اااااااا !!! من فكر ميكردم شما خانم هستيد!!!!
کلاااااااااااااااااااا موافقم باهات ولی این خانوهای گرامی با اینهمه خوندن نصف عاغاییون هم نتیجه نمیگیرند و رتبه های برتر از عان عاغایونه کلااااااااااااااا. پرچم ها بالاااااااااااااااااااااااااس. عاغایون بجمبید قضیه حیثیتیه
خوب منم اينطوري فكر ميكردم خوب مگه چيه!!!:dadad4:
بابا خوب آدم فضایی که نیستم پسرم دیگهBBTپسر بيده:smiliess (12): اگه اسمش رو اشتباه نكرده باشم
من این روزها گزارش نمیدم...
سه شنبه 7 ساعت
چهار شنبه هشت ساعت و سه دقیقه !!!!
:auizz3ffy9vla57584x
بی بی تی با بی تی بوووووووووووو
این جمله ی اون فرشته هست تو سیندرلا ... که وقتی اینو میگفت سیندرلا عوض میشد ...
شاید واسه این فکر کردن شما دخترید :sarma::14:
پس نتیجه میگیریم دخترا همه به فیلم سیندرلا رو به دفت تمام میبینن :motat:
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیرهمن که عاشقشممممممممممممم مخصوصآ اون شاهراده هه :riz481:
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره :tonguesmiley:من که عاشقشممممممممممممم مخصوصآ اون شاهراده هه :riz481:
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره
جالب اینجا استادا هم سر کلاس هر وقت میخواستند اسم من رو بخونن اول میگفتن خانم .... بعد همه میزدن زیر خنده بعد میگفت ببخشید
این عکس رو گذاشتم که دیگه کسی من رو اشتباه نگیره :tonguesmiley:
جالب اینجا استادا هم سر کلاس هر وقت میخواستند اسم من رو بخونن اول میگفتن خانم .... بعد همه میزدن زیر خنده بعد میگفت ببخشید
ای وای من.........فک کنم دارم سیر نزولی رو طی میکنم...امروزم باز مهمان اومد...با اینکه من نرفتم
پیششون ..ولی خب قبل از اومدن مهمونا باید به مامیم کمک میکردم......امروز 7ساعت خوندم
یه خبر بد........فردا هم واسه ناهار یه سری مهمون داریم که اولین بار هست که میخوان بیان...به خاطر
همین هیچ راه پیچوندنی ...نیست.......وای خدا![]()
مام یه همکلاسی داشتیم یه پسر بچه پررو بود ... استادا حضور غیاب کردنی یه عالمه اسم خانوم میخوندن بعد میرسیدن به اسم اون پسره ... به اشتباه میگفت خانوم فلانی ...
خداییش انقدر من میخندیدم ... از ترم 1 تا ترم 8 پسره میخواست بگیره منو خفه کنه ... جالبه نماینده کلاس هم که شدم ... از قصد بعضی وقتا خودمم میگفتم خانوم فلانی ... اونم قاط میزد :25r30wi::25r30wi::25r30wi:
جسارتا حقتون بوده همون خفتون کنن هاهاا.(شوخی کردم)
:smilies-azardl (12) پس پرچم چی میشه :auizz3ffy9vla57584x عیب نداره برو من نگهش میدارم
سلام بچه ها. امیدوارم که همه نتیجه بگیریم.من یه سوال دارم .اونایی که 8 ساعت به بالا میخونن واقعا چه جوری میتونن و ایا روزای بعد هم انرژی دارن و خسته نیستن؟ چون من به طور میانگین روزی 6 ساعت میخونم و خودمو بکشم 8 ساعت بیشتر نمیشه!کسی میدونه چه طور ساعت رو بالا ببرم؟؟
:25r30wi:
خب آره ... بنده خدا ... بدجوری میخورد تو حالش ...
ولی همین الان که دارم کامنت مینویسمم خندم میگیره یادش میفتم :25r30wi: