گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

cheshmak

New member
بچه ها با عرض شرمندگی .....امروز من رو مود درس نبودم......همش تو مود خواب بودم...

نمیدونم چم بود انقدر امروز خوابیدم الانم باز خوابممممم میاد......فقط6ساعت

نه به 11ساعت خوندنم نه به 6 ساعت..:14:.

mw.ashel

New member
سلام به همه دوستانم

20 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

images

.
.

منم امروز
10 ساعت خوندم

156419_springsmile.gif

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

jonothan

New member
سلام بچه ها خسته نباشید خوشحالم همگی میاید من به اندازه شما نمیرسم بخونم ولی تلاشمو دارم میکنم خدایا توکل به تو کمکمون کن

padideh

New member
عاغاااااااا من الان هنگم!!!! يعني نمرديمو اين تايم دو رقمي خوندن،بعضي هاااااا رو كه اول اسمشون اشل هست! رو ديديم!!! خداييي ديديد؟ ببينيد همه معتاداي عزيز يكمي از اشل ياد بگيريد ايشون اعتيادشون بدجور وخيم بود از كراك هم بالاتر بود...اما خواست و تونست!( تونس تونس اما ما نتونسيم):sarma:
پس نتيجه اخلاقي اين ميشه كه خواستن توانستن است....ما ميتونيم ..ما ميتونيم قطره ب دريا ميرسه پاييز ب يلدا ميرسه ....خو ما هم ب ارشد ميرسيم ديگهههه ايشالاااا
عاغا الان دچار هيپوگليسمي شدم و بايد برم سر يخچال ي بستني بخورم!! اي جانم ...بعد هم نيم ساعت زبان بخونم و بزنم تو سر خودم تا حفظ بشم ...ب خاطر اين موضوع مهم نميتونم تانكم رو روشن كنم و ملوك خانم و باسيل و چشمككككككككك رو كه ميخوام الان نصفش كنم با اين ساعت خوندن ضايش، نميتوانم در افق محوشان كنم...كلا الان انرژيمم بسييييييييياررررر كم شده ب خاطر اين موضو جلسه محاكمه رو ب فردا موكول ميكنم ملوك خانم موكول شد ب فردا ....
اهان راستي عاغا من ١٢ ساعت خوندم ...بامداد همه خوشششششششششششش
عزت زياد....

k-b

New member
سلام بچه ها پاشید الان چه موقعه ی خوابیدنه ؟!!! پاشید بدرسید دیگه!! آقا من یواش یواش دارم خل و چل میشم. قبلنا تا 5صبح میخوندم بعدش عین خرس قطبی میخوابیدم تا لنگ ظهر!! ولی الان تا 8 و 9صبح بیدارم:mad_majidonline: یعنی اصن تا قبل از ساعت 8 خوابم نمیبره یه وختایی دوس دارم پاشم سرمو بکوبم به دیوار دقیقابه این صورت:13: اگه کنکور یه هفته دیرتر برگزار میشد 100درصد منو میبردن بستریم میکردن! شانس آوردم کنکورم عصره ورگرنه تا سوالا رو پخش میکردن من خوابم میبرد:motat:
بخونید بچه ها دیگه چیزی نمونده ها! خدا هم بالاخره منو شفا میده:thumbsupsmileyanim:

bacillus.bs

New member
چه روز خوبيه امروز
چه بي اندازه خوش حالم
مثه پروانه مي چرخم
خوشم شادم سبك بالم
38019_connie_24.gif

صبح به خير
روز خوبي داشته باشيد
23959_129fs3707625.gif

sara67

New member
یادمان باشد...

معتاد مجرم نیست. معتاد فقط یک بیمار است.... :25r30wi:

آيشن

New member
همون گزینه 1درسته.چون ترجیحا کروموزوم x درگیر در جابجایی فعال باقی میمونه تا دیزومی عملکردی ژن های اتوزومی رو حفظ بکنه. شما توضیحتو درست دادی ولی چرا گزینه غلط رو انتخاب کردی؟ طبق توضیحات خودت x درگیر در جابجایی باید فعال بمونه چون حذفش خطرناکه!پس x طبیعی غیرفعال میشه. Ok??
من چرا 2 زدم
437519_sorrysmiley.gif
ببين همين كارا رو ميكنم بعد كنكور رو خراب ميكنم معلوم نيست موقع تست زدن حواسم كجا بوده
284519_snap.gif
تازش چقدر روش فكر كردم
850419_smartass.gif

darya63

New member
عاقا من نمیدونم این چه وضعشه دیروز همه اش دکتر و بیمارستان بودم و
هیچ کس هم نمیدونست این درد شدید مال چیه!؟! اخرش با تشخیص تاندونیت یه امپول گنده ار ارنج تا بازوی دست راستم زدن و خواستن گچ بگیرن که نذاشتم
چشمتون روز بد نبینه اومدم خونه از درد فقط گریه کردم .الانم که بیدار شدم خیلی درد داره به زور دارم تایپ میکنم
باید برم گچ بگیرم اخه کوچکترین حرکت دستم دردی ایجاد میکنه که دشمنتون نبینه

اینم از روزگار من این اخریا که اینقدر مهمه افتادم گوشه خونه الانم با گریه دارم تایپ مبکنم
دعا کنید زودتر خوب شم.خیلی خیلی دردش بده
تورخدا مواظب خودتون باشید این روزا هرغذایی نخورید هرجایی نرید و هرکاری نکنید

با وجود این هروقت دردش کمه میخونم تا عقب نیوفتم.دیروز 6 ساعت خوندم
امشب هم خاله شوهرم دعوتمون کرده برا شام .اگه نریم هم قیامت میشه.میبینید توروخدا؟!

ولی اگه سنگ هم از اسمون بباره مهم نیست من حتما تلاش خودمو میکنم هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه مانع من و هدفم بشه:a2d3:
حتما همه این اتفاقا حکمتی دارن توکل میکنم به خدا و همه چیو دست خودش میسپارم

mw.ashel

New member
عاغاااااااا من الان هنگم!!!! يعني نمرديمو اين تايم دو رقمي خوندن،بعضي هاااااا رو كه اول اسمشون اشل هست! رو ديديم!!! خداييي ديديد؟ ببينيد همه معتاداي عزيز يكمي از اشل ياد بگيريد ايشون اعتيادشون بدجور وخيم بود از كراك هم بالاتر بود...اما خواست و تونست!( تونس تونس اما ما نتونسيم):sarma:
پس نتيجه اخلاقي اين ميشه كه خواستن توانستن است....ما ميتونيم ..ما ميتونيم قطره ب دريا ميرسه پاييز ب يلدا ميرسه ....خو ما هم ب ارشد ميرسيم ديگهههه ايشالااا
ا

عزت زياد....

سلام به همه دوستان و صبح همگی به خیر......
392619_flowerysmile.gif
.......من دیدروز یعنی اونقدی خودمو کشتم تا به ده ساعت رسید و الانم خسته ام ولی چون تا آخر خط پایان چیزی نمونده باید ادامه بدم و امروز خواستم از 5-6 صبح بیدار بشم و بخونم ولی نمیدونم چرا نتونستم ولی الان بازم شروع میکنم به خوندن تا هر کجا که بتونم و خواهم تونست.
من دیگه برم و بازم هر موقع تونستم میام به شما سر میزنم.
763619_hiker.gif

روز خوب و پرباری داشته باشید.
703419_bokmal.gif

darya63

New member
عاقا پدیده جای اینکه با تانکت بیای سراغم با کمپوت بیا
اخه من از بچگی ارزو داشتم دستمو گچ بگیرم و بعد بقیه با کمپوت بیان عیادتم(اقای دور):25r30wi:

mw.ashel

New member
اینم از روزگار من این اخریا که اینقدر مهمه افتادم گوشه خونه الانم با گریه دارم تایپ مبکنم
دعا کنید زودتر خوب شم.خیلی خیلی دردش بده
تورخدا مواظب خودتون باشید این روزا هرغذایی نخورید هرجایی نرید و هرکاری نکنید

ولی اگه سنگ هم از اسمون بباره مهم نیست من حتما تلاش خودمو میکنم هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه مانع من و هدفم بشه:a2d3:
حتما همه این اتفاقا حکمتی دارن توکل میکنم به خدا و همه چیو دست خودش میسپارم

سلام دریا جونم........دعا میکنم که زودی حالت بهتر بشه و بتونی ادامه راه رو به بهترین نحو ممکن طی کنی:tsimuzpzwoap1t9y3o7.مواظب خودت باش:riz304:

mw.ashel

New member
عاقا پدیده جای اینکه با تانکت بیای سراغم با کمپوت بیا
اخه من از بچگی ارزو داشتم دستمو گچ بگیرم و بعد بقیه با کمپوت بیان عیادتم(اقای دور):25r30wi:

باشه دریا جان ، شما روحیه قوی خودتو حفظ کن و بخون ، این کمپوتم من به نمایندگی از بچه های این تایپک و پدیده برات میفرستم.نوش جونت، بخور ، انرژی بگیری تا بتونی خوب خوب بخونی.

p%5Cpw1i7wtw2d.jpg
images

asal 92

New member
باشه دریا جان ، شما روحیه قوی خودتو حفظ کن و بخون ، این کمپوتم من به نمایندگی از بچه های این تایپک و پدیده برات میفرستم.نوش جونت، بخور ، انرژی بگیری تا بتونی خوب خوب بخونی.

p%5Cpw1i7wtw2d.jpg
images

:thanks:دریاجون زود خوب میشی ایشالا /اون آناناسو بخور عالیه ....

economic

New member
دوستان سلام این شهررا رو چه جوری باید انتخاب کنیم؟
من اولین بارم این کنکورو شرکت کردم نمیدونم باس چیکا کنم؟

Tarsa

New member
آخیییییییی الان دارید میخونید هچکس نیس اینجا
من 6.30خوندم امروز
خدا ایشاا... به ساعتاتون برکت بده:ad54ad::riz304:
پیشاپیش خسته نباشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا