تاثیر رشته ی تحصیلی بر رفتار و افکار افراد

nanaz

New member
سلام

بچه ها به نظرتون افراد تا چه حد درسی که میخونن روشون اثر داره ؟ تا چه حدش طبیعی هست ؟

من فک کنم دچار وسواس شدم:sadsmiley:
از بس که خوندم حشرات و حیوانات و بیماری هایی میتونن ایجاد کنن دارم از همه چی زده میشم .
باور نمیکنید هر نوع حشره ای که سمتم میاد به سرعت نور ازش دور میشم . همش فک میکنم حالا این حشرات ناقل یه بیماری هستن و ممکنه منو نیش بزنن
یا اینکه خدا نکنه یه جای بدنم درد بگیره یا ه حالت جدید برام پیش بیاد واااااااای سریع یه بیماری روی خودم میذارم . دیگه مامانم اینا از دستم شاکی شدن .
یا مثلا اگر دستم به جایی بخوره و خراش بیفته تا چندساعت فکرم درگیر اه که نکنه کسی که ایدز داشته قبل من به اینجا خورده باشه و حالا من ایدز بگیرم
خلاصه کنم دارم دیونه میشم . کمممممممممممممممممممممممممممک
البته یه مقدارشم شوخی میکنم ها ولی خب پشت هر شوخی یه حقیقتی نهفته هست دیگه:ph34r-smiley:

goleyakh

New member
دوست عزیز شما به سندروم دانشجویان علوم پزشکی مبتلا شدید.....:28:
چیزی نیس خودش خوب میشه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

behnaz.h

New member
اون حرفها مال كتابهاست اصلا اتفاق نميفته ببين من چه بي خيالم من ميكروب خوندم اونوقت بايد ديوانه بشم!

nanaz

New member
اون حرفها مال كتابهاست اصلا اتفاق نميفته ببين من چه بي خيالم من ميكروب خوندم اونوقت بايد ديوانه بشم!

منم قبلا تا این حد حساس نبودم . ولی کم کم حساسیتم داره بیشتر میشه کنترلش نکنم دردسر ساز میشه فک کنم .

ZOT

New member
خب بله آدم خیلی حساس میشه ! منم گاهی همینطور میشم ولی اثرش طولانی مدت نمیمونه! یادم میره زود!

AWWA

New member
دختر دایی من علوم آزمایشگاهی خونده و استخدامم هست...از وقتی وارد این رشته شده هیچ وقت تو لیوان یکبار مصرف چیزی نمیخوره تو خونم باوسواس لیواناشونو میشوره:tonguesmiley:
طبیعیه هررشته ای یه تاثیراتی رو افراد میذاره...اکثر کسایی که بهداشت محیط خوندن رفته رفته حالت جدی ورسمی پیدا میکنن که نتیجه بازرسی از اماکن هست.من با اینکه خیلی پشت صحنه های بدی از غذاخوری ها و قنادیا دیدم ولی بازم با خوردن مشکلی ندارم:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
quote=awwa;202203] دختر دایی من علوم آزمایشگاهی خونده و استخدامم هست...از وقتی وارد این رشته شده هیچ وقت تو لیوان یکبار مصرف چیزی نمیخوره تو خونم باوسواس لیواناشونو میشوره:tonguesmiley:
طبیعیه هررشته ای یه تاثیراتی رو افراد میذاره...اکثر کسایی که بهداشت محیط خوندن رفته رفته حالت جدی ورسمی پیدا میکنن که نتیجه بازرسی از اماکن هست.من با اینکه خیلی پشت صحنه های بدی از غذاخوری ها و قنادیا دیدم ولی بازم با خوردن مشکلی ندارم:thumbsupsmileyanim:
[/quote]

وای آره سال قبل تلویزیون از پشت صحنه ی فست فودها یه چیزایی نشون داد که باعث شد دیگه پاموتوی هیچ فست فودی نذارم . چه استقامتی دارید شما.

AWWA

New member

وای آره سال قبل تلویزیون از پشت صحنه ی فست فودها یه چیزایی نشون داد که باعث شد دیگه پاموتوی هیچ فست فودی نذارم . چه استقامتی دارید شما.[/QUOTE]

همون استقامت که گفتین بهترین تعریفه:)) برای بهبود شرایط باید تلاش کرد ولی نباید زندگی رو زیادم سخت گرفت.:smiliess (4):

mohana

Well-known member
سلام
اوایل خیلی......الان کمتر.....
فقط...خیلی زیاد دستامو میشورم چون همش احساس میکنم وسایلی ک استفاده میکنم آلوده س.....
بعضی غذا ها رو هم با اکراه میخورم.......(نمیگم چه غذاهایی)
ولی خب...اوایل وضعیت خیلی حاد بود الان بهتر شدم......

nanaz

New member
من فک کردم مشکل از خودم هست . انگار خیلی هم غیر طبیعی نیست . ولی باید درستش کنم که بدتر نشه .

am-ml

New member
من فک می کنم هر چی که آموزش میدم ،باید خودم هم رعایت کنم تا حرفم اثر کنه ،همینم باعث شده تا مامانم گاهی بگه : عاغا اینجا دیگه ول کن...
من بعد بازرسی از اماکن عرضه موادغذایی از تاثیراتش خوشحالم ... فست فود مگه مجبور بشم (همون موقعه هم بیسکویت می خورم)... کلا غذای بیرون فقط در صورت اجبار... قنادی و شیرینی ها (خصوصا کیک تولد - از همش فرایندش کثیف کاریش بیشتره-) مهمونیی -جایی ولی خودم بندرت می خرم.
در مورد جدی و رسمی شدن ،من موافق نیستم . کلا من هر کجا می رم بازرسی اولش فکر می کنن با یه آدم مظلوم و کم حرف طرفن ولی در ادامه...:ph34r-smiley:(ولی آخرش همیشه خوب بوده)

mehrshad

New member
خب دوست جون همه اینطوری میشن مخصوصا اوایل زمانی که زیاد میرن تو فاز درس... بعد که بری تو محیط کار همه اینها فراموش میشه برات و طبیعی. از بس مریض میبینی. اصن یه وضی....نگران نباش دوست جون

nanaz

New member
خب دوست جون همه اینطوری میشن مخصوصا اوایل زمانی که زیاد میرن تو فاز درس... بعد که بری تو محیط کار همه اینها فراموش میشه برات و طبیعی. از بس مریض میبینی. اصن یه وضی....نگران نباش دوست جون

والا این حساسیتم از لیسانس شروع شد الان دیگه درسام ربطی به حشره و بیماری و میکروب اینا نداره ولی هنوزم حساسم. یعنی سر همین حساسیتم چندین بار همه را ترسوندم یا اینکه سوژه ی خنده شدم اساسی:25r30wi:. حالام که تابستون میشه و حشره ها فراوون .
سرطان و تو مور مغزی و ایدز و اینا که دیگه واسم عادی شده از بس گفتمشون فک کنم آخر به یکیشون مبتلا شم. :tonguesmiley:

mehrshad

New member
من هر چی می خورم انرزیش و حساب می کنم با انواع سرطان ها مشکلات گوارش و اینجور چیزا مرورش می کنم بعد میزارم غذا رو کنار میگم اصن نخواستیم بابا. ولی گرسنگی این چیزا متاسفانه حالیش نمیشه ....!!

mehrshad

New member
نگران نباش بری سر کار درست میشه... وسواس بده ولی مراقبت از خودت خوبه کلا... اعتدال.. البته یه حسن این کار اینه همه درسا خود به خود رویو میشه ها !!!! خوبه یه جورایی

nanaz

New member
نگران نباش بری سر کار درست میشه... وسواس بده ولی مراقبت از خودت خوبه کلا... اعتدال.. البته یه حسن این کار اینه همه درسا خود به خود رویو میشه ها !!!! خوبه یه جورایی

آره وسواس داشتن خیلی بده .این افکار من ، شوخی شوخی جدی شدن .

zanbagh

New member
منم یه مدت اینجوری بودم مخصوصا در مورد خوندن میکروبا وبیماریهاشون.هر بیماری که در موردش میخوندم احساس میکردم بهش مبتلا شدم.اینو واقعا جدی میگم یجورایی حسش میکردم:ph34r-smiley:

ba ba barghi

Well-known member
سلام

بچه ها به نظرتون افراد تا چه حد درسی که میخونن روشون اثر داره ؟ تا چه حدش طبیعی هست ؟

من فک کنم دچار وسواس شدم:sadsmiley:
از بس که خوندم حشرات و حیوانات و بیماری هایی میتونن ایجاد کنن دارم از همه چی زده میشم .
باور نمیکنید هر نوع حشره ای که سمتم میاد به سرعت نور ازش دور میشم . همش فک میکنم حالا این حشرات ناقل یه بیماری هستن و ممکنه منو نیش بزنن
یا اینکه خدا نکنه یه جای بدنم درد بگیره یا ه حالت جدید برام پیش بیاد واااااااای سریع یه بیماری روی خودم میذارم . دیگه مامانم اینا از دستم شاکی شدن .
یا مثلا اگر دستم به جایی بخوره و خراش بیفته تا چندساعت فکرم درگیر اه که نکنه کسی که ایدز داشته قبل من به اینجا خورده باشه و حالا من ایدز بگیرم
خلاصه کنم دارم دیونه میشم . کمممممممممممممممممممممممممممک
البته یه مقدارشم شوخی میکنم ها ولی خب پشت هر شوخی یه حقیقتی نهفته هست دیگه:ph34r-smiley:

منم باهات موافقم ،منم دست به هر چی می زنم احساس می کنم برق داره !!!!!نمی دونم شایدم خودمم برق دارم !!!:j58r36j3gcr4suxymup

swan20

New member
هه...هه...هه!یادکلاس باکتریمون افتادم!استادمون هر علامتی که ازبیماری میگفت ماتوخودمون دنبالش میگشتیم!کلا مننژیتو که کل 60نفر کلاس داشتیم!سردرد،سفتی گردن،دو بینی!:1dco2x0p1lilzhfpg1tو...!بعدازکلاس دیگه کسی امیدی نداشت بیشتر از 6ماه زنده بمونه!ولی خداروشکرتاهفته ی(جلسه)بعدش همه خوب میشدیم!ولی متاسفانه سرجلسه بعددوباره به بیماری جدیدی مبتلا میشدیم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا