نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
شاگرد شماییم سیمون عزیز
راستی من الان به یک نکته پی برم! اسم دوست مرحوم شما سیمون بوده و من از آغاز تاپیک تاکنون اسم سیمون سترات را (که یک محیط ازمایشگاهی است) روی شما گذاشته و بارها تکرار کرده ام
امید است جناب سیمون واقعی از این بابت از من دلگیر نباشند

نه اون پسره با جنبه ای بود خوشحال میشد از این شوخیها

miis.s

New member
البته من بنابر دلایلی دیگه نمیتونم با میس مخالفت کنم)))
ولی میس پرورش دادن عاطفه لازمه .ما همون فردا پدر و مادر میشم باید عاشقه زندگیت باشی که بتونی عاشقه بچت و شوهرت بشی
و لازمه این پرورش حس عاطفه هست که البته همیشه حواست باید باشه به کسایی که متونن سوئاستفاده کنن از این حس

دلایل شما در نازوفارنکس بنده! :))
نسل به نسل که میگذره، نوع پدر ومادرها عوض میشه! الان رابطه پدر ما با پدرش، خیلی فرق داره با رابطه ما با پدرمون..
امیدوارم والدین آینده، آدمهای خشک و بی روحی نباشند.. و من به شدت بابت این قضیه نگرانم

miss.marya

New member
ببین عزیزم
داری میگی مادر و خواهر
پسر باید اونا رو دوست داشته باشه
بهشون احترام بزاره
اگر به اونا که عمری باهاش بودن بخواد کم کم بی احساس یا کم احساس شه میتونه به تو هم کم احساس شه
فقط باید بتونه رابطه ها رو مدیریت کنه
باید احترام همه رو حفظ کنه

نظر من اینه که دختر نباید کاری کنه که پسر بخواد دو کفه ترازو برای خودش در نظر بگیره که یکطرف مادر و خواهر و.... و طرف دیگه زن باشه
زن باید کاری کنه که مرد همه رو با هم و در یک سو ببینه تا صمیمیت ها بیشتر بشه

میدونم عزیزم من که خودمو نگفتم آدم عاشقو گفتم

medical

New member
​sسیمون جواب این چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟11!!!!!!!!!!!!!!!!1111
نی هچکسو طرف دوست نداره
اکه دوست دخترشو دوست داشت با کسی دیگهای ازدواج نمیکرد. و تماس مجددا او با دوست دخترش بعد از ازدواج نشانه شهوت است که قبلا هم همین حس بوده و الان هم هست
و اگه او زنشو دوست داشت شهوت تو وجودش کشته میشد
خب نمیگه زنش بفهمه یا دختره به زنش بگه که شوهرت میخاد با من دوست باشه؟

سیمون نکته جالبه که فحش های دختره به زنشو رو حتی دوست داره وحاضره بشنوه ولی بد وبیراه به دختر نگه... چرا اخه؟
تازه شهوت اگه باشه ایا ادم کمه؟نمتونه بره با کس دیگه؟ چرا اینقد حاضره رابطشو با بد وبیراه بازم حفط کنه؟[/QUOTE]

dr ari

New member
سلام میگ میگ چراعزیزم؟هرچی ذهنتومشغول کرده بگو!کمترین کار اینه ک قول میدیم خوب بهت گوش بدیم:riz304:

simon

New member
نی هچکسو طرف دوست نداره
اکه دوست دخترشو دوست داشت با کسی دیگهای ازدواج نمیکرد. و تماس مجددا او با دوست دخترش بعد از ازدواج نشانه شهوت است که قبلا هم همین حس بوده و الان هم هست
و اگه او زنشو دوست داشت شهوت تو وجودش کشته میشد
خب نمیگه زنش بفهمه یا دختره به زنش بگه که شوهرت میخاد با من دوست باشه؟

سیمون نکته جالبه که فحش های دختره به زنشو رو حتی دوست داره وحاضره بشنوه ولی بد وبیراه به دختر نگه... چرا اخه؟
تازه شهوت اگه باشه ایا ادم کمه؟نمتونه بره با کس دیگه؟ چرا اینقد حاضره رابطشو با بد وبیراه بازم حفط کنه؟[/quote]
بعضی مردها واسه رسیدن به شهوتشون هر چیزی رو تحمل میکنن.اون به زنش و اون دختر به چشم شی نکاه میکنه و بس واسش مهم نیست فحش و...

miis.s

New member
بابا ب خدا من حسود نیستم ولی بعضی دخترا هم بی دلیل و بی منظور بگو بخند و شوخی راه نمیندازن چراغ سبز نشون میدن من دوس دارم اون خودش این چیزا رو بفهمه ولی نمیفهمه

من به شدت درک میکنم و جا داره اینجا داستان هایی رو در زمینه نقل کنم ولی نمیکنم چون از حوصله بحث ما خارج است..
به نظرم اگه بگی حتی شاید خوشحال شه، چون میبینه بهش توجه داری و میخوای فقط مال خودت باشه
اگه بهش برخورد و بگه نه تو حق نداری واسم تعیین تکلیف کنی و سوشال فرند و اینها..، معلومه که مرد زندگی نیست

shilaa

New member
پ
پس با هم صحبت کنسد
منطقی
اگر امروز حرفت رو نزنی ممکنه بعدا دیگه دیر بشه
بعد از عید میخام جواب نهایی نهایی رو بهش بدم اما هنوز عین یه بچه نمیدونم چی کار کنم خانواده هم ک اصن مشورت پذیر نیستن فقط میگن نه .... خدایا کمک!!!!!!

miss.marya

New member
شاید....امااز ذات آدم هم هس فرقی ک بین زن ومردوجودداره همینه...خدااین ویژگیو(بایبندبودن بیشتر)تو وجودزن گذاشته تاخونوادها حفظ بشن اما قبول دارم ک ترس هم چیزخوبیه:smiliess (3):

قبول دارم ذاتو.ماشالا این روزا اینقد تبلیغات واسه خیانت زیاد شده همین فیلما ایتالیایی و فرانسوی.وقتی میبینی با این که خلاف اعتقاداته ولی دلت واسه زنه میسوزه
...یا رایج شدن ارتباط راحت با بقیه.......دسرسی راحت به همه چی....بی غیرت شدن مردا
پس دیگه دست ویزگی های خدادای بسته بشه.مگر اینکه ادم معتقدی باشه.چشت پاک باشه.ذهنت الوده نشده باشه

rozbanoo

New member
بعد از عید میخام جواب نهایی نهایی رو بهش بدم اما هنوز عین یه بچه نمیدونم چی کار کنم خانواده هم ک اصن مشورت پذیر نیستن فقط میگن نه .... خدایا کمک!!!!!!

باید باهاش صحبت کنی
توضیح بده
بخواه که نظرش رو بگه

miis.s

New member
والا ما چون حال و احوال خودمون خوب نبود زياد دقت نكرديم سرسري گذشتيم ولي خوب جاييه افق!!!

ایش! بچه ها این دفعه خودم رفتم افق، فیلمبرداری میکنم میذارم شمام ببینین
میگ میگ جان بگو درددل کن عزیزم

mig mig

New member
سلام میگ میگ چراعزیزم؟هرچی ذهنتومشغول کرده بگو!کمترین کار اینه ک قول میدیم خوب بهت گوش بدیم:riz304:

خودمم نميدونم!!!
نميتونم از اون وضع در بيام!!!
احساس ميكنم نياز ب ي انگيزه ي بزرگ دارم!!!

simon

New member
من بعنوان پسر میگم مقصر خودتون هستین بس.البته ببخشین

simon

New member
من بعنوان پسر میگم مقصر خودتون هستین بس.البته ببخشین

rozbanoo

New member
اصلا نمیدونم چی میشه
تو یه جاهایی نمیتونم بعضی چیزا رو درک کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا