سلااااام دوستای خوبم
یک سال باهم بودیم وتلاش کردیم همه سختی ها روپشت سرگذاشتیم چه وقتا که ناامید شدیم وپس کشیدیم وبعد دوباره از هم انرژی گرفتیمو شروع کردیم همه احساسمونو باصورتکای زرد به هم نشون دادیم ازغم هم ناراحت وازشادی دیگرون خرسند شدیم به جرات میگم این یک سال خاطره انگیز ترین سال زندگیم بودبا دوستانی یک رنگ چیزی که دردنیای واقعی کم پیدامیشه ....
من پارسال به عشق ارشد 92 آخر اسمم زدم 92وآخرش رسیدیم به امتحان واونم تموم شد به نظر خودم خوب بود هرچند واقعا سوالاش غیر تخصصی بود واونی هم که نخونده بود میتونست جواب بده ولی خودم ازخودم راضی بودم هرچند تا کلید نیاد هیچی مشخص نیست
هیچ ناراحت نباشید اگه قبول هم نشیم دوباره امسال باهم شروع میکنیم هرچند امیدوارم همگی قبولشیم
مختلط بوديد؟!!!
از ما پسرا طبقه ي پايين بودند
تعدادشونم به شدت كاهش پيدا كرده بود
اگه به من باشه با اینکه از دیدن کتابام عوقم میگیره اما ادامه میدم صدام هم درنمیاد.. اما طفلک خانوادم.. 2 ساله با من استرس کشیدن.. 2 ساله پای فامیلامون از خونمون بریده شده.. بچاره ها سالی ماهی 1 بار میان اونم با ترس و لرز.. البته تیکه هاشونم به جاشون هستا..
این وسط خودم خیلی احساس خنگی میکنم.. اونقدر اعتماد بنفسم اومده پایین.. یعنی رسما دستامو به نشانه تسلیم گرفتم بالا... منی که تو آزمون آی کیو اول شد، میگم حتما اشتباهی شده بود... حتما شانسی زده بودم..
خیلی احساس یاس آوریه.. اما همش به خودم میگم شیطون هم اینو میخواد... میخواد ناامیدی منو ببینه.. به خاطر همینم خودم رو امیدوار و شاد نشون میدم.. خدا میدونه اون تو چه حالی دارم.. خدایا یه معجزه...
یا باب الحوائج.. امشب شب شهادتتونه.. یه نظر به حوائج ما بندازین.. خواهش میکنم![]()
inaro ke khundam
vaghean manam az arshad tarsidam
in hame shoma ha mikhundin
man harvaght miyumadam mididam koli azatun energy migereftam
vali alan ke mibinam inghad sakht bude
vaghean tarsidam
ey khoda aaaaaaaaaaaaaaa:13::13:
با عرض ادب خدمت همه ی همدرداا![]()