از چه چیز نفر قبلیت خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ketabsabz

Well-known member
از لبخندش،
که مرموزه، یا شایدم نیست!

از تاکیدش! روی اینکه اسم کاربریم، با امضام و نوشته هام ، همشون سبزه!

از استدلال هایی که برای عقایدشون دارن که همشون خیلی محکم و دقیقن واینکه خیلی باهوشن و نکته سنج ،ولی مرموز نیستا لبخندمو میگم.....

اجازه :smiliess (4):یه کوچولو راجع به رنگی که انتخاب کردم توضیح بدم ،به نظرم این رنگ نشان دهنده ی زندگیه و به آدم نشاط میده حالا جدای از سایر دلایل...برای همین تصمیم گرفتم پستام همه سبز باشه.

بچه ها یه سوال داشتم :این مستطیل های سبز کوچیک که بالای آواتار بعضیاس که تعدادشون متفاوته برای چیه؟فکرمو مشغول کرده یکی از دوستان جواب بده لطفا....

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mj1919

mj1919

New member
از استدلال هایی که برای عقایدشون دارن که همشون خیلی محکم و دقیقن واینکه خیلی باهوشن و نکته سنج ،ولی مرموز نیستا لبخندمو میگم.....

اجازه :smiliess (4):یه کوچولو راجع به رنگی که انتخاب کردم توضیح بدم ،به نظرم این رنگ نشان دهنده ی زندگیه و به آدم نشاط میده حالا جدای از سایر دلایل...برای همین تصمیم گرفتم پستام همه سبز باشه.

بچه ها یه سوال داشتم :این مستطیل های سبز کوچیک که بالای آواتار بعضیاس که تعدادشون متفاوته برای چیه؟فکرمو مشغول کرده یکی از دوستان جواب بده لطفا....

ممنون،

الان ، یک دونه به اون مربع (مستطیل) های سبز شما اضافه شد، من یک امتیاز بهتون دادم!

این امتیاز ها؛ اصطلاحا، شهرت کاربر هست، یا میزان تایید دیگرا برای پستهاش! یکجور امتیاز مجازی،

از هر پستی که خوشت اومد، یک ستاره ی کوچیک پایین سمت راست هست، اون رو بزن!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ketabsabz

mahsa.

New member
میخک ومهسا نداریم که
همه جور دوسش دارم افقی عمودی
ضربدری
جمع
تقسیم
با واریانس
با توان .......

مبخک جون در کل هستمت(دارمت)

mahsa.

New member
متین داداش مهسا
تعصب و اطلاعاتش در مورد تاریخ مملکنمون
:thumbsupsmileyanim:

ولی دیر اومدن به انجمنشو ددوست ندارم ............متین بی معرفت
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

نوتر

New member
مهسا که یکی از بهترین دوستامه اینجا. از راحت بودنش و ظاهرساز نبودنش

ZOT

New member
قبلا هم گفتم از همه چیش خوشم میاد کلا باحاله مهسا جونم!:riz304:

matin

New member
از آواتارش ، متاسفانه نسبت به خودشون شناختی ندارم ولی معلومه خیلی خوش اخلاقن :riz304:

بالا