مهربونیشو دوس دارم...خانمیشو دوس دارم باوفا بودنشو ....با صفا بودنشو........نه خط رو خط شد....مهربونیش خوبه.....بچه ی خوبیه..البته....البته که زیبایی ..زیبا مثل گلهایی...اه همش خط رو خط میشه.....البته امضاشم دوس دارم...
آواتارش.................خخخخخخ
بچه ی با مرام و با معرفتیه در کل..............تعریف نشه.......ولی خب.......خواهرزاده ی خودمه دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
مهربونیشو دوس دارم...خانمیشو دوس دارم باوفا بودنشو ....با صفا بودنشو........نه خط رو خط شد....مهربونیش خوبه.....بچه ی خوبیه..البته....البته که زیبایی ..زیبا مثل گلهایی...اه همش خط رو خط میشه.....البته امضاشم دوس دارم...
از اینکه همیشه با احترام صحبت میکنه .... حریما و فاصله ها رو نگه میداره
از رشته قبلیش ... از اون چراغ سبزای پایین ستاره اش .... خانم مدیرم که هست دیگه .. یاد خانم مدیر تو ورود آقایان ممنوع میفتم :tonguesmiley: ... البته اونجوری نیس فقط خانم مدیر میگم یاد اون میفتم
بقیشو میذارم برا دورای بعدی
از متانتشآواتارش+ دل و جراتش
رک و راستیش
بی غل و غش بودنش
خیلی خوشم میاد ازش............
در کل، این جمع رو دوست دارم (تار!، گل پسر، مهسا، آوا)
خاطره ها داریم با هم......
اینم سه شاخه گل برای احترام:
:rose: :rose::rose:
در کل، این جمع رو دوست دارم (تار!، گل پسر، مهسا، آوا)
:rose: :rose::rose:
خوشم میاد به 2نفر که نظر دادم لایکم کردند فقط یعنی در مورد من کلا نظر ندارند..........
منم رفتم افق
تو که میدونی چقدطرفدار داری مهسا جونم....شوخ بودنش...و صمیمیتش با همه...:riz304:
از نقشه هایی شومی که میکشه ومنو در جریان میذاره..........:riz304:
:rolleyessmileyanimخوشم میاد به 2نفر که نظر دادم لایکم کردند فقط یعنی در مورد من کلا نظر ندارند..........
منم رفتم افق
از اینکه بچه آروم و دوست داشتنیه (برداشت منه)h34r-smiley:
h34r-smiley:
از اینکه بچه آروم و دوست داشتنیه (برداشت منه)
آروم نیست؟:dadad4::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
آروم نیست؟:dadad4:
عیب نداره ،شیطون دوست داشتنیه :tonguesmiley:آروم نیست؟:dadad4:
:dadad4: هستم ....همه میدونن...:dadad4:
گرفتم چی شد :smilies:از نقشه هایی شومی که میکشه ومنو در جریان میذاره..........:riz304: