گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member

خواهر تارا ،هاااااااااا اييي ك الان وگفتي يعني چ؟ با من بودي يا اشل يا خواهران ديگر!!!
عاغا ب خدا ما ميگيم معتاديم ولي ن اينكه ديگه اينجا همزيستي با سايت داشته باشيم!!! اعتياد من اگه بخواي تشبيه كنم مثله ي نخ سيگار در روز ميمونه اما اعتياد اشل و باسيل و چشمك عين كراك و ترياك و هروئين مي مونه!
والا ب خدا ! اسم ما بد در رفته كه اينجاييم همش ! اي جانم پديده ك اينقددددررر مظلوم و ساكت هست و همش حقش پايمال ميشه!

:25r30wi: کلی خندیدم پدیده جان
یعنی
هر جا سخن از اعتیاد است، اسم آشل بیچاره به روشنی میدرخشد
:25r30wi:
عاغا اسم ما هم بد در رفته ،:14: نمیدونیم مقصر واقعی کیه که اسم ما رو ورد زبون مجلس و این تایپک کرد!؟ وگرنه ما بچه معتادی نیستیم مواد که هیچ اون یه نخ سیگار پدیده رو هم دست نمیزنیم.:sad:

padideh

New member
اوفففففففف چقدر لايك خورده بود كامنتام! عاغا جواب همتونو اخر شب ك اومدم ميدم الان بايد برم سريع بدرسم.....اشل خانم ،باسيل خانوم ،ملوك خانم چنان كوبمتان گرز گران.....عاغا منتظر باشيد ترور شيد در بامداد....پيش ب سوي كتاباااا ميگ مييييييگ.....

eco.bio

New member
سلاااااااااااااااااام بچه هااااااااااااااااااااا عاقا کلی لایککککککککککککک برای همه! ( سرعتم داغونه نتونستم لایک بزنم:sad:)

eco.bio

New member
دوستان بنظرم زیاد فکر خودتون رو با اومدن یا نیومدن به اینجا مشغول نکنین. بخونین هرموقع خسته شدین یا فرصت بود بیایین اینجا. بنظرم فکر اینکه بریم یا نریم بیشتر از اومدن به اینجا وقتمون رو بگیره هاااااااااااا:25r30wi:

eco.bio

New member
دیرو 8 ساعت شد:sad: یهویی بعد ظهر استرس شدیدی گرفتم! نمیدونم از چی بود :21: دوستان تغذیه ای بابا یه کمی راهنمایی کنین ماهاروووووووووووو! بنظرتون چیا استرس رو کم میکنن:motat:

eco.bio

New member
تا یادم نرفته یه داروی ضد استرسی خوب میخوام بهتون معرفی کنم:motat: هر موقع دیدین یه کم فکرای جور وا جور اومد به ذهنتون.( خب دست خود ادم نیس که یهویی میاد:sad:) یه نفس عمیق بکشین. بعدش وضو بگیرین و دو رکعت نماز بخونین. یههههههههههه ارامشی میده که نگووووووووو و نپرسسسسسسسسسسسسس! تداخل دارویی هم نداره. وقت خاصی هم نداره! هرچند ساعت هم که خواستی میتونی مصرفش کنی:thumbsupsmileyanim: حالا گذشته از شوخی خداییش ارامش عجیبی به ادم میده. منکه همه بچه های تاپیک رو دعا میکنم و از خدا میخوام که نتیجه زحمات دوستان گلم به هدر نرهههههههههه. شمام مارو دعا کنین. دعای دسته جمعی زودتر قبول میشه. و اینکه دعا برای دیگران خیلی مهمه. وقتی برای دوستانتون دعا میکنین اثرات اون دعا به خودتونم بر میگرده.:applause:

eco.bio

New member
ant-praying-solaiman.jpg
روزی حضرت سلیمان مورچه ای را در پای کوهی دید که مشغول جابجا کردن خاک های پایین کوه بود. از او پرسید: چرا این همه سختی را متحمل می شوی؟ مورچه گفت: معشوقم به من گفته اگر این کوه را جابجا کنی به وصال من خواهی رسید و من به عشق وصال او می خواهم این کوه را جابجا کنم. حضرت سلیمان فرمود: تو اگر عمر نوح هم داشته باشی نمی توانی این کار را انجام بدهی. مورچه گفت: تمام سعی ام را می کنم... حضرت سلیمان که بسیار از همت و پشت کار مورچه خوشش آمده بود برای او کوه را جابجا کرد. مورچه رو به آسمان کرد و گفت: خدایی را شکر می گویم که در راه عشق، پیامبری را به خدمت موری در می آ ورد...

تمام سعی مان را بکنیم، پیامبری همیشه در همین نزدیکی ست...

mw.ashel

New member
اوفففففففف چقدر لايك خورده بود كامنتام! عاغا جواب همتونو اخر شب ك اومدم ميدم الان بايد برم سريع بدرسم.....اشل خانم ،باسيل خانوم ،ملوك خانم چنان كوبمتان گرز گران.....عاغا منتظر باشيد ترور شيد در بامداد....پيش ب سوي كتاباااا ميگ مييييييگ.....

دوستان الفرار ، گرز و تانک پدیده در راه است
675319_indyjonesmiley.gif

hematology70

New member
سلام
درو درود و هزاران
منم که هر روز میام
بنظرم حداقل برای استراحتم که شده بیایم
درودددددددددد

لبخند

New member
سلام . خداقووت . ببخشید از کجا متوجه شدید که نهم کنکور داری نه دهم ؟؟؟؟ جایی اعلام کردن رشته ها رو ؟؟؟؟؟ :smiliess (15):

تو سایت علوم پزشکی اعلام کردن
سلام . خداقوت . ببخشید « کی باید انتخاب کنیم شهرها رو ؟؟؟ ممنون .

از 4تا 10 خرداد

biosta

Well-known member
سلام دوستان و خسته نباشید

زمان امتحان دانشگاه آزاد و علوم پزشکی تغییر کرده؟

یکی از بچه ها بهم گفته که تغییر کرده و زمان امتحانات همان تیرماه شده راستش منبع موثق برای این خبر ندارم لطفا هر یک از شما منبع موثقی دارید در اختیار ما کنکوریها قرار بدید که خیلی نگرانم.:sad::smiliess (7):

به نظرم شایعه ای هست که بعد از اطلاعیه ی وزارت بهداشت باعث به وجود آمدنش شده .
به نظرم احتمال چنین رخدادی 01. است یعنی اصلا" وقت و انرژی مان را صرف این نکنیم که شاید تغییر کرده باشد .
چرا که برنامه ریزی شده و هزینه صورت گرفته اگر قرار بود تغییر کند در اطلاعیه ای خود معاونت آموزشی وزارت بهداشت اعلام می کرد و نه این که در آخرین اطلاعیه محل امتحان و تاریخ و روز امتحان را اعلام کنند .

Tarsa

New member
d=سلام سلام
9ساعت
ماشاا... جمع پرانرژی ماشاا...
ایشاا... شیرینی قبولیتون
واسه منم دعا کنید کارآموزی امانمو بریده

Taraa

Well-known member
تارا جونم منظورت منم ؟؟؟؟؟؟؟؟جانم ، من که میام یه دالی میکنم و میرم
29682_gholi_poshte_parde.gif

سلام و عليكم بر خواهر تارا و ديگر خواهران و برادران اسلامي......:sarma:
بنده امروز ١٢ ساعت خوندم.
خواهر تارا ،هاااااااااا اييي ك الان وگفتي يعني چ؟ با من بودي يا اشل يا خواهران ديگر!!!
عاغا ب خدا ما ميگيم معتاديم ولي ن اينكه ديگه اينجا همزيستي با سايت داشته باشيم!!! اعتياد من اگه بخواي تشبيه كنم مثله ي نخ سيگار در روز ميمونه اما اعتياد اشل و باسيل و چشمك عين كراك و ترياك و هروئين مي مونه! والا ب خدا ! اسم ما بد در رفته كه اينجاييم همش ! اي جانم پديده ك اينقددددررر مظلوم و ساكت هست و همش حقش پايمال ميشه!

سلام

نه منظورم این بود که من که میگم روزی یه بار بیشتر نمیام ساعت مطالعم از همه کمتره ....بعد شماهایی که میگید معتادید و هر کی ندونه فک میکنه افتادید تو جوب (لهجه رو حال میکنید
:25r30wi:) بهتر از من درس میخونید .... مامانم همیشه میگن آدمای زرنگ هم به درس و کار و بارشون میرسن هم تفریحشون و باقی اموراتشون رو دارن .. ولی بقیه نه به تفریحه میرسن نه درس و کارشونو انجام میدن .... الان اگه مامان عسل و بنده رو کنار هم بذارین متوجه منظورم میشین
البت منم سعیمو میکنما ... از این بیشتر توانایی یه جا نشستن ندارم ... کلا باید جرقه بزنم هر چن دقیقه یه بار
211319_hexer.gif

1392.02.18
8 ساعت

یکشنبه هم گویا جواب ارشد علوم میاد

bacillus.bs

New member
سلام به معتادين گرامي
771319_bad_boys_20.gif

ميبينم كه در عرض يك روز خوب تونستيد ترك كنيد
باريكلا
سه هفته ي ديگه
667919_treeswing.gif

آيشن

New member
سلام خوش مياد همه قبل من اومدن تايپيك انگاري خوب در مقابل اين اعتياد مقاومت كردم بچه ها واقعا ميشه ها
340219_smileybunny1.gif
امروز8:30 شد
472919_star.gif

آيشن

New member
بچه ها يكي اين سوال منو جواب بده: دختري براي جابه جايي متعادلbalanced translocationبين كروموزومهايxو8هتروزيگوت است كدام يك از كروموزومهاي x اين فرد غيرفعال ميشود؟1)كروموزومx طبيعي2)كروموزومxترانسلوكاسيون يافته3)كروموزومxپدري در 50%موارد4)كروموزومxمادري در 50%مواردپاسخ:گزينه 1به نظر من گزينه 2 صحيح است چون كه جابه جايي بين كروموزوم xواتوزوم باعث شده قطعاتي از اتوزوم به روي xمنتقل بشن كه حذفشون خطرناكه اگه x غير طبيعي غيرفعال بشه اون قطعات هم غيرفعال ميشن.من همين قدر ميدونم لطفا اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد

آخرین ویرایش:

آيشن

New member
اي بابا چرا نوشته هاي من ميان ميچسبن به همديگه
384619_sjwkg2z5f2rh11sz.gif
خوب ما ديگه بريم بخوابيم
746319_rvsn11zrmkk3rjew.gif
صبح 5:30بيدار شيم بدرسيم
78319_s92k6lcbaxtzwecf.gif
از فردا اينطوري به جنگ كنكور ميرم
598819_smileyknight3.gif

DNA.2013

New member
بچه ها يكي اين سوال منو جواب بده: دختري براي جابه جايي متعادلbalanced translocationبين كروموزومهايxو8هتروزيگوت است كدام يك از كروموزومهاي x اين فرد غيرفعال ميشود؟1)كروموزومx طبيعي2)كروموزومxترانسلوكاسيون يافته3)كروموزومxپدري در 50%موارد4)كروموزومxمادري در 50%مواردپاسخ:گزينه 1به نظر من گزينه 2 صحيح است چون كه جابه جايي بين كروموزوم xواتوزوم باعث شده قطعاتي از اتوزوم به روي xمنتقل بشن كه حذفشون خطرناكه اگه x غير طبيعي غيرفعال بشه اون قطعات هم غيرفعال ميشن.من همين قدر ميدونم لطفا اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد

همون گزینه 1درسته.چون ترجیحا کروموزوم x درگیر در جابجایی فعال باقی میمونه تا دیزومی عملکردی ژن های اتوزومی رو حفظ بکنه.
شما توضیحتو درست دادی ولی چرا گزینه غلط رو انتخاب کردی؟ طبق توضیحات خودت x درگیر در جابجایی باید فعال بمونه چون حذفش خطرناکه!پس x طبیعی غیرفعال میشه. Ok??

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا