه ايكس پيدا كرده بود و اونور ديوارهارو ميديدم
ديدم كه از دور يك چيزي كه مثل ابر ميمونه (يه خورده شبيه انسان بود) داره به طرف در اتاق من مياد
منم هوشيار بودم ولي خارج از بدنم!
داشتم سكته ميكردم شروع كردم به دادو بيداد(ولي فقط ميتونستم آه و ناله بكنم)
با تمام قدرتم بي اختيار خواهرمو صدا ميكردم بعد از چند لحظه كه خواهرم اومد و برق اتاقو روشن كرد به خودم اومدم
ولي متوجه شدم كه تمام صورتم خيسه اينقدر كه گريه كردم از ترس(من كه اندازه كرگدنم!)Big Grin
-
فرداي اون روز با يه كارشناس ماوراالطبيعه صحبت كردم
گفت كه: كار خيلي خطرناكي كردي و امكان داشت كه ديگه برنگردي
------------------------------
به همه توصيه ميكنم كه بدون حضور يك فرد كار ازموده هرگز خيال آرتيست بازي به سرشون نزنه(چون واقعا خطرناكه)

ماجرای جن گیری من!

mj1919

New member
mj عزیز اون مثالی که راجع به امام رضا (ع) زدید نادرسته چون شیعه اعتقاد داره فرقی بین مرده و زنده معصوم نیست و روح بالاتر از چیزی که بخواد توسط یک مخلوق دیگه احضار بشه اطلاعاتی که جنیان دارند توسط استراق سمع از آسمانهای چند گانه بدست می آرند و با شهاب های آتشین توسط فرشتگان هدف قرار میگیرند که در قرآن نیز به این مساله اشاره شده

عزیز دل برادر
نادرسته یعنی اینکه رخ نداده؟
یا اینکه به نحو دیگه ای بوده متوچه نشدم؟

بالا