آیا شما برای رسیدن به هدفتون هر کاری لازم باشه میکنید؟

kaveh1316

New member
من هدفهام برام خیلی مهمه برای شما هم حتما همینطوره. حالا حاضری برای اینکه به هدفت برسی هر کاری بکنی؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

mahsa.

New member
خب بستگی داره به اینکه در قبال هدفت که بدستش میاری چی از دست میدی؟
چقدر این هدفت رسیدن بهش لازمه
چقدر ارزش داره

• Like

saahereh

New member
من برای رسیدن به هدفهام فقط از خودم مایه میزارم,هر کاری هم انجام میدم اما معقول,تا جاییکه دیگران به خاطر اهداف من قربانی نشن,که در این صورت اسمش میشه خودخواهی.:heart:

• Like

skafild

New member
من براي رسيدن به هدفم هر كاري ميكنم به هر قيمتي باشه انجامش ميدم

ghazal26

New member
براي رسيدن به هدفم همه تلاش و توانمو به كار ميگيرم اما حواسم هست ديگرون رو پله خودم نكنم و روي قلب و وجود كسي پا نذارم:auizz3ffy9vla57584x

AWWA

New member
قبلنا هدفم رو تعیین میکردم آروم به سمتش می رفتم ..هر از گاهیم منتظرمیموندم تا یه باد موافق بوزه و منو جلو ببره:)) ولی حالا به این نتیجه رسیدم که بعضی مواقع لازمه برای رسیدن به هدف خلاف جهت حرکت کرد و این جمله که:فاصله تا مقصد را فقط نوع راه رفتن ما تعیین میکند"

• Like

kaveh1316

New member
اگه من بگم سوالای مقطع بعدی شما رو دارم ومیفروشم حاضری بخری و قبول بشی وحق 10000 نفر رو ضایع کنی؟؟؟؟

kaveh1316

New member
خب بستگی داره به اینکه در قبال هدفت که بدستش میاری چی از دست میدی؟
چقدر این هدفت رسیدن بهش لازمه
چقدر ارزش داره
اگه بزرگترین ارزوت مطرح باشه و در قبالش باید کسی رو له کنی که شاید دیگه هیچوقت دیگه نبینیش میتونی؟؟

kaveh1316

New member
قبلنا هدفم رو تعیین میکردم آروم به سمتش می رفتم ..هر از گاهیم منتظرمیموندم تا یه باد موافق بوزه و منو جلو ببره:)) ولی حالا به این نتیجه رسیدم که بعضی مواقع لازمه برای رسیدن به هدف خلاف جهت حرکت کرد و این جمله که:فاصله تا مقصد را فقط نوع راه رفتن ما تعیین میکند"
حاضری برای اینکه تندتر بری به بقیه هم تنه بزنی بخورن زمین؟

AWWA

New member
اگه من بگم سوالای مقطع بعدی شما رو دارم ومیفروشم حاضری بخری و قبول بشی وحق 10000 نفر رو ضایع کنی؟؟؟؟

راستش سوالا رو میخرم ولی بین همه کسایی که میشناسم پخشش میکنم و بهشون میگم اونام همینکارو بکنن:)):whistle:

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member

راستش سوالا رو میخرم ولی بین همه کسایی که میشناسم پخشش میکنم و بهشون میگم اونام همینکارو بکنن:)):whistle:

آوایی به کسایی سوالارو بده که واقعا میشناسیشون و لو نمیری.....

varia

Well-known member
خوشبختانه تا حالا هدفها برام مسیر زندگی رو تعیین نکردند!!!
ولی سعی میکنم هیچگاه به خاطر رسیدن به اهدافم اصول و اخلاق رو زیر پا نذارم.

من هدفهام برام خیلی مهمه برای شما هم حتما همینطوره. حالا حاضری برای اینکه به هدفت برسی هر کاری بکنی؟

نه
اگر برای رسیدن به آماجم ,مال و جان , رنج دیگری بنا حق پایمال بشه حاضر نیستم به هدف شخصی ام برسم

آخرین ویرایش:

sahar-a

New member
رسیدن به هدف نه به هر قیمتی!!
یه وقتایی هست که نیازی نیست که هر کاری بکنی تا به هدفت برسی، فقط کافیه شخصیت واقعی یه نفر دیگه رو نشون بقیه بدی( بدون دروغ و حیله و ...) و به هدفت برسی، اما من حتی این کارم نکردم و نمی‌کنم!( کلا آدم راز نگه دار و ساکتی هستم!)

ketabsabz

Well-known member
خوب به نظر من بستگی داره به هدفت اگه واقعا ارزششو داشته باشه و باهاش تحول بزرگی توی زندگیم حاصل شه چرا که نه هر کاری میکنم البته اگه غیر اخلاقی باشه اصلا مثلا له کردن کسی به شرط رسیدن به هدفم ، اصولا اصلا اهل ضایع کردن حق کسی نیستم اما خیلیارو دیدم که اصلا نمیدونن حق و حقوق یعنی چی !
بعد اگه بدونم کسی میفروشه سوالارو حقیقتش اولش وسوسه میشم اما بعد از کمی فکر متوجه میشم که کارم غلطه ، یه خاطره بگم حالا ما دبیرستان که بودیم یه سری آزمون دوره ای میدادیم که اتفاقا یه بار که سوالارو گرفتم دقیقا جوابا داخلش بود من بدون اینکه بهشون حتی یه نگاهم بکنم به مسئول جلسه گفتم و جوابها رو پس دادم و اتفاقا اون بهترین آزمونم بود که من دقیقا یادم نیست نفر اول یا دوم مدرسه شدم!البته نمیگم که کار بزرگی کردم منظورم این بود که همیشه لازم نیست برای رسیدن به هدف میانبر زد و دست به هر کاری بزنیم

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
تا منظور از هر کاری چی باشه؟ اگه به قیمت زیر پا گذاشتن انسانیت باشه معلومه که نه!!!!!!! ولی اگه مایع گذاشتن از خودم باشه شاید اینکارو بکنم........... کلا وقتی تصمیم به کاری میگیرم پشتکار خوبی نشون میدم.

بالا