در انتخاب دانشگاه برای آزمونهای وزارت بهداشت اولویت مهم است یا علاقه؟

DENIZZZ

New member
یه سوال....
اگه بین المللی قبول شی و ثبت نام نکنی، میتونی سال دیگه دوباره امتحان بدی؟

دوست عزیز پاسخ این سوال شما در راهنما و دفترچه شرح داده شده است. تا اونجاییکه من اطلاع دارم بله می تونین دوباره کنکور بدین. ولی اطمینان حاصل کنید.

DENIZZZ

New member
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم یکی از دوستان من میخواد کنکور تغذیه بده واز بین دروسش فقط تغذیه رو خیلی خوب خونده وبقیه درسارو درحد یک چهارم بلده ومیخواد امسال حتما قبول شه بنظرتون باید چجور انتخاب شهر کنه.اصلا هم براش شهر مهم نیست فقط میخواد قبول شه والبته هنوز عضو اینجا نیست وازمن خواسته این سوالو ازتون بپرسم.خواهشا از بچه های تغذیه میخوام این دوست منو راهنمایی کنن وبگن از چه شهری شروع کنه و اولویتاشچگونه باشه.
ممنون

عزیزم توصیه کن اکثر یا همه گزینه ها رو انتخاب کنن. ایشاا... که موفق می شن

Maryam Banoo

New member
سلام دوستان با اینکه توضیحاتتون در مورد انتخاب شهر رو خیلی دیر دیدم ولی باز هم از راهنماییتون ممنونم.

21Tir

New member
بابا جون هر کی دوس دارین پول ندارین برین بین الملل یا اصلا نمیخواین برین انتخاب نکنین...شانس بقیه رو هم پایین نیارین...
دلتون خوشه برین بگین بین الملل قبول شم نرفتم؟
ایشالا امسال این قانون بیاد که هرکی بین الملل هم قبول شه و نره سال دیگه محروم شه:14:

hedie armani

New member
بابا مگه نخوندید
نوشته اولویت انتخاب دانشگاه برای سنجش مهم نیست
مهم اینکه چیاروبطور کل انتخاب کردی
وفقط اولین انتخابت اهمیت داره
ولی یک سوالی که پیش میاد اینکه اگه انتخاب اول همه مثلا تهران باشه اونوقت باید به انتخاب دوم نگاه کنن دیگه؟؟

hi aty

New member
همینطور که میدونید 19/3اجازه ویرایش شهر داریم کسی ترتیب دانشگاه ها را توی رشته ژنتیک می دونه برام شهر مهم نیست فقط می خوام دانشگاهش توی ژنتیک قوی باشه:(50):
ممنون میشم کسی جواب بده

moein

New member
منظور منم همین بود. من امسال سال سومی که دارم امتحان میدم و هر سال با درصدای خوب (میانگین بالای 60%)و انتخاب تمام دانشگاهه قبول نمیشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smiliess (2):

شوخی ی ی ی ی ی ی ی ی ........ !!!!!!!!!!!! مگه میشه؟رشتت چی بود؟کدوم شهرارو اول میزدی...omg...

moein

New member
بابا مگه نخوندید
نوشته اولویت انتخاب دانشگاه برای سنجش مهم نیست
مهم اینکه چیاروبطور کل انتخاب کردی
وفقط اولین انتخابت اهمیت داره
ولی یک سوالی که پیش میاد اینکه اگه انتخاب اول همه مثلا تهران باشه اونوقت باید به انتخاب دوم نگاه کنن دیگه؟؟
سوال اصلی اینه که اگه ترتیب شهرها اهمیت نداره پس چرا وقت گذاشتن واسه اصلاح!! و چرا اصلا نوشتن اولویت؟! کی میدونه معنیه اولویت یعنی چی؟ هممون سرکاریم...بروبچی که احتمال میدن قبول نمیشن انتخاب اولو بزنن ارومیه و اهواز.......

moein

New member
بله منم با نظر ادمین موافقم من خودم رتبه ی 14بودم ولی چون تبریز و زده بودم در اولویت اولم تبریز قبول شدم .دوستی دارم با رتبه 75شهیذد بهشتی قبول شد چون رتبه های قبل ایشون دانشگاه شهید بهشتی و انتخاب نکرده بودن.

شما رشتت چی بود مهسا جون؟

golabatun

New member
سلام
بچه ها من واقعا هنوز نفهمیدم واسه انتخاب رشته چکار کنم؟
مثلا اگه انتخاب اولمون دانشگاه های خوب نباشه شانس قبولی بالا میره یا نه؟
اصلا مبنای انتخاب براساس رتبه باشه جای نگرانی نیست از همون اول دانشگاه های تاپ رو میزنیم تا پایین
کسانی که اطلاعات دقیق دارن راهنمایی کنین تا 19خرداد که وقت اصلاحه

golabatun

New member
راستی یه سوال بچه ها از کجا بدونیم مثلا ایمنی تو کدوم دانشگاهها قوی تره؟؟

nani33

New member
انقدر به شهر و دانشگاه و این مسائل فکر میکنیم درصورتی که هیچ کدوم فرقی ندارن والله مایی که اقدام کردیم که بریم توی فرم اپلایمون نوشتیم university of iran بعد ایمیل زدن برامون که ما میدونیم شما از ایران هستید لطفا اعلام کنید از کدوم دانشگاه هستید!!

یعنی وقتی اینو خواندم برای خودم و تمام بچه هایی که تو این مملکت خودشون رو کشتن که دانشگاه تهران و ایران و غیره قبول شن تاسف خوردم ...ای کاش برای این همه زحمتمون یک ذره فقط یک ذره ارزش قائل بودن تو این مملکت که نخوایم بریم که اینجوری اعصابمون بهم بریزه

سلام کسی میتونه بهترین دانشگاهها برای ارشد پرستاری را براساس کیفیت تدریس و درجه اعتبار اولویت بندی کنه؟؟؟
و اینکه کسی بخاد با ارشد پرستاری برای دکترا بره خارج ادامه تحصیل بده یا حتی کار کنه دانشگاهی که از اون مدرک ارشد گرفته اهمیت داره؟؟
مثلا با ارشد از دانشگاههای دولتی کرمان یا همدان یا اهواز یا سبزوار و بیرجند میشه واسه دکترا خارج از کشور مثل امریکا یا کانادا یا استرالیا اپلای کرد یا اینکه اونا این دانشگاهها را قبول ندارن؟؟؟؟؟؟
دانشگاه آزاد چی قبولش دارن؟؟
لفا اگه کسی در این موارد اطلاعات صحیح داره راهنمایی کنه :21:

khodaei

New member
سلام دوستان آیا در زمان تکمیل ظرفیت سازمان دوباره به داوطلبین فرصت انتخاب شهر می دهه یا با همین انتخاب های کنونی ارزیابی میشیم؟چون همه دانشگاه ها تکمیل ظرفیت اعلام نمیکنن دستمون نمونه تو پوست گردو یه وقت؟؟؟

sakar

New member
بنظر من و با توجه به تجربه پارسالم اولویت مهمه
ینی اگه میدونید یه جایی قبول نمیشید اولویت اول نزارید
بزاریدش آخر
یه سوال کسی در مورد شهریه شبانه اطلاعی داره

مجید

New member
اون جوری که به نظر می رسه این طوره که از رتبه یک هر رشته تا آخرین رتبه شروع می کنند به بررسی انتخابهای فرد ، مثلا اگر دانشگاه تهران در رشته شما 4 نفر بخواد و از رتبه یک تا چهار رشته شما اولویت اول دانشگاه تهران رو انتخاب کرده باشند هر 4 نفر همون اولویت اول قبول هستند و رتبه 5 رشته شما اگر اولویت اول دانشگاه تهران رو زده باشه قبول نیست و سیستم اولویت یا انتخاب دوم این فرد رو بررسی خواهد کرد .... این نحوه از همه احتمالش قویتره .

یه احتمال ضعیف تر هم وجود داره که من جز تو امتحان دستیاری پزشکی نشنیدم و اون اینه که شاید اگه انتخابهای اولتون دانشگاههای ضعیف تر باشند شانس قبولی بالاتره بره که البته مکانیسمش رو نمی دونم و احتمال هم نمی دم تو ارشد علوم پزشکی این جوری عمل بشه ... اگه کسی اطلاعات بیشتری داره مطرح کنه .

شایدهم چون اونایی که رتبه بالاتر دارند دانشگاههای قویتر رو اول می زنند و قبول می شن و اونایی که رتبه ضعیف تر دارند دانشگاههای سطح پایین تری رو هم انتخاب می کنند این جوری به نظر بیاد

مجید

New member
بنظر من و با توجه به تجربه پارسالم اولویت مهمه
ینی اگه میدونید یه جایی قبول نمیشید اولویت اول نزارید
بزاریدش آخر
یه سوال کسی در مورد شهریه شبانه اطلاعی داره

کاش توضیحات جزئی تری داده بودین تا مطلب بهتر روشن می شد

banoo93

New member
کاش یه نفر بود راهنمایی میکرد من یه شهر و 100 درصد قبولم و از طرفی احتمال کمی هم برای قبولی شهر قویتر هست.میترسم شهر قویتر و بزنم و قبول نشم و شهر دوم هم از دست بدم :14:

مجید

New member
کاش یه نفر بود راهنمایی میکرد من یه شهر و 100 درصد قبولم و از طرفی احتمال کمی هم برای قبولی شهر قویتر هست.میترسم شهر قویتر و بزنم و قبول نشم و شهر دوم هم از دست بدم :14:

چون هیچی مشخص نیست پیشنهاد می کنم بنا رو بر همون احتمال قویتر بگذارین و به ترتیب از اولویت اول جاهایی رو انتخاب کنید که هم علاقه دارید هم اگه قبول بشین حتما می رین چون اگه قبول بشین و نرین یکسال محرومیت از آزمون دارین .

من هنوزم کاملا مطمئن نیستم که انتخاب دانشگاههای ضعیف تر به عنوان اولویت های بالاتر شانس قبولی رو بیشتر می کنه و دوستان این قسمت هم استدلال محکمی نداشتند و جزئیاتی بیان نکردند پس بنا رو بر همون چیزی که احتمالش بیشتره بذارین

banoo93

New member
یعنی نظر شما اینه شهری و انتخاب کنم که حتما قبول میشم؟؟

مجید

New member
یعنی نظر شما اینه شهری و انتخاب کنم که حتما قبول میشم؟؟

ببینید ! من نمی دونم رشته شما چیه و کجا زندگی می کنید ... فرض کنیم شما تهران هستین و در رشته شما دانشگاه تهران 4 نفر ، بهشتی 4 نفر ، ایران 6 نفر ، اصفهان 4 نفر ، سمنان 4 نفر ، کاشان 4 نفر ، زاهدان هم 4 نفر پذیرش دارند .

در این شرایط شما باید از دانشگاههای شهر تهران به ترتیب علاقه یا اعتبار شروع کنید مثلا تهران - بهشتی - ایران اگه شرایط خروج از تهران رو ندارید ( مشکل کار ، رفت و آمد ، خوابگاه ، دوری از خانواده ) دیگه دانشگاههای شهرستان رو انتخاب نکنید و به همین اکتفا کنید ولی اگه از اون بابت ها مشکلی نیست و اگه اونها رو قبول بشین حتما می رین انتخاب چهارم به بعد هم تا جایی که براتون امکانش هست برحسب نزدیکی به تهران یا اعتبار دانشگاه داشته باشین تا شانس قبولی تون بالاتر بره .

بالا