shilaa
New member
خوب حالا تکلیف من و شما چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا خواهرم میگن وقتی 2 دختر یک حرفی رو با هم میزنن همزمان. هرکی مو های طرف مقابل رو زود تر بکشه یعنی اینکه شوهرش خوشگل تر میشه!
خوب حالا تکلیف من و شما چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا خواهرم میگن وقتی 2 دختر یک حرفی رو با هم میزنن همزمان. هرکی مو های طرف مقابل رو زود تر بکشه یعنی اینکه شوهرش خوشگل تر میشه!
اون طاووس خبر رسان تو حلقم!نه نبودددددددددددددددددددددددددممم کلاغا خبر رسوندن عمو اومده ما هم غم غصه را رها کردیم جلدی اومدیم(کلاغ که نبود شبیه طاووس بود:riz304![]()
والا من تکذیب میکنم .خوبین خانم میگ میگ ؟
راستی از اون دوستمون که علوم پایه رو پاس نشده بود و قرار شده بود بره تا تهران چه خبر؟
بگو ماشالاااااااااا:sarma:
بزن به تختهقم نبودی دخترها که با تعداد زیادشون جمعیت بشری را مورد هجوم قرار داددند اینجارم دارن به تصرف در میارن
جام خالی بود یا سبز بود؟شیلا وسارا عمو....به به عمو چرا بدون ما رفتی افق؟؟ولی واقعا جاتون خالی بودبدجوووووووور
کلاغ دیگه؟ باشه! اگه من یا بار دیگه نشستم پای حرفات دختره نمک نشناس( تازشم عمو رو ترجیح دادی به من.. منو اون ور ول کردی اومدی اینجا
(
عمو از نبودت سو استفاده کردم عکس غیر قانونی گذاشتم.. فک کردیم تور 13 روزه افق رفتی به این زودیا برنمیگردی
مرسی عید شمام مبارک
اون طاووس خبر رسان تو حلقم!
غصه چرا؟ درمان دردت پیش خودمه . روزی 33 بار ارزو های گیتی رو گوش کن
عمو از نبودت سو استفاده کردم عکس غیر قانونی گذاشتم.. فک کردیم تور 13 روزه افق رفتی به این زودیا برنمیگردی
مرسی عید شمام مبارک
ولی عجب عکسی هست .دندوناشم همه لامینت هست .بذار از این عکسا بذار:14:
بزن به تخته
ای جان من که گفتم طاووس
آغااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فک میکنم عمو با نمکه یه چی میگه میخندیم از افسردگی در میام:sadsmiley:
من بمیرم که شما تنها بودی .قم نبودی دخترها که با تعداد زیادشون جمعیت بشری را مورد هجوم قرار داددند اینجارم دارن به تصرف در میارن
جام خالی بود یا سبز بود؟
افق واسم تجلی نداره . چقده دوستون دارم ها که دلم به دلتون راه داره
برادرم نگاهت................ولی عجب عکسی هست .دندوناشم همه لامینت هست .بذار از این عکسا بذار:14:
راستی خوب شد رونمایی من و سارا عمو نبودن وگر نه همه مواد مصرفی لو میرفت!!!!!!!!
سیمون جان شما برای لحظه ای هویت اصلی خود را (که قابل تقدیر وستایش است) از دست دادی و وارد قالب سوئدی شدی ها!
من بمیرم که شما تنها بودی .
شما البته مرد اینجور صحنه هایی . تا پای جان میجنگیدی برادر . اجرت با روح الله