یه سوال....
اگه بین المللی قبول شی و ثبت نام نکنی، میتونی سال دیگه دوباره امتحان بدی؟
دوست عزیز پاسخ این سوال شما در راهنما و دفترچه شرح داده شده است. تا اونجاییکه من اطلاع دارم بله می تونین دوباره کنکور بدین. ولی اطمینان حاصل کنید.
یه سوال....
اگه بین المللی قبول شی و ثبت نام نکنی، میتونی سال دیگه دوباره امتحان بدی؟
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم یکی از دوستان من میخواد کنکور تغذیه بده واز بین دروسش فقط تغذیه رو خیلی خوب خونده وبقیه درسارو درحد یک چهارم بلده ومیخواد امسال حتما قبول شه بنظرتون باید چجور انتخاب شهر کنه.اصلا هم براش شهر مهم نیست فقط میخواد قبول شه والبته هنوز عضو اینجا نیست وازمن خواسته این سوالو ازتون بپرسم.خواهشا از بچه های تغذیه میخوام این دوست منو راهنمایی کنن وبگن از چه شهری شروع کنه و اولویتاشچگونه باشه.
ممنون
منظور منم همین بود. من امسال سال سومی که دارم امتحان میدم و هر سال با درصدای خوب (میانگین بالای 60%)و انتخاب تمام دانشگاهه قبول نمیشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smiliess (2):
سوال اصلی اینه که اگه ترتیب شهرها اهمیت نداره پس چرا وقت گذاشتن واسه اصلاح!! و چرا اصلا نوشتن اولویت؟! کی میدونه معنیه اولویت یعنی چی؟ هممون سرکاریم...بروبچی که احتمال میدن قبول نمیشن انتخاب اولو بزنن ارومیه و اهواز.......بابا مگه نخوندید
نوشته اولویت انتخاب دانشگاه برای سنجش مهم نیست
مهم اینکه چیاروبطور کل انتخاب کردی
وفقط اولین انتخابت اهمیت داره
ولی یک سوالی که پیش میاد اینکه اگه انتخاب اول همه مثلا تهران باشه اونوقت باید به انتخاب دوم نگاه کنن دیگه؟؟
بله منم با نظر ادمین موافقم من خودم رتبه ی 14بودم ولی چون تبریز و زده بودم در اولویت اولم تبریز قبول شدم .دوستی دارم با رتبه 75شهیذد بهشتی قبول شد چون رتبه های قبل ایشون دانشگاه شهید بهشتی و انتخاب نکرده بودن.
انقدر به شهر و دانشگاه و این مسائل فکر میکنیم درصورتی که هیچ کدوم فرقی ندارن والله مایی که اقدام کردیم که بریم توی فرم اپلایمون نوشتیم university of iran بعد ایمیل زدن برامون که ما میدونیم شما از ایران هستید لطفا اعلام کنید از کدوم دانشگاه هستید!!
یعنی وقتی اینو خواندم برای خودم و تمام بچه هایی که تو این مملکت خودشون رو کشتن که دانشگاه تهران و ایران و غیره قبول شن تاسف خوردم ...ای کاش برای این همه زحمتمون یک ذره فقط یک ذره ارزش قائل بودن تو این مملکت که نخوایم بریم که اینجوری اعصابمون بهم بریزه
بنظر من و با توجه به تجربه پارسالم اولویت مهمه
ینی اگه میدونید یه جایی قبول نمیشید اولویت اول نزارید
بزاریدش آخر
یه سوال کسی در مورد شهریه شبانه اطلاعی داره
کاش یه نفر بود راهنمایی میکرد من یه شهر و 100 درصد قبولم و از طرفی احتمال کمی هم برای قبولی شهر قویتر هست.میترسم شهر قویتر و بزنم و قبول نشم و شهر دوم هم از دست بدم :14:
یعنی نظر شما اینه شهری و انتخاب کنم که حتما قبول میشم؟؟