از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

PCR

New member
مهربونیشو دوس دارم...خانمیشو دوس دارم باوفا بودنشو ....با صفا بودنشو........نه خط رو خط شد....مهربونیش خوبه.....بچه ی خوبیه..البته....البته که زیبایی ..زیبا مثل گلهایی...اه همش خط رو خط میشه.....البته امضاشم دوس دارم...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67

a_67

New member
مهربونیشو دوس دارم...خانمیشو دوس دارم باوفا بودنشو ....با صفا بودنشو........نه خط رو خط شد....مهربونیش خوبه.....بچه ی خوبیه..البته....البته که زیبایی ..زیبا مثل گلهایی...اه همش خط رو خط میشه.....البته امضاشم دوس دارم...

آواتارش.................خخخخخخ
بچه ی با مرام و با معرفتیه در کل..............تعریف نشه.......ولی خب.......خواهرزاده ی خودمه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
آواتارش.................خخخخخخ
بچه ی با مرام و با معرفتیه در کل..............تعریف نشه.......ولی خب.......خواهرزاده ی خودمه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

از اینکه همیشه با احترام صحبت میکنه .... حریما و فاصله ها رو نگه میداره

از رشته قبلیش ... از اون چراغ سبزای پایین ستاره اش .... خانم مدیرم که هست دیگه .. یاد خانم مدیر تو ورود آقایان ممنوع افتادم :tonguesmiley: ... البته اونجوری نیس فقط خانم مدیر میگم یاد اون میفتم

بقیشو میذارم برا دورای بعدی

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member

از 3تا ستاره اش .... اسم کاربریشم که تفسیر لازمه

PCR : واکنش زنجیره ای پلیمراز ، همچنین میشه پسر هم خوندش (گویا گل پسر خاله از همینجا گرفته شده
:whistle:)

اگه C رو برداری میشه PR : مخفف روابط عمومی Public Relation

اگه R رو برداری میشه PC : همون که هممون بهش معتادیم Personal Computer

اگه P رو برداری میشه CR : یه نوع رادیولوژی مدرن

رشتشم که دیگه ....

a_67

New member
از اینکه همیشه با احترام صحبت میکنه .... حریما و فاصله ها رو نگه میداره

از رشته قبلیش ... از اون چراغ سبزای پایین ستاره اش .... خانم مدیرم که هست دیگه .. یاد خانم مدیر تو ورود آقایان ممنوع میفتم :tonguesmiley: ... البته اونجوری نیس فقط خانم مدیر میگم یاد اون میفتم

بقیشو میذارم برا دورای بعدی

آواتارش+ دل و جراتش
رک و راستیش
بی غل و غش بودنش
خیلی خوشم میاد ازش............
در کل، این جمع رو دوست دارم (تار!، گل پسر، مهسا، آوا و البته برقــــــــــــــــــــــــــــــی خودم..............برقی جون تو رم دوست دارممممم)
خاطره ها داریم با هم......
اینم سه شاخه گل برای احترام:
:rose: :rose::rose:

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
آواتارش+ دل و جراتش
رک و راستیش
بی غل و غش بودنش
خیلی خوشم میاد ازش............
در کل، این جمع رو دوست دارم (تار!، گل پسر، مهسا، آوا)
خاطره ها داریم با هم......
اینم سه شاخه گل برای احترام:
:rose: :rose::rose:
از متانتش
از a-67 که برام :33:
از ثابت بودن آواتارش (البته در مورد خود آواتارش چیزی نمی دونم)
از اینکه میخواد پزشکی بخونه (احتمالا علاقه اش بوده و حالا میخواد یه بار دیگه برا رسیدن بهش تلاش کنه ،برام قابل احترامه)

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
از اینکه همیشه سر وقت میاد و میره ودوست داره تو تاپیک حدس همیشه حضور داشته باشه ولی نمیشه

به مهسا هم خیلی لطف داره

mahsa.

New member
خوشم میاد به 2نفر که نظر دادم لایکم کردند فقط یعنی در مورد من کلا نظر ندارند..........
منم رفتم افق

am-ml

New member
خوشم میاد به 2نفر که نظر دادم لایکم کردند فقط یعنی در مورد من کلا نظر ندارند..........
منم رفتم افق
:rolleyessmileyanim:(این برای اینکه یادم نبود ،باید نظرم رو بنویسم)
از شوخ طبعی ذاتی که داره ،سعی نمیکنه کسی رو بخندونه ولی باعث خنده و شادی میشه.
از اینکه سعی نمیکنه کس دیگه ای باشه که دیگران می پسندند و خودشه .
از اینکه علایقش خاصه
از حضورش تو تاپیک تبلیغات خلاقانه که اگه نبود ،دست ما در پی چیزی میگشت
پ.ن: کاشکی از اول خودمو خلاص می کردم مینوشتم ،از همه چیش.

parnia

New member
به لطف تاپیک دکتر با این دوستم بیشتر آشنا شدم....از همون اول که عضو انجمن شدم این آواتارشو دوس داشتم و تا مدتها فکر میکردم عکس خودشه:ph34r-smiley:

دختر باشخصیتیه..:riz304:

بالا