نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miss.marya

New member
اوه شما هم تشریف دارین؟ والا در پی زندگی بودم. فک نمیکردم باشین .الان ذوق دارم:thanks:

نه نبودددددددددددددددددددددددددممم کلاغا خبر رسوندن عمو اومده ما هم غم غصه را رها کردیم جلدی اومدیم(کلاغ که نبود شبیه طاووس بود:riz304:)

qom

New member
عمو خودت نبودی ولی خدات اینجا بود و شاهده که من هر شب یاد و خاطره ت رو گرامی داشتم
خوش آمد:rose:

عه شمام هستین؟ اوه عکس رو . خواهرم چه کردی شما . شما پدر خالکوبی رو در آوردی که . چه نگاهی هم داره.
خوبی شما ؟ سال نو مبارک راستی . ممنون شما خودتون گلین. شما از بس خوبین و معرفت دارین.

miis.s

New member
عه شمام هستین؟ اوه عکس رو . خواهرم چه کردی شما . شما پدر خالکوبی رو در آوردی که . چه نگاهی هم داره.
خوبی شما ؟ سال نو مبارک راستی . ممنون شما خودتون گلین. شما از بس خوبین و معرفت دارین.

عمو از نبودت سو استفاده کردم عکس غیر قانونی گذاشتم.. فک کردیم تور 13 روزه افق رفتی به این زودیا برنمیگردی
مرسی عید شمام مبارک

simon

New member
قم نبودی دخترها که با تعداد زیادشون جمعیت بشری را مورد هجوم قرار داددند اینجارم دارن به تصرف در میارن

shilaa

New member
راستی خوب شد رونمایی من و سارا عمو نبودن وگر نه همه مواد مصرفی لو میرفت!!!!!!!!

miis.s

New member
نه نبودددددددددددددددددددددددددممم کلاغا خبر رسوندن عمو اومده ما هم غم غصه را رها کردیم جلدی اومدیم(کلاغ که نبود شبیه طاووس بود:riz304:)

کلاغ دیگه؟ باشه! اگه من یا بار دیگه نشستم پای حرفات دختره نمک نشناس :(( تازشم عمو رو ترجیح دادی به من.. منو اون ور ول کردی اومدی اینجا :((

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا