گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nutgirl92

New member
اصن شما خانوما یه مدلی هستید . عاغایون گیری کردن از دست شما ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

نه بابا ... شمت عاغایونم همین طوری هستید !!
نشون به اون نشون که ... من که میخندیدم ... دووست صمیمی همون آقا هم میخندید :25r30wi:

mehrshad

New member
اگه امسال به امید خدا ... زدو از شانس با شما یه جا قبول شدیم ... من که صداشو در نمیارم و میرم تو افق محو میشم . :sarma:

نه بابا تو افق گست ارشاد گزاشتن دیگه نمیشه محو شد... انشا الله هم شما هم من قبول بشیم. ولی اصراری هم نیست یه جا باشیم ها؟ ما هم میشیم مهری خانوم لابد !! باز شما کرکر میخندید !!!

nutgirl92

New member
نه بابا تو افق گست ارشاد گزاشتن دیگه نمیشه محو شد... انشا الله هم شما هم من قبول بشیم. ولی اصراری هم نیست یه جا باشیم ها؟ ما هم میشیم مهری خانوم لابد !! باز شما کرکر میخندید !!!

عهههههههههههههه
من کجا گفتم کرکر میخندم ؟؟؟؟ ریز ریز میخندیدم ...
ولی شانس بیارید و با هم هم کلاس بشیم ... من هر جا که هستم اونجا انرژی زیادی داره ... یکی از وظایف همیشگیمم تو کلاس بحث با اساتید بوده تا وقت بگذره و استاد کمتر درس بده و آخر ترم کمتر درس بخونیم واسه امتحان
شما این چیزاشو در نظر بگیر !! :sad:

mehrshad

New member
عهههههههههههههه
من کجا گفتم کرکر میخندم ؟؟؟؟ ریز ریز میخندیدم ...
ولی شانس بیارید و با هم هم کلاس بشیم ... من هر جا که هستم اونجا انرژی زیادی داره ... یکی از وظایف همیشگیمم تو کلاس بحث با اساتید بوده تا وقت بگذره و استاد کمتر درس بده و آخر ترم کمتر درس بخونیم واسه امتحان
شما این چیزاشو در نظر بگیر !! :sad:

از اواتارتون معلومه ریز ریز میخندید ..!!! صد رحمت به کرکر؟!! همچنین مشخصه انرزیتیک هستید.چاره ای نیست گویا. باشه با من همکلاس بشید. چه میشه کرد دیگه...فقط همین دفعه البته ...( د فرارررررررررررررررررررر.....)

بانو

New member
چه بحثایی میکنید شماها حال دارید :smiliess (9):

من سه شنبه ۷ ساعت دیروز ۶ ساعت امروز ۵ ساعتم فک نکنم بخونم :25r30wi:

تقصیر خودم نیست پدیده میدونه اوضام اینجوریه :1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

BBT

New member
bbt خدايي اين عكسي كه گذاشتي مشكل داره ها! معلوم نيست جنسيتش چيه!!! معلوم نيست زن هست يا مرد يا .......!!!
شايدم خانم باشه بعد از تزريق هورمون تستوسترون!!!
:5:

مهم سیبیله که داره. و هر کی هم سیبیل داشته باشه مرده (طبق تعریف سازمان جهانی مینمیسم )
اصلا از کجا معلون عکس خودت پسر نباشه استروژن مصرف کرده باشه !

بانو

New member
چه بی مزه ای :smiliess (7):

مردم آپولو هوا میکنن تو ذوق ی تیکه سبیلتو میکنی عاغا :25r30wi:

bacillus.bs

New member
منم مثل شمام اخه عادت دارم وقت درس خوندن راه میرم. روزی 8 ساعت که می خونم از خستگی و پا درد وا میرم هاهاها. شاید بخاطر عادت مطالعه باشه. در ضمن من مفید میخونم ولی خیلی از دوستان همینجوری میخونن. اگه مرور سطحی هم میکنن میگن خوندیم (شایدم واقعا 12 ساعت بکوب می خونن که در این صورت صد در صد میتونیم تشخیص بدیم دختر هستند. و احتمالا شما پسر هستید... هاهاها

يعني 8ساعت توي خونتون راه ميري:smiliess (15):
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

cheshmak

New member
خب 13 بدر تند تند گره میزنید فکر مهمونای بعدیشم باید باشید. هر کی خربزه میخره پای لرزشم میشینه هاهاها... اینطوریاس دیگه

آقا مهرشاد........
5.gif

bacillus.bs

New member
داداش جون اینا دختر نیستننننننننننننننننننننن ایناااا بعضیهاشون گودزیلاننننننننننننننننن با این ساعات مطالعشوووووووووووووووووووووووووووووون. چه چوری گزارش بدیم اخههههههههههه ابرو اعتبارمون میریزه باباااااااااا !!!!!!!!!!!!! ولی در کل هر کار کنن مردی گفتن زنی گفتن پرچم عاغایون همه مدله بالاست هاهاها اینجوریاس داداش جون

كيا گودزيلاندددددددد:New (6):

bacillus.bs

New member
مهرشاد ببينمو تعريف كنيم كي پرچمش بالاست:auizz3ffy9vla57584x
:smiliess (7):جوجه را اخر پاييز ميشمارند
زنده باشمو ببينم رتبت چند ميشه توي ازمون:whistle:

BBT

New member
امروز هشت ساعت و بیست و5 دقیقه
یه سوال
چرا هیچ کس دیگه گزارش نمیده ?

padideh

New member
سلام دوست جونا ، خسته نباشيد
بچه ها من امروز 13 ساعت خوندم.
تغذيه:پنج ساعت و چهل وپنج
فيزيو:٣:١٥
بيو:٢:٣٠
زبان:١:٣٠

mehrshad

New member

Tarsa

New member
بابا این طوری که خیلی سخته:33:
بچه ها واسم دعا کنید کارآموزی خیلی مزخرفه استرس نخوندنو که صبح دارم ظهرم که میرسم کتابخونه دیگه جون ندارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
دیگه نهایت ساعتم این روزا6ساعته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا