نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
نه همون خالی....:dadad4:عمو ماهم اصن این مدته ک عین 10هاسال گذشت ازبس گیتی گوش کردم دیگه تومهمونیا ازم دعوت ب خوندن میکنن! واقعا ب وجودعمویی :sarma:مثه شما افتخارمیکنم عمممممووووووو

جدی؟؟ من میمیرم واسه این مهمونیا . نه چیزه . خواهرم فقط مراقب باش صدات از کم کمی بلند تر نشه و احساس ناز و عشوه هم در سخنت نباشه . عمو هم به شما افتخار میکنه

shilaa

New member
خانوم هر کی در حد توانش زندگی با 1 دونش زجره حلا ما قبول 4 تا رو کردیم .شما خانومها همچنان انتظار دارین .
شما راحت باش... حالا ببین یه دونش قبول میکنه زنت بشه بعد برا بقیه تصمیم بگیر

qom

New member
پس آن چیز مشکی و سبز روی شانه چپ خانم لابد بند رخت منزلشان است :)) روی شانه خود حمل میکند که سیار باشد و هر جا لباس شست در دسترس باشد :))
عکس دکتر آری خیر مشکلی نداشت

والا اخر شبه من نمیبینم .. این خانم روح الصفا والا همه جاشو از این آبرنگا پاشیده گفتیم شاید اونجا هم از ایناست

miis.s

New member
والا اخر شبه من نمیبینم .. این خانم روح الصفا والا همه جاشو از این آبرنگا پاشیده گفتیم شاید اونجا هم از ایناست

عمو از قالب آیت الله بیا بیرون عزیزم آبرنگ چیه :| کلی پول داده بابتش، دست خودشو عین الک سوراخ سوراخ کرده! خیلی شیکه عموو!

qom

New member
عکس من ک دیگه خوبه؟مگه نه میس؟؟؟؟

متاسفانه این کودک پاک تحت تاثیر تربیت نا صحیح بوسه از لب قرار گرفته و قصد در ترویج ان دارد و چون انجام ان از یک کودک شیرین است شما با نشان دادن این تصاویر پدران و مادران اینده رو ترقیب میکنین که از این روش غلط تربیت الگو برداری کنند.

dr ari

New member
متاسفانه این کودک پاک تحت تاثیر تربیت نا صحیح بوسه از لب قرار گرفته و قصد در ترویج ان دارد و چون انجام ان از یک کودک شیرین است شما با نشان دادن این تصاویر پدران و مادران اینده رو ترقیب میکنین که از این روش غلط تربیت الگو برداری کنند.

یا بسم الله! الان برش میدارممممممممممم وووووووووووووووووییییییییییییییییی

qom

New member
عمو جان گله دارم از این دوستان.. داشتیم با ماری دردودل میکردیم، در لحظات حساس و اشک درآرش بودیم و من بین حرفهایم یک جمله فقط گفتن عمو آمد :| نپرسید اصلا عمو چیست و کیست.. من را با کوله بار غم گذاشت آنجا و آمد به پیشواز شما :|
بلی نوش جانتان باشم :))
من متاسف و عذر میخوام.
کامتان شیرین . شما شراب حرامی ولی با این حال نوش بادم

miis.s

New member
مرد که نیستم پس نییام اونور...شک داری که دخترم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi:

استغفرالله دختر این حرفهای رکیک چیست جلوی جمع میزنی! آیا شما که شک به دختر بودنتان داری باید اینطور قهقهه بزنی یا سر در گریبان ببری و به حال زار خود گریه کنی؟
خدایا مرا بکش و نجاتم ده از دست این جماعت =))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا