کلاغ دیگه؟ باشه! اگه من یا بار دیگه نشستم پای حرفات دختره نمک نشناس( تازشم عمو رو ترجیح دادی به من.. منو اون ور ول کردی اومدی اینجا
(
اون ور ؟ مگه اینور و اونور داره؟ ما هم بازی ؟
اون اون طاووسی که رفت تو حلق من شما بودی؟
کلاغ دیگه؟ باشه! اگه من یا بار دیگه نشستم پای حرفات دختره نمک نشناس( تازشم عمو رو ترجیح دادی به من.. منو اون ور ول کردی اومدی اینجا
(
خواهرم من توی عکس بندی نمیبینم . بدین سبب تلقی بد میشه و خوب کاش دقت بیشتری اعمال میکردین.عکس دکتر آری رو میگین؟
آدم فروش.. دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم((
خانوم واسه ما مدها که بد نمیشه واسه شما خانوما سخت میشه که مجبور میشین در ایندهی نزدیک با 4 خانوم دیگه تو یه خونه زندگی کنین
خواهرم من توی عکس بندی نمیبینم . بدین سبب تلقی بد میشه و خوب کاش دقت بیشتری اعمال میکردین.عکس دکتر آری رو میگین؟
لعنت بر شیطون راس میگه .شما پیش برو بچس امار نده ما حذفش میکنیم این هویت سوئدی رو
والا تا شما اومدی به خودت بجنبی کشیدم . مال من خوشگل ترهخوب حالا تکلیف من و شما چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادرم نگاهت................
زود زود میخوام ببینم . شما ها هم نبودین من بعدش واستون دادم . منتظرم ....
ممنون،شكر...
نبودي دل هممون تنگيد براتون عمو...
راستش گیتی زیاد زیبا نیست .:sdasdasd:
عمو من زودتر کشیدم شوهر من از گیتی خانوم خوشگل تره!!!!!!!!!!
اون ور ؟ مگه اینور و اونور داره؟ ما هم بازی ؟
اون اون طاووسی که رفت تو حلق من شما بودی؟
آغاااااااا حرفای قبلیمو تکذیب میکنم .اصن کلاغو که من نگفتم منو هک کردن جام پست گذاشتن
قصه هامو که خودم گفتمممممممممممممم:ad54ad:
عمو جان گله دارم از این دوستان.. داشتیم با ماری دردودل میکردیم، در لحظات حساس و اشک درآرش بودیم و من بین حرفهایم یک جمله فقط گفتن عمو آمد :| نپرسید اصلا عمو چیست و کیست.. من را با کوله بار غم گذاشت آنجا و آمد به پیشواز شما :|
بلی نوش جانتان باشم)
عکس من ک دیگه خوبه؟مگه نه میس؟؟؟؟
گیتی که همش فیلتره عموووووووووووووووووووووووووووووووووو
:riz513::4d564ad6:
خدا بد نده میس ماریا چیزی شده؟
ینی فک میکنین من زندگی میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟4تا کم نیس خدای نکرده؟؟؟؟؟؟؟