نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد روان شناسی بالینی92

aylinn

New member
بچه ها سوال 128 شما هم حذف شد؟
سر جلسه اعلام کردن که اون سوال رو نزنید و براش اعتراض بدید.

ghasedak69

New member
سلام به همگی
من تا رسیدم مشغول پاکسازی خونه از انواع کتاب و جزوه و فلش کارت بودم....

من سر کنکور یهو دچار حمله خواب شدم و به شدت خوابم گرفت... دیدم چاره ای نیست....:wacsmiley:
سرم و گذاشتم روی میز و 10 دقیقه ای خوابیدم... تازه خواب هم دیدم ولی چون تو مرحله NREM بود یادم نموند که چی دیدم.:whistle:
خدارو شکر تموم شد انشالله نتایج خوبی بگیریم

من ساعت 1:30 بامداد از هواخوری و توت خوری برگشتم اول همه مطالب شمارو خوندم بعد برم بخوابم
از درصد و... هم هیچی خبر ندارم
دفترچه ب هم بودیم با جوابایی که زهراجون زحمت کشیده گذاشته کلا متفاوته

راستی پرند جوون لطفا بگرد از این عکسای توت خوری هم پیدا کن لطفا که باحال تر بشه
:4d564ad6:

ghasedak69

New member
راوی جووون من جلوی در ساختمون ورودی یک کمی نشستم ولی چون شما هیچ نشونه ای از خودت نداده بودی نمی دونستم دنبال کی بگردم .
کاش شماره صندلیت رو داده بودی من برای فانوسی رو حفظ کرده بودم اول جای اون رو پیدا کردم بعد جای خودم رو....:25r30wi:
دوبار قبل آزمون رفتم که نرسیده بود... بعد آزمونم سریع رفتم همونجا پیداش کردم

fanoosi

New member
راوی جووون من جلوی در ساختمون ورودی یک کمی نشستم ولی چون شما هیچ نشونه ای از خودت نداده بودی نمی دونستم دنبال کی بگردم .
کاش شماره صندلیت رو داده بودی من برای فانوسی رو حفظ کرده بودم اول جای اون رو پیدا کردم بعد جای خودم رو....:25r30wi:
دوبار قبل آزمون رفتم که نرسیده بود... بعد آزمونم سریع رفتم همونجا پیداش کردم

من یه کمی دیر رسیدم! استرس پیدا کردن صندلی داشتم...وقتی رسیدم تقریبا همه نشسته بودن!
نگو قاصدک جان قبل از صندلی خودش، صندلی منو پیدا کرده...دوست بامعرفت به همین میگن دیگه!:4d564ad6::riz304:
ولی حیف شد راوی رو ندیدیم قاصدک جونم....

fanoosi

New member
وای!!!
ساعت 2 و 34 دقیقه بامداده!!
تا حالا کتاب جمع کردن و کارهام طول کشیدم!!:rolleyessmileyanim:
اگه وقت کردم احتمالا برم بخوابم!!:25r30wi:
چند روز طول میکشه زندگیم به روال برگرده...:ph34r-smiley:

eliii

New member
ساعت ۳:۳۰ بامداد من نه زیاد خوابم میاد که کاری دارم که الان بشه انجام داد ، دیدی یکی فوت میکنه تازه یادت میاد چقدر دوسشون داری، الان من همون حالو دارم برای کتابام چقدر دلم برای کاپلان تنگ شده . اصلا من دلم درس میخواد . کتابایی که برای ارشد خوندم رو خیلی دوست دارم . اینجوری پیش بره من از بیکاری معتاد میشم فردا حتما میرم کتاب میخرم و خودمو مشغول میکنم . توجه کردین چقدر تا قبل کنکور هر کاری لذت بخش بود اصلا تمام فیلما و برنامه ها برام جذاب بود الان اصلا هیچی لذت بخش نیست برعکس خسته کنندست . خوبه همین امروز کنکور دادم . ولی وقتی کنکور داشتم بیشتر بهم میچسبید .

rawy

New member
73 ج درست نیست؟
خطای بنیادین اسناد رو خواسته دیگه...وقتی ما اعمال کسی رو به صفات درونی و نه موقعیت بیرونی نسبت میدیم...شوهرش به خاطر ترسو بودنش او را زده نه به خاطر علت های موقعیتی دیگه
یا اشتباه فکر میکنم؟:wacsmiley:

به نظر من خستگی شدید می شه درونی, منم اول فکر کردم ج درسته, ولی گفته به علت ترسو بودنش درحضور مادرش (این باز شده اسناد بیرونی)
خاک تو سر شوهرعقده ایش کنن :25r30wi:

rawy

New member
عزیزم....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
انشالله دیگه غلط پیدا نکنی
منم خیلی اعصابم خرد میشه در این جور موقعیتها...

خیلییییییی دلم سوخت فانوسی, رو این سه تا کتاب تعصب داشتم چون خونده بودمشون
مخصوصا شخصیت رو تا اینجا 5 تا غلط پیدا کردم, فقط امیدوارم دیگه بیشتر از اینهایی که الان می دونم غلط نداشته باشم

rawy

New member
بچه ها باورتون می شه سوال 83 رو من تازه متوجه شدم که جمله نادرست رو خواسته؟ :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
آیلین درجریانه من به چه شیوه ای عمل می کنم :25r30wi:

zahra2013

New member
وای بچه های اعصابم داغونه ....... اگه سر جلسه درست تمرکز میکردم راحت می تونستم هر درسی رو 60-70 بزنم.....الان میبینم که بعضی از سوالا رو اصلا ندیدم با اینکه خیلی آسون بودن!!!!!

ghasedak69

New member
بچه ها سوالات مورد بحث رو میشه با خود سوال مطرح کنید نه شماره سوال ؟؟؟
چون بعضی ها دفترچه شون ب بود ترتیب سوالات فرق می کنه

eliii

New member
دوستان کنکور تموم شد بیخیال ، چقدر خودتونو درگیر سوالات کردین . خوب یکم استراحت کنید

rawy

New member
دوستان کنکور تموم شد بیخیال ، چقدر خودتونو درگیر سوالات کردین . خوب یکم استراحت کنید

سلااااااااام الی جون, خسته نبااااااااشی
اخیش بالاخره تموم شد, کاملا باهات موافقم, چون تا از طرف خودشون کلید نیاد نمی شه روی چیزی حساب کرد, تازه کلید هم که بیاد و درصد هم که بگیریم باز بستگی داره به اینکه چند نفر از ما بهتر بودن یا نبودن, بنابراین چاره ای نیست جز انتظار
البته اگه بشه حدس زد حتی حدودی اقلا برنامه بریزیم واسه اینکه آیا دوباره باید شروع کنیم به خوندن یا اینکه باید خودمونو آماده کنیم برای دانشجویی ارشد

Negar carol

New member
کنکور خوب بود با این وقت کمی که من داشتم 3ماه! به نسبت کتابهایی که رسیدم بخونم سوالا خوب بود مثل وزارت علوم نیست که کتاب بخونی و ازش سوال نیاد.آمار رو که من نرسیدم بخونم فقط چند تا ج دادم خدا کنه منفی نزده باشم .زبان هم سخت بود من لغت خونده بودم ولی زیاد سخت بود هم لغت هم ریدینگ دیگه آخراش آدم هنگ میکرد

ainazhz

New member

خیلی خوبه, منم به فانوسی قول داده بودم تاپیک فیلم بزنم, یه کم خودمو جمع و جور کنم ایشالا به قولم عمل می کنم :black_eyed:

منم هستم .خیلی فکر خوبیه. منم که دیوانه فیلم و سریال. بیاین یه فیلم یا سریال ببینیم و راجع بهش حرف بزنیم. تاپیک جدا بسازین.

بالا