گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara67

New member
کاش حال منم مثل بقیه خوب بود اما نییییییییییییییییییییییییییییییییییییست :sad:

بانو جون مطمئنی؟

ولی کاری از دستمون برنمیاد.. کم غصه خوردیم؟ اگه غصه خوردن و اشک ریخت و آه کشیدن کارا رو رو براه میکرد من اینجا طوفان و تگرک راه مینداختم..

بخند عزیزم.. دنیا که به آخر نرسیده.. ایشالا که امسال همگی قبولیم.. خدا رو چه دیدی شاید معجزه ای رخ داد..

یادت باشه:هل انسان الی ما سعی؟

bacteriologist

New member
من شدیدا به معجزه معتقدم....بعضی موقعا خدا یه کارایی میکنه ادم کف میکنه....خودش بزرگه.....امیدوارم برای همه ی بچه ها معجزه باشه

mw.ashel

New member
asheghaneh258.jpg

mw.ashel

New member
امشب چراغ های همه ی کاربرها روشن

آفای بیوستا ، از تمام زحماتی که برای ما کشیدید و زمان با ارزشتون رو در اختیار ما قرار دادید بی نهایت متشکرم و برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.
1367660170.jpg

bacteriologist

New member
بچه ها گور بابای کنکور 2 ماه برید عشق و حال.....خدا بزرگه..........هیچ وقت نا امید نشید هر روز معجزه ی تازه ای رخ میده

asal 92

New member
سلااااام دوستای خوبم
یک سال باهم بودیم وتلاش کردیم همه سختی ها روپشت سرگذاشتیم چه وقتا که ناامید شدیم وپس کشیدیم وبعد دوباره از هم انرژی گرفتیمو شروع کردیم همه احساسمونو باصورتکای زرد به هم نشون دادیم ازغم هم ناراحت وازشادی دیگرون خرسند شدیم به جرات میگم این یک سال خاطره انگیز ترین سال زندگیم بودبا دوستانی یک رنگ چیزی که دردنیای واقعی کم پیدامیشه ....
من پارسال به عشق ارشد 92 آخر اسمم زدم 92وآخرش رسیدیم به امتحان واونم تموم شد به نظر خودم خوب بود هرچند واقعا سوالاش غیر تخصصی بود واونی هم که نخونده بود میتونست جواب بده ولی خودم ازخودم راضی بودم هرچند تا کلید نیاد هیچی مشخص نیست
هیچ ناراحت نباشید اگه قبول هم نشیم دوباره امسال باهم شروع میکنیم هرچند امیدوارم همگی قبولشیم

cheshmak

New member
سلامممم دوستاي گلم.......چقدر دلم واستون تنگ شده بود......شرمنده اگه اين روزاي اخر كنارتون نبودم ......چون اصلا حال خوبي نداشتم....هم از نظرجسمي....هم روحي

ولي الان خداروشكر خوبم و كنكورمم دادم.......همه چي تموم شد.....ولي نميدونم چجوري دادم....الان احساس ميكنم يه بار سنگين از رو شونه هام برداشته شد......ولي دلم واسه كتابام

تنگ ميشه......اميدوارم هرچي به صلاحمونه همون بشه......دوستون دارم
:heart:

asal 92

New member
بیوستای عزیز
ازت ممنونم که این مدت باما بودی وراهنماییون کردی همسرم دانشجوی پی اچ دی هست وخیلی گوشزدمیکرد که آزمون روخراب نکنم ولی باور کن سر جلسه تنها چیزی که یادم بود یک جمله شما بود اینکه داوطلب رتبه 100 میتونست رتبه 30 باشه اگه ...واین جمله باعث شد بادقت تمام به سوالا پاسخ بدم هر چند به 10سوال اخر زبان نرسیدم
امیدوارم باقبولیمون بتونیم محبت های شما روجبران کنیم

:riz304:هر جاهستی موفق باشی

bacillus.bs

New member
بيوستا واقعا دستت درد نكنه
خوش به حالت مامان عسل
من كه با نهايت بي دقتي جواب دادم
سوالي كه بلد بودم:dadad4:

bacteriologist

New member
به این فکر کنید که 90 درصد شرکت کننده ها برای ساندیس اومده بودن......امید داشته باشید بابا......

eco.bio

New member
خسته نباشین بچه ها. من بیصبرانه منتظر بودم تا همه دوستای عزیزم کنکورشون رو بدن و یه نفس راحت بکشن. الانم منتظر پدیده هستم. کاش یه سری به تاپیک بزنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا