تست خود شناسی

!SeCreT!

New member

در این تصویر 2 چهره وجود دارد …

اگر چشم شما بیشتر میتواند چهره انسان را ببیند

شما فرد آرام و لطیفی هستید .
ولی اگر چشم شما روی تصویر گرگ است
شما فردی با یک زندگی پر تنش و استرس هستید .

و در جواب ها بنویسید که کدام تصویر را بیشتر و راحت تر میبینید …

shayeste12

New member
من اولش تصوير انسان ديدم ولي برا دومين باركه نگاه كردم تصوير گرگ ديدم:smiliess (12):

خودشما چي ميبيني؟

Artmis.a

New member
من بیشتر یه خانم که چشماشو بسته

یه خانم که چشماش بازه و آقای ریشدار چشم باز و یه آقای ریشدار چشم بسته و یه گرگ دیدم

mohana

Well-known member
فکر کنم ب خاطر رنگ قرمزش باشه ک اول گرگ دیدم...تنش ندارم خو:dadad4:

Artmis.a

New member

یعنی رو دست خدا موندیم!خودشم نمیدونه باهامون چکار کنه...

{فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (۵) إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا} [شرح: ۵-۶] (پس [بدان که] به همراه سختی آسانی است (۵) به همراه سختی آسانی است) {سَیَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ یُسْرًا} [طلاق: ۷] (الله به زودی پس از سختی آسانی قرار خواهد داد)

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
{فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا (۵) إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا} [شرح: ۵-۶] (پس [بدان که] به همراه سختی آسانی است (۵) به همراه سختی آسانی است) {سَیَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ یُسْرًا} [طلاق: ۷] (الله به زودی پس از سختی آسانی قرار خواهد داد)

قبول نوکرشم هستم اما چرا صدامو نمیشنوه؟

!SeCreT!

New member

قبول نوکرشم هستم اما چرا صدامو نمیشنوه؟

skafild

New member
من اولش گرگ دیدم بعد دوتاشو دیدم، باز بیشتر گرگ میاد جلوی چشام.
صحتشو کجا تایید میکنه خدا میداند.

ba ba barghi

Well-known member
من بیشتر یه خانم که چشماشو بسته

یه خانم که چشماش بازه و آقای ریشدار چشم باز و یه آقای ریشدار چشم بسته و یه گرگ دیدم

چطو همه ی اینا رو دیدی ...
من اول به چشمم گرگ خورد چون رنگش قرمز بود تو دید بود ...بعد اون خانمه رو دیدم ....اینایی که ارتمیس گفت رو هیچکدوم ندیدم !!!:black_eyed:

بالا