نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
کلاغ دیگه؟ باشه! اگه من یا بار دیگه نشستم پای حرفات دختره نمک نشناس :(( تازشم عمو رو ترجیح دادی به من.. منو اون ور ول کردی اومدی اینجا :((

اون ور ؟ مگه اینور و اونور داره؟ ما هم بازی ؟
اون اون طاووسی که رفت تو حلق من شما بودی؟

miis.s

New member
خواهرم من توی عکس بندی نمیبینم . بدین سبب تلقی بد میشه و خوب کاش دقت بیشتری اعمال میکردین.عکس دکتر آری رو میگین؟

پس آن چیز مشکی و سبز روی شانه چپ خانم لابد بند رخت منزلشان است :)) روی شانه خود حمل میکند که سیار باشد و هر جا لباس شست در دسترس باشد :))
عکس دکتر آری خیر مشکلی نداشت

shilaa

New member
خانوم واسه ما مدها که بد نمیشه واسه شما خانوما سخت میشه که مجبور میشین در ایندهی نزدیک با 4 خانوم دیگه تو یه خونه زندگی کنین

ینی فک میکنین من زندگی میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟4تا کم نیس خدای نکرده؟؟؟؟؟؟؟

simon

New member
برادرم نگاهت................

بقول دخترای سوئدی که با دامنهایی بسیار بسیار کوته در خیابان ظاهر میشوند و وقتی مپرسی چرا تا این حد بی حجابی دیگههههههههههههههه.میگن زیبایی که خدا داده نباید پوشوند .اونجام چماق کار نمیکنه

miis.s

New member
اون ور ؟ مگه اینور و اونور داره؟ ما هم بازی ؟
اون اون طاووسی که رفت تو حلق من شما بودی؟

عمو جان گله دارم از این دوستان.. داشتیم با ماری دردودل میکردیم، در لحظات حساس و اشک درآرش بودیم و من بین حرفهایم یک جمله فقط گفتن عمو آمد :| نپرسید اصلا عمو چیست و کیست.. من را با کوله بار غم گذاشت آنجا و آمد به پیشواز شما :|
بلی نوش جانتان باشم :))

miis.s

New member
آغاااااااا حرفای قبلیمو تکذیب میکنم .اصن کلاغو که من نگفتم منو هک کردن جام پست گذاشتن
قصه هامو که خودم گفتمممممممممممممم:ad54ad:

راس میگی قصه هاتو خودت گفتی حواسم نبود.. پس من آدم خوبی بودم، به خاطر تو بد شدم ، تو بد شدم!

miss.marya

New member
عمو جان گله دارم از این دوستان.. داشتیم با ماری دردودل میکردیم، در لحظات حساس و اشک درآرش بودیم و من بین حرفهایم یک جمله فقط گفتن عمو آمد :| نپرسید اصلا عمو چیست و کیست.. من را با کوله بار غم گذاشت آنجا و آمد به پیشواز شما :|
بلی نوش جانتان باشم :))

:riz513::4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا