نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

fanoosi

New member
بچه ها میگم این سیستم تخمین رتبه که تو سایت زده چطوریه ؟

مثل اینکه بعد از اعلام کلید اولیه راه اندازی میشه زهرا جان
اون موقع هر کس تعداد سوالات درست و غلط و سفیداشو حساب میکنه و وارد سیستم تخمین رتبه میکنه و بعد درصد میگیره...وقتی چندین نفر این کارو انجام میدن اون سیستم میتونه رتبه ی تخمینی شما رو اعلام کنه...جالب اینجاست که هر دفعه رتبه به روز میشه ...یعنی هر بار که افراد جدیدی درصداشونو وارد میکنن رتبه ی ما هم به نسبتش تغییر میکنه!!

fanoosi

New member
بچه ها منم با تایپیک فیلم موافقم....
البته میتونیم کارهای مربوط به روان شنلسی هم انجام بدیم....
اصلا فیلمای روان شناسانه بزارین؟؟؟؟؟؟؟چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟

کاملا با پیشنهادت موافقم پرند جان...
انشالله با همکاری هم یه تاپیک خوب فیلم راه بیندازیم...
فیلم خوب روانشناسی هم کم نیس!

fanoosi

New member
فاااااااااااانوووووووووووسی بسه دیگه چقد می خوابی :mad_majidonline:

من خواب نبودم!!!دنبال هزار و یک بدبختی بودم!!:14:
کلی کار دارم این روزها...ولی همش میام سر بزنم...
راستی برای تابستون یه برنامه واسه زبان و یه تاپیک برای دانلود فیلم و یه تاپیک واسه نقد و بحث راجع به فیلم میخوایم ها!!
البته اگه همه موافق باشند...

aylinn

New member
دوستان عزیز
لطفا این جا را به یک چت باکس تبدیل نکنید/ وقتی که شرکت کننده های سال های آینده به این جا مراجعه می کنند قطعا دنبال اطلاعات دیگری می گردند!
لطف کنید از گذاشتن اسپم خودداری کنید...

دوستای خوبم منم با حرفی که رها گفتن موافقم به نظر شما هم بهتر نیست که توی این تاپیک فقط موضوعات مرتبط با کنکور و تحلیل سوالات مطرح بشه و برای موضوعات دیگه تاپیک های با عناوین مرتبط با موضوع باز بشه؟
نظر شما چیه؟

parand

Well-known member
سلام ایلین جون . خوبی؟؟؟؟؟؟؟
اره عزیزم اینجوری بهتره.

fanoosi

New member
راستی بچه ها...
یادم رفت بپرسم...
سطح سوالات به نظرتون چه جوری بود؟
کدوم درسها به نظرتون آسون بود؟کدوما سخت بود؟
کدوما غیر قابل پیش بینی بود؟

parand

Well-known member
راستی بچه ها...
یادم رفت بپرسم...

به نظر من نسبت به سال قبل اسونتر بود. فقط یکم شخصیت و روان درمانی مفهومی بود. واقعا سر جلسه باید حواست ششدنگ جمع میبود تا میتونستی بزنی این دو تا درسو.
کاش از اول واسه بهداشت خونده بودم...

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
سلاااااااام
چه عجب بالاخره یکی پیدا شد بعد از 21 صفحه مطلب که تو این تاپیک نوشتیم در مورد سطح سوالات امسال بپرسه
:tonguesmiley:

aylinn

New member
به نظر من در کل خوب بود ولی نسبت به سالای قبل یه مقدار متفاوت و نامتعارف بود حتی یه سوال تکراری هم از سالای قبل توش نبود مخصوصا سوالات بالینیش بیشتر از قسمتایی بود که من شخصا یه دور تفننی روشو خونده بودم یعنی اصلا فکر نمیکردم از اون قسمتا بشه سوال طرح کرد
یا مثلا از کتاب مرضی کودک یکی دوتا بیشتر سوال نداده بودن کتاب به اون قطوری و به اون خوبی ارزشش رو داشت که سوالات بیشتری ازش طرح بشه
و یه نکته دیگه در مورد سوالات ارزیابی روانشناختی یا همون روانسنجی که من اصلا از سوالات راضی نبودم تمام ازمونا رو از رورشاخ گرفته تا میلون و کالیفرنیا و تی ای تی و ... همه رو مو به مو و نکته به نکته خونده بودم ولی بعد از آزمون واقعا به خاطر وقتی که برای اینا گذاشته بودم پشیمون شدم .
خلاصه کنکور امسال هم مثل کنکورای سال پیش نقاط قوت و ضعف خودش رو داشت و هر چی بود سپری شد.
به امید اون روز که کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت واقعا سطح علمی و شایستگی علمی داوطلبا رو بسنجه و بس و نه سطح حفظیات طوطی وار که یه هفته بعد آزمون همشون از ذهن میپرن.

parand

Well-known member
پرند جون فانوسی جون و بقیه دوستان نظر شما چیه؟
سوالای بالینی رو من همشو میدونستم کجای کتابه ولی واقعا فکر نمیکردم اینارو بدم. به خاطر همین نتونستم جواب بدم چون زیاد بهشون توجه نکرده بودم.

ارزیابی روان شناختی هم اینهمه سوال خوشگل میتونستن طرح کنن. ولی...

alireza6713

New member
سلام.از دوستان یه سوال داشتم
من رشته کارشناسیم آموزش راهنمایی ومشاوره است.میشه رشته روانشناسی بالینی وزارت بهداشت شرکت کنم.
با تشکر

alireza6713

New member
سلام.از دوستان یه سوال داشتم
من رشته کارشناسیم آموزش راهنمایی ومشاوره است.میشه رشته روانشناسی بالینی وزارت بهداشت شرکت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر

fanoosi

New member
سلاااااااام
چه عجب بالاخره یکی پیدا شد بعد از 21 صفحه مطلب که تو این تاپیک نوشتیم در مورد سطح سوالات امسال بپرسه

آخه دیدم بحث راجع به کلیدها به جایی نمیکشه...
مثلا سه تا گزینه واسه سوال 81 مورد بحثه!!:25r30wi:
گفتم کلی در موردش صحبت کنیم ببینیم چه جوری بود کنکور!!:tonguesmiley:

fanoosi

New member
به نظر من سوالا نسبت به پارسال سخت تر شده بود...شاید چون کمی نامتعارف بود و هیچ سوال تکراری تقریبا نداده بودن
سه تا درس زبان و مشاوره و آزمون های روانی سخت بودن!!
معلوم نبود بعضی سوالا را از کجا طرح کردند...
بالینی هم خیلی مفهومی بود سوالاش...از جایی که فکرشم نمیکردی سوال داده بودن!!
به نسبت بقیه فکر کنم آسیب و شخصیت و فیزیولوژی و آمار متعادل تر بود...
در کل برای من که سه ماه سخت تلاش کردم بد نبود...از تلاشم راضیم...همین که کلی مطلب یاد گرفتم عالیه
ولی به نتیجه ام امید ندارم...احساس میکنم غلط زیاد زدم...فقط به لطف خدا امید دارم!!
بقیه هم نظرشون رو بفرمایند...منتظریم!

rawy

New member
راستی بچه ها...
یادم رفت بپرسم...

برای من رواندرمانی و فیزیولوژی خیلیییییییییی راحت بود (البته با این فرض که کلیدا بیاد غلط هام بیشتر نشه)
آسیب هم خوب بود, زیاد اذیت نکرده بودن, چون اون طوریه که راحت می شه سوالها رو پیچوند
آمارم که من اصلا نخونده بودم اصلا سئوالها رو دیدم تعجب کردم, فکر نمی کنم خوب زده باشم چون نخوندم ولی خیلی ساده بود نسبت به سالهای قبل
یه مقدار آزمونها به نظرم نسبت به سبک سوالات سالهای قبل متفاوت بود, زیاد از خود آزمونها پرسیده نشده بود
در کل آزمون خوبی بود, خدا به طراحش خیر دنیا و عقبی رو عنایت فرماید

fanoosi

New member
راستی یادم رفت بگم...
سوالاش خیلی بهتر از علوم بود که معلوم نبود از چه کتابی طرح شده
خوبه که بهداشت از منابع معرفی شده ی خودش سوال میده

rawy

New member
سلاااااااام

آیلین جان پست اول رو پرند با همین موضوع شروع کرده

بالا