من چرا 2 زدمهمون گزینه 1درسته.چون ترجیحا کروموزوم x درگیر در جابجایی فعال باقی میمونه تا دیزومی عملکردی ژن های اتوزومی رو حفظ بکنه. شما توضیحتو درست دادی ولی چرا گزینه غلط رو انتخاب کردی؟ طبق توضیحات خودت x درگیر در جابجایی باید فعال بمونه چون حذفش خطرناکه!پس x طبیعی غیرفعال میشه. Ok??
عاغاااااااا من الان هنگم!!!! يعني نمرديمو اين تايم دو رقمي خوندن،بعضي هاااااا رو كه اول اسمشون اشل هست! رو ديديم!!! خداييي ديديد؟ ببينيد همه معتاداي عزيز يكمي از اشل ياد بگيريد ايشون اعتيادشون بدجور وخيم بود از كراك هم بالاتر بود...اما خواست و تونست!( تونس تونس اما ما نتونسيم):sarma:
پس نتيجه اخلاقي اين ميشه كه خواستن توانستن است....ما ميتونيم ..ما ميتونيم قطره ب دريا ميرسه پاييز ب يلدا ميرسه ....خو ما هم ب ارشد ميرسيم ديگهههه ايشالاااا
عزت زياد....
اینم از روزگار من این اخریا که اینقدر مهمه افتادم گوشه خونه الانم با گریه دارم تایپ مبکنم
دعا کنید زودتر خوب شم.خیلی خیلی دردش بده
تورخدا مواظب خودتون باشید این روزا هرغذایی نخورید هرجایی نرید و هرکاری نکنید
ولی اگه سنگ هم از اسمون بباره مهم نیست من حتما تلاش خودمو میکنم هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه مانع من و هدفم بشه:a2d3:
حتما همه این اتفاقا حکمتی دارن توکل میکنم به خدا و همه چیو دست خودش میسپارم
عاقا پدیده جای اینکه با تانکت بیای سراغم با کمپوت بیا
اخه من از بچگی ارزو داشتم دستمو گچ بگیرم و بعد بقیه با کمپوت بیان عیادتم(اقای دور):25r30wi:
باشه دریا جان ، شما روحیه قوی خودتو حفظ کن و بخون ، این کمپوتم من به نمایندگی از بچه های این تایپک و پدیده برات میفرستم.نوش جونت، بخور ، انرژی بگیری تا بتونی خوب خوب بخونی.
![]()
![]()