نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shilaa

New member
والا خواهرم میگن وقتی 2 دختر یک حرفی رو با هم میزنن همزمان. هرکی مو های طرف مقابل رو زود تر بکشه یعنی اینکه شوهرش خوشگل تر میشه!
خوب حالا تکلیف من و شما چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

qom

New member
نه نبودددددددددددددددددددددددددممم کلاغا خبر رسوندن عمو اومده ما هم غم غصه را رها کردیم جلدی اومدیم(کلاغ که نبود شبیه طاووس بود:riz304:)
اون طاووس خبر رسان تو حلقم!
غصه چرا؟ درمان دردت پیش خودمه . روزی 33 بار ارزو های گیتی رو گوش کن

mig mig

New member
والا من تکذیب میکنم .خوبین خانم میگ میگ ؟
راستی از اون دوستمون که علوم پایه رو پاس نشده بود و قرار شده بود بره تا تهران چه خبر؟

ممنون،شكر...
نبودي دل هممون تنگيد براتون عمو...

qom

New member
شیلا وسارا عمو....به به عمو چرا بدون ما رفتی افق؟؟ولی واقعا جاتون خالی بودبدجوووووووور
جام خالی بود یا سبز بود؟
افق واسم تجلی نداره . چقده دوستون دارم ها که دلم به دلتون راه داره

shilaa

New member
:sdasdasd:
عمو من زودتر کشیدم شوهر من از گیتی خانوم خوشگل تره!!!!!!!!!!

miss.marya

New member
کلاغ دیگه؟ باشه! اگه من یا بار دیگه نشستم پای حرفات دختره نمک نشناس :(( تازشم عمو رو ترجیح دادی به من.. منو اون ور ول کردی اومدی اینجا :((

ای جان من که گفتم طاووس:(
آغااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فک میکنم عمو با نمکه یه چی میگه میخندیم از افسردگی در میام:sadsmiley:

simon

New member
عمو از نبودت سو استفاده کردم عکس غیر قانونی گذاشتم.. فک کردیم تور 13 روزه افق رفتی به این زودیا برنمیگردی
مرسی عید شمام مبارک

ولی عجب عکسی هست .دندوناشم همه لامینت هست .بذار از این عکسا بذار:14:

qom

New member
عمو از نبودت سو استفاده کردم عکس غیر قانونی گذاشتم.. فک کردیم تور 13 روزه افق رفتی به این زودیا برنمیگردی
مرسی عید شمام مبارک

خواهرم من توی عکس بندی نمیبینم . بدین سبب تلقی بد میشه و خوب کاش دقت بیشتری اعمال میکردین.عکس دکتر آری رو میگین؟

miis.s

New member
ولی عجب عکسی هست .دندوناشم همه لامینت هست .بذار از این عکسا بذار:14:

سیمون جان شما برای لحظه ای هویت اصلی خود را (که قابل تقدیر وستایش است) از دست دادی و وارد قالب سوئدی شدی ها!

miis.s

New member
ای جان من که گفتم طاووس:(
آغااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فک میکنم عمو با نمکه یه چی میگه میخندیم از افسردگی در میام:sadsmiley:

آدم فروش.. دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم :(((

qom

New member
قم نبودی دخترها که با تعداد زیادشون جمعیت بشری را مورد هجوم قرار داددند اینجارم دارن به تصرف در میارن
من بمیرم که شما تنها بودی .
شما البته مرد اینجور صحنه هایی . تا پای جان میجنگیدی برادر . اجرت با روح الله

dr ari

New member
جام خالی بود یا سبز بود؟
افق واسم تجلی نداره . چقده دوستون دارم ها که دلم به دلتون راه داره

نه همون خالی....:dadad4:عمو ماهم اصن این مدته ک عین 10هاسال گذشت ازبس گیتی گوش کردم دیگه تومهمونیا ازم دعوت ب خوندن میکنن! واقعا ب وجودعمویی :sarma:مثه شما افتخارمیکنم عمممممووووووو

simon

New member
سیمون جان شما برای لحظه ای هویت اصلی خود را (که قابل تقدیر وستایش است) از دست دادی و وارد قالب سوئدی شدی ها!

لعنت بر شیطون راس میگه .شما پیش برو بچس امار نده ما حذفش میکنیم این هویت سوئدی رو

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا