اگه استاد بودی و نفر قبلی دانشجو؛بهش چند میدادی؟

Shaghaegh

New member
فشار خون دست راست کمتره آنتینیوس...
چونکه اولا دست راست از قلب دورتره؛و خون باید مسیر بیشتری رو برای رسیدن به شریان دست راست طی کنه،
از طرفی به خاطر اینکه قطر شریان براکیو سفالیک در دست راست بیشتره=>فشار خون دست راست کمتره...

10 میدم فقط به شرطی که این پاتو جلسه ی بعد همراه خودت نیاری.:riz277:

391129_nJz1m9tz.jpg

http://images.persianblog.ir/391129_nJz1m9tz.jpg

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
فشار خون دست راست کمتره آنتینیوس...
چونکه اولا دست راست از قلب دورتره؛و خون باید مسیر بیشتری رو برای رسیدن به شریان دست راست طی کنه،
از طرفی به خاطر اینکه قطر شریان براکیو سفالیک در دست راست بیشتره=>فشار خون دست راست کمتره...

کوچولو مطمئنی؟؟؟؟؟.......

mahsa.

New member
انتی عزیزم ازت توقع نداشتم من تورو یکی از بیستهای کلاس میدونستم حالا برامن میشی 15

mohana

Well-known member

آنی داداش کوچولوی ما رو چرا اذیت میکنی خو؟؟؟:tonguesmiley:
ی چی بگم...ترم 1استاد آناتومی گفته بود امتحان از 18 نمره س....بعد تازه بارم ها رو هم کنار هر سوال نوشته بود...بعد از همون 18 نمره حساب کرد...فک کـــــــــــن...من شدم 17.25:13: ...تو اینطور نباشی هاااااااااااا

آنی 19...کلاس داره:applause:

ps2020

New member

ببینید...
تفاوت فشار خون در دو دست زیاد محسوس نیست...
حتی گاهی ممکنه فردی دست راست باشه و فشار دست راستش بیشتر باشه!!یا فرد دست چپ فشار دست چپش بیشتر باشه...
گاهی دیده میشه که فشار دست راست بیشتره که ممکنه به دلیل بیماری های قلبی-عروقی باشه...
ولی در حالت کلی فشار دست چپ در حد خیلی کم از فشار دست راست بیشتره...

mahsa.

New member
ببینید...
تفاوت فشار خون در دو دست زیاد محسوس نیست...
حتی گاهی ممکنه فردی دست راست باشه و فشار دست راستش بیشتر باشه!!یا فرد دست چپ فشار دست چپش بیشتر باشه...
گاهی دیده میشه که فشار دست راست بیشتره که ممکنه به دلیل بیماری های قلبی-عروقی باشه...
ولی در حالت کلی فشار دست چپ در حد خیلی کم از فشار دست راست بیشتره...

2020خودت کناراسمت مینویسی دوتا بیست که استاد مجبور شه بهت بیست بده
چون برام اوتار انتخاب کردی
ولی جواب پیام بازدیدکنندگانمو ندادی
بهت میدم12.75

ps2020

New member
2020خودت کناراسمت مینویسی دوتا بیست که استاد مجبور شه بهت بیست بده
چون برام اوتار انتخاب کردی
ولی جواب پیام بازدیدکنندگانمو ندادی
بهت میدم12.75

آخه نه پیغام بازدیدکننده و نه پ.خ نداشتین.............

mahsa.

New member
مهسا جان با اینکه...

010120072206_20110412_1476642772.jpg

ولی چون هیچکدومش توی امتحان نیومده بود 12

ههههههههه شقایق شک کردم بهت مگه منو دیدی
این یکی از روشهای تقلب من در عالم حقیقت البته کف دستو نمینویسم چون با عرق مطالب قاطی میشه ولی مچ دستام تا ارنج پر
وکفش اسپورت سفیدهم عالیه مخصوصا برا ازمونهایی که باید برا مردو زن به تفکیک فرمول یا شاخص حفظ کنی کفش راست فرمول مردا کفش چپ زنها هرکدوم لازم شد پاتو بنداز رو زانوتو موفق باشی

واما خودت به نظرم کوشا میایی ازنمره 18بدم میاد پس بهتد 17.99میدم.

Shaghaegh

New member
ههههههههه شقایق شک کردم بهت مگه منو دیدی
این یکی از روشهای تقلب من در عالم حقیقت البته کف دستو نمینویسم چون با عرق مطالب قاطی میشه ولی مچ دستام تا ارنج پر
وکفش اسپورت سفیدهم عالیه مخصوصا برا ازمونهایی که باید برا مردو زن به تفکیک فرمول یا شاخص حفظ کنی کفش راست فرمول مردا کفش چپ زنها هرکدوم لازم شد پاتو بنداز رو زانوتو موفق باشی

واما خودت به نظرم کوشا میایی ازنمره 18بدم میاد پس بهتد 17.99میدم.

به خاطر آموزش به استاد 20

والا من هر وقت تقلب کردم خندم گرفت! سریع گرفتنم.

mahsa.

New member
mj

بازم مینداختمش....:rolleyessmileyanim:.......اصرار نکنید....ترم بعد ایشالا:whistle:

عاغااا ما بریم پی کنکورمون.....:a2d3:

آقا mj
هر چی فکر میکنم میبینم نمیتونم بیشتر از 8 نمره بهت اضافه کنم فرزندم...10:rolleyessmileyanim:

با این حساب اگه من بخوام به آقا ام جی نمره ی بیشتر از 10بدم یعنی خواهرامو تایید نکردم
همون 10البته با ارفاق

بالا