ainazhz
New member
بچه ها باورتون می شه سوال 83 رو من تازه متوجه شدم که جمله نادرست رو خواسته؟ :25r30wi::25r30wi::25r30w
:25r30wi::25r30wi: وایییییییی راوی مردم از خنده
بچه ها باورتون می شه سوال 83 رو من تازه متوجه شدم که جمله نادرست رو خواسته؟ :25r30wi::25r30wi::25r30w
:25r30wi::25r30wi: وایییییییی راوی مردم از خنده
بچه هل منم موافقم چون دفترچه ندارم لطفا سوالات رو بگین نه شماره سوالبچه ها سوالات مورد بحث رو میشه با خود سوال مطرح کنید نه شماره سوال ؟؟؟
چون بعضی ها دفترچه شون ب بود ترتیب سوالات فرق می کنه
سلام به همگی
من تا رسیدم مشغول پاکسازی خونه از انواع کتاب و جزوه و فلش کارت بودم....
من سر کنکور یهو دچار حمله خواب شدم و به شدت خوابم گرفت... دیدم چاره ای نیست....:wacsmiley:
سرم و گذاشتم روی میز و 10 دقیقه ای خوابیدم... تازه خواب هم دیدم ولی چون تو مرحله NREM بود یادم نموند که چی دیدم.
خدارو شکر تموم شد انشالله نتایج خوبی بگیریم
من ساعت 1:30 بامداد از هواخوری و توت خوری برگشتم اول همه مطالب شمارو خوندم بعد برم بخوابم
از درصد و... هم هیچی خبر ندارم
دفترچه ب هم بودیم با جوابایی که زهراجون زحمت کشیده گذاشته کلا متفاوته
راستی پرند جوون لطفا بگرد از این عکسای توت خوری هم پیدا کن لطفا که باحال تر بشه:4d564ad6:
دفترپه ندارم میشه بگین سوالش چی بود و گزینه هاش چی بود؟
تازه می خواستم بیام غر بزنم:
یا ایها الذین آمنو, شما خجالت نمی کشید آزمون داشتید همش اینجا بودید حالا نمیاید؟ رفیقای نیمه راه7977cujr38iyymsu8:
که شانس آوردین پرند اومد دیگه غر نمی زنم :ad54ad:
سلاااااااااام پرند جوووووون, خسته نباااااااااااشی :bunnyearsmiley:
تازه می خواستم بیام غر بزنم:
یا ایها الذین آمنو, شما خجالت نمی کشید آزمون داشتید همش اینجا بودید حالا نمیاید؟ رفیقای نیمه راه7977cujr38iyymsu8:
که شانس آوردین پرند اومد دیگه غر نمی زنم :ad54ad:
سلاااااااااام پرند جوووووون, خسته نباااااااااااشی :bunnyearsmiley:
یه همکار داشتم تکیه کلامش این بود "بدبختی مردم خنده نداره" :25r30wi:
راوییی :25r30wi::25r30wi: خدا نکنه
آیناز جان:
ضریب هوشی فردی که تشخیص بهنجار کند Dull normal را دریافت کرده برابر است با
50-70
35-50
70-79
80-89
نه عزیزم عجله ای که نیست . شما به کارات برس و تموم شد باهم شروع میکنیم خسته هم نباشیییییییی:rolleyessmileyanim:
باشه به زودی می زنمش, دارم جی برگامو جمع می کنم
تو توضیحات جی برگ میگه که مثل تخمه می مونه
دقیقا من الان حالت کسی رو دارم که 60-70 کیلو تخمه ریختن رو فرش باید جمع کنه, اونم به ترتیب شماره :smiliess (9):
اینا تموم شه زودی اقدام می کنم, می خوای اگه عجله داری خودت شروع کن ماهم میایم
اخ جون توام پایه ای . خوبه دوستم :smilies-azardl (113
هر فیلمی میتونیم ببینیم. روانشناسی باشه که چه بهتررررررررر...
سرگرمی؟؟؟؟
اگه منظورتوهم فیلمه که من نمی دونم از چی شروع کنم؟
یعنی هر فیلمی بگم شما دارید که باهم ببینیمش؟
یا اگه مثلا منظورت بازی ای اسم فامیلی کتاب خوندنی بحثی چیزیه باشه بذار فکر کنم نتیجه رو اعلام می کنم
فقط یه تذکررررررر مههههههههههم
توجه توجههههههههههههه
به دوست عزیز yekraha مسیج زدم و ازشون راهنمایی خواستم, توصیه ی اکییییییییید کردند که از زبان غافل نشید
یه برنامه ای که چه قبول بشیم چه نشیم باید روش تمرکز شدید داشته باشیم زبانه
حالا واسه اونم فکر می کنم ببینم چه می شه کرد
اخ اخ اینو نزدم. واقعا از اون سوالایی بود که نباید میزدیم :14: مرسی دوستم که سوالارو نوشتی40):
آره آره :4d564ad6:
وای تازه گفتی بازی من یادم اومد که این آپشن رو هم دارم :25r30wi:
الان دچار حالت گرایش - گرایش شدم که فیلم ببینم یا بازی کنم؟
(البته زبان و جمع کردن جی برگها و کتاب و ... هم تشریف دارن)
دوستان عزیز
لطفا این جا را به یک چت باکس تبدیل نکنید/ وقتی که شرکت کننده های سال های آینده به این جا مراجعه می کنند قطعا دنبال اطلاعات دیگری می گردند!
لطف کنید از گذاشتن اسپم خودداری کنید...
حق با شماست, یکی از دوستان هم تذکر دادن ولی من اصلا حواسم نبود و منظورشون رو متوجه نشدم
پست های نامرتبطم رو حذف می کنم
خیلییییییی دلم سوخت فانوسی, رو این سه تا کتاب تعصب داشتم چون خونده بودمشون
مخصوصا شخصیت رو تا اینجا 5 تا غلط پیدا کردم, فقط امیدوارم دیگه بیشتر از اینهایی که الان می دونم غلط نداشته باشم
وای بچه های اعصابم داغونه ....... اگه سر جلسه درست تمرکز میکردم راحت می تونستم هر درسی رو 60-70 بزنم.....الان میبینم که بعضی از سوالا رو اصلا ندیدم با اینکه خیلی آسون بودن!!!!!