آیا شما برای رسیدن به هدفتون هر کاری لازم باشه میکنید؟

kaveh1316

New member
سلام به همه دوستان عزیز. من واقعا خوشحالم که با ادمهای درستکاری مثل شما هم وبی هستم.همه پیغامایی رو که گذاشته بودین خوندم برام خیلی جالب بود که همه طرفدار اخلاق هستن ولی چیز دیگه ای که برام جالب بود(از لحاظ روانشناسی )اینکه یه عده یه جورایی راجب مقدار مطلوبیت سوال کرده بودن......چه قدر؟ چه چیزی؟ اگه با کسی شریک بشم.......؟آخه من تو باورای خودم معتقدم(شایدم غلط) که همه ادما فروشین فقط قیمتا فرق میکنه!!!!

leyla-h

New member
من فکر میکنم آدما تا تو موقعیت چیزی قرار نگیرن نمی تونن 100% بگن که واقعا درست رفتار میکنن یا نه از بیرون گود نگاه کردن و شعار دادن خیلی راحته .... با این طرز تفکر شما اگه آدما یه قیمتی داشته باشن کسایی که حداقل تو افکارشون آرزوی اینو دارن که تو اون شرایط درست تصمیم بگیرن حتما قیمتشون بالاتر و احتمال خطاشون پایینتر که امیدوارم خودم جزء اون دسته از آدما باشم

leyla-h

New member
صاحب تاپیک نیمخواد بگه خودش برای رسیدن به هدف حاضر هر کاری کنه یا نه!!!!!؟؟؟؟؟؟:smiliess (4):

kaveh1316

New member
من فکر میکنم آدما تا تو موقعیت چیزی قرار نگیرن نمی تونن 100% بگن که واقعا درست رفتار میکنن یا نه از بیرون گود نگاه کردن و شعار دادن خیلی راحته .... با این طرز تفکر شما اگه آدما یه قیمتی داشته باشن کسایی که حداقل تو افکارشون آرزوی اینو دارن که تو اون شرایط درست تصمیم بگیرن حتما قیمتشون بالاتر و احتمال خطاشون پایینتر که امیدوارم خودم جزء اون دسته از آدما باشم
به این میگن اظهار نظر کارشناسانه. ممنونم من که لذت بردم

kaveh1316

New member
صاحب تاپیک نیمخواد بگه خودش برای رسیدن به هدف حاضر هر کاری کنه یا نه!!!!!؟؟؟؟؟؟:smiliess (4):

صاحب تاپیک این سوالو پرسیده چون انتخاب براش خیلی سخت شده دچار دوگانگی شده میبینه مردم همه راجب اعتقادات قشنگشون صحبت میکنن ولی تو شرایط سخت چیزای دیگه حاکمه. دوست عزیز خداکنه منو وشما در شرایط سخت هم درست تصمیم بگیریم

varia

Well-known member

آدم نترسیم از اینکه لوبرم نمیترسم:thumbsdownsmileyani.

بابا نترس!!
791821_781921_Laie_45.gif

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
phd به قیمت ظلم به 1000 نفر
ارشد " " " " " " " "" " " " 400000
لیسانس"""""""""""""""""""""""""""""800000
حلا چی میخای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرونه بابا!!!بشینیم یه سال بکوب بخونیم به صرفه تره:smiliess (11):

ولی برا اونی که فروشندست تماما ضرره...گرونترم میتونه بفروشه:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
phd به قیمت ظلم به 1000 نفر
ارشد " " " " " " " "" " " " 400000
لیسانس"""""""""""""""""""""""""""""800000
حلا چی میخای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

400 هزار تومن ؟؟چه ارزونه .....اصلا نمی ارزه که یه عمر چیگر خونی بخوری همون 400 تومنو می دیم دیگه .....خب تا حالا کجا بودی شما؟؟ ........ضمنن نرخو ببر بالا داداش...یه صفر بذار ...حداقل دلمون نسوزه نرخ زحمتامون اینقد ارزونه ....ظلم تا این حد ؟؟...عجب....

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
سلام،
واقعا نمیشه گفت...تا تو شرایطش قرار نگیری...

این روزا همه از حق میگن،یعنی شعار میدن...ولی پای عمل که میرسه...خودشونو میبازن...خیلیا اینجورین...خیلیا...
تو این دور و زمونه آدم خوب کم پیدا میشه...خیلی کمن...خیلی...
وقتی به راحتی میگه من نماز نمیخونم،وقنی به راحتی تو صورتت ذل میزنه و دروغ میگه...وقتی همه چی رو با پارتی و پول حل میکنه...وقتی اعتقادات محکمی نداره...پس؛
قطعا براش فرقی نداره که برای رسیدن به هدفش بخواد دیگری و دیگران رو له کنه...

تو این دور زمونه آدمیت گم شده...
اگر هم آدمایی درست پیدا شن 2 دسته هستن:
1-گربه هایی که محض رضای خدا موش نمیگرن!!!
2-انسان هایی شریف که خیلی خیلی کمن...
این روزا همه شعار میدن...من و تو و اون آدما!!!
امیدوارم ما از اون دسته آدمایی باشیم که شعار و عملمون یکی باشه...
.....و خدا آنی و کمتر از آنی ما رو به حال خودمون وانذاره...
.................................................................آمین...

b.nafas

New member
سلام ..واقعا الان انسانیت نیست ..صادقانه من اگه باشم اگه ببینم رسیدن به این هدف داره یه انسان دیگه ذرو آزار میده این کارو نمی کنم واسه من شخصا این از همه مهمتره که تو زندگیم اگه به عقب برگردم کسی رو ازار نداده باشم به خاطر من اذیت نشده باشه همیشه همه سعیمو می کنم .زندگی انقدر کوتاه هست که آدم فقط بتونه درست زندگی کنه برای خودش زندگی کنه رسیدن به هدف به هر قیمتی درست نیست ولی لذت بردن از زندگی درست و صادقانه قشنگتره ...

ketabsabz

Well-known member
هه ، آدم اگه خودشو بشناسه به نظرم میدونه اون موقع چیکار میکنه درسته شرایط تاثیر میذاره رو آدما و عوضشون میکنه اما کسی که از اول دروغ میگه هزار تا گناه بدتر از اینم انجام میده معلومه که چیزی از حق و حقوق سرش نمیشه ! من نوعی اگه واقعا خودمو بشناسم میدونم چیکار میکنم ! درسته که این روزا خیلیا به فکر منافع خودشونن ، اما یکم فک کنیم میتونیم آدمای ظاهر نما رو از بقیه تشخیص بدیم که کم هم نیستن .

sahar-a

New member
خب من تو همچین موقعیتی نبودم(سوالای کنکور و ... بهم پیشنهاد نشده) اما تو موقعیت های مشابه قرار گرفتم ( پیشنهاد شغل با ضایع کردن حق یه نفر دیگه داشتم) ولی قبول نکردم و به خاطرش پشیمون نیستم.:a2d3:

biosta

Well-known member
به جای پاسخ به سوال این تاپیک می خوام بگم که
شاید بهتر باشد بگویم انسان مریض و گرفتار داریم نه انسان خوب و بد همان هایی که برای رسیدن به خواسته هایشان اخلاق و انسانیت رو زیر پا می گذارند از همه گرفتار تر و بدبخت تر هستند
کسانی هستند که زجر کشیدند و خواهند کشید بدی دیدند و خواهند دید که دارند برای رسیدن به خواسته هایشان هر کاری رو می کنند و برایشان مهم نیست که کارشان درست هست یا نه آنها که به هر قیمتی می خواهند به خواسته شان برسند و هیچ چیز و هیچ کس برایشان مهم نیست خواسته شان مهمه نه درست و غلط بودن عملشان بیشتر از این که دیگران را اذیت کنند خودشان را اذیت می کنند چرا که رفتار هر کسی بازتاب خواهد شد به خودش .

بالا