گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

DNA.2013

New member
سلام بچه ها. امیدوارم که همه نتیجه بگیریم.من یه سوال دارم .اونایی که 8 ساعت به بالا میخونن واقعا چه جوری میتونن و ایا روزای بعد هم انرژی دارن و خسته نیستن؟ چون من به طور میانگین روزی 6 ساعت میخونم و خودمو بکشم 8 ساعت بیشتر نمیشه!کسی میدونه چه طور ساعت رو بالا ببرم؟؟

BBT

New member
کلاااااااااااااااااااا موافقم باهات ولی این خانوهای گرامی با اینهمه خوندن نصف عاغاییون هم نتیجه نمیگیرند و رتبه های برتر از عان عاغایونه کلااااااااااااااا. پرچم ها بالاااااااااااااااااااااااااس. عاغایون بجمبید قضیه حیثیتیه

دمت گرم قشنگ گفتی دقیقا همینطوره
ولی مهرشاد جان آخه با این ساعتی که تو میخونی پرچممون بالا نمیره آخه

BBT

New member
سه شنبه 7 ساعت
چهار شنبه هشت ساعت و سه دقیقه !!!!
:auizz3ffy9vla57584x

nutgirl92

New member
سه شنبه 7 ساعت
چهار شنبه هشت ساعت و سه دقیقه !!!!
:auizz3ffy9vla57584x

بی بی تی با بی تی بوووووووووووو
این جمله ی اون فرشته هست تو سیندرلا ... که وقتی اینو میگفت سیندرلا عوض میشد ...
شاید واسه این فکر کردن شما دخترید :sarma::14:

BBT

New member
بی بی تی با بی تی بوووووووووووو
این جمله ی اون فرشته هست تو سیندرلا ... که وقتی اینو میگفت سیندرلا عوض میشد ...
شاید واسه این فکر کردن شما دخترید :sarma::14:

پس نتیجه میگیریم دخترا همه به فیلم سیندرلا رو به دفت تمام میبینن :motat:

BBT

New member
من که عاشقشممممممممممممم مخصوصآ اون شاهراده هه :riz481:
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره
جالب اینجا استادا هم سر کلاس هر وقت میخواستند اسم من رو بخونن اول میگفتن خانم .... بعد همه میزدن زیر خنده بعد میگفت ببخشید

BBT

New member
من که عاشقشممممممممممممم مخصوصآ اون شاهراده هه :riz481:
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره :tonguesmiley:
جالب اینجا استادا هم سر کلاس هر وقت میخواستند اسم من رو بخونن اول میگفتن خانم .... بعد همه میزدن زیر خنده بعد میگفت ببخشید

nutgirl92

New member
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره

مام یه همکلاسی داشتیم یه پسر بچه پررو بود ... استادا حضور غیاب کردنی یه عالمه اسم خانوم میخوندن بعد میرسیدن به اسم اون پسره ... به اشتباه میگفت خانوم فلانی ...
خداییش انقدر من میخندیدم ... از ترم 1 تا ترم 8 پسره میخواست بگیره منو خفه کنه ... جالبه نماینده کلاس هم که شدم ... از قصد بعضی وقتا خودمم میگفتم خانوم فلانی ... اونم قاط میزد :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

padideh

New member
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره :tonguesmiley:

bbt خدايي اين عكسي كه گذاشتي مشكل داره ها! معلوم نيست جنسيتش چيه!!! معلوم نيست زن هست يا مرد يا .......!!!
شايدم خانم باشه بعد از تزريق هورمون تستوسترون!!!
:5:

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
ای وای من.........فک کنم دارم سیر نزولی رو طی میکنم...امروزم باز مهمان اومد...با اینکه من نرفتم

پیششون ..ولی خب قبل از اومدن مهمونا باید به مامیم کمک میکردم......امروز 7ساعت خوندم

یه خبر بد........فردا هم واسه ناهار یه سری مهمون داریم که اولین بار هست که میخوان بیان...به خاطر

همین هیچ راه پیچوندنی ...نیست.......وای خدا
847720_girl_cray.gif

خب 13 بدر تند تند گره میزنید فکر مهمونای بعدیشم باید باشید. هر کی خربزه میخره پای لرزشم میشینه هاهاها... اینطوریاس دیگه

mehrshad

New member
مام یه همکلاسی داشتیم یه پسر بچه پررو بود ... استادا حضور غیاب کردنی یه عالمه اسم خانوم میخوندن بعد میرسیدن به اسم اون پسره ... به اشتباه میگفت خانوم فلانی ...
خداییش انقدر من میخندیدم ... از ترم 1 تا ترم 8 پسره میخواست بگیره منو خفه کنه ... جالبه نماینده کلاس هم که شدم ... از قصد بعضی وقتا خودمم میگفتم خانوم فلانی ... اونم قاط میزد :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

جسارتا حقتون بوده همون خفتون کنن هاهاا.(شوخی کردم)

mehrshad

New member
:smilies-azardl (12) پس پرچم چی میشه :auizz3ffy9vla57584x عیب نداره برو من نگهش میدارم

داداش جون اینا دختر نیستننننننننننننننننننننن ایناااا بعضیهاشون گودزیلاننننننننننننننننن با این ساعات مطالعشوووووووووووووووووووووووووووووون. چه چوری گزارش بدیم اخههههههههههه ابرو اعتبارمون میریزه باباااااااااا !!!!!!!!!!!!! ولی در کل هر کار کنن مردی گفتن زنی گفتن پرچم عاغایون همه مدله بالاست هاهاها اینجوریاس داداش جون

mehrshad

New member
سلام بچه ها. امیدوارم که همه نتیجه بگیریم.من یه سوال دارم .اونایی که 8 ساعت به بالا میخونن واقعا چه جوری میتونن و ایا روزای بعد هم انرژی دارن و خسته نیستن؟ چون من به طور میانگین روزی 6 ساعت میخونم و خودمو بکشم 8 ساعت بیشتر نمیشه!کسی میدونه چه طور ساعت رو بالا ببرم؟؟

منم مثل شمام اخه عادت دارم وقت درس خوندن راه میرم. روزی 8 ساعت که می خونم از خستگی و پا درد وا میرم هاهاها. شاید بخاطر عادت مطالعه باشه. در ضمن من مفید میخونم ولی خیلی از دوستان همینجوری میخونن. اگه مرور سطحی هم میکنن میگن خوندیم (شایدم واقعا 12 ساعت بکوب می خونن که در این صورت صد در صد میتونیم تشخیص بدیم دختر هستند. و احتمالا شما پسر هستید... هاهاها

mehrshad

New member
:25r30wi:
خب آره ... بنده خدا ... بدجوری میخورد تو حالش ...
ولی همین الان که دارم کامنت مینویسمم خندم میگیره یادش میفتم :25r30wi:

اصن شما خانوما یه مدلی هستید . عاغایون گیری کردن از دست شما ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا