miis.s
New member
ممنونم،خوشحالم كردي.
به به! یکی از محو شدگان بلاخره از افق درآمد
میگ میگ از حال و هوای افق بگو.. وقتی اون تو بودی ، چه حسی داشتی؟
ممنونم،خوشحالم كردي.
خودمون مشخصه دخترای خوبی هستیم....اگه هم با کسی باشیم واقعن عاشقشیم
اما سایر دختران که منظور شماس از نظر من واقعن بی مصرفن.دختری که هم زمان با چن نفره :65d6a5d6s: یا کسی که خیانت میکنهfftopic:
الحق که شما ... هستین افرین .
این حس توی بیشتر دخترا وجود دارهمیدونی برای مثال میگم من از اینکه یه پسر با دخترا راحت برخورد کنه یا شوخی کنه خوشم نمیاد ولی اون کلا آدم اجتماعی و خونگرمیه ب چشم بدی هم ب دخترا نگاه نمیکنه اما این رفتارش گاهی وقتا عذابم میده و روم نمیشه بگم چون فک میکنه آدم حسود یا بدبینی هستم
ماری ب نظرمن دختراخیلی خیلی کمترازبسرا خیانت میکنن وتاوقتی ک ازعشقشون یاشوهرشون کم توجهی یارفتارنامناسب نبینن دست ب خطانمیزنن!البته قبول دارم ک دختراحق ندارن رفتارشونوگردن شوهره بندازن اما اوناهم بی تقصیرنیستنt0837h0nn8zfqu8ult
ینی هچکسو طرف دوست نداره
اکه دوست دخترشو دوست داشت با کسی دیگهای ازدواج نمیکرد. و تماس مجددا او با دوست دخترش بعد از ازدواج نشانه شهوت است که قبلا هم همین حس بوده و الان هم هست
و اگه او زنشو دوست داشت شهوت تو وجودش کشته میشد
این حس توی بیشتر دخترا وجود داره
شخصا میدونم اگر اطمینان برام ایجاد شه که من رو از همه اون دخترا بیشتر دوست داره تا حد قابل ملاحپه ای از حسم کم میشه
اما تو باید تصمیم بگیری ببینی میتونی باهاش کنار بیای یا نه چون خیلی تو این شرایط قرار خواهی گرفت
میدونی برای مثال میگم من از اینکه یه پسر با دخترا راحت برخورد کنه یا شوخی کنه خوشم نمیاد ولی اون کلا آدم اجتماعی و خونگرمیه ب چشم بدی هم ب دخترا نگاه نمیکنه اما این رفتارش گاهی وقتا عذابم میده و روم نمیشه بگم چون فک میکنه آدم حسود یا بدبینی هستم
کم تر خیانت کردشون واسه اینه یه خورده دستشون بسته تره......جرات ندارن......ترس بیشتری دارن از شوهرشون یا دوستشون...فرصت واسشون کمتره....
من خیلی رو این مسایل حساسم درست برعکس اون .این یکی از مواردیه که منو ب شک میندازهاین حس توی بیشتر دخترا وجود داره
شخصا میدونم اگر اطمینان برام ایجاد شه که من رو از همه اون دخترا بیشتر دوست داره تا حد قابل ملاحپه ای از حسم کم میشه
اما تو باید تصمیم بگیری ببینی میتونی باهاش کنار بیای یا نه چون خیلی تو این شرایط قرار خواهی گرفت
کم تر خیانت کردشون واسه اینه یه خورده دستشون بسته تره......جرات ندارن......ترس بیشتری دارن از شوهرشون یا دوستشون...فرصت واسشون کمتره....
سلام.
عيد همتون مبارك
اميدوارم امسال ب همه ي ارزوهاي قشنگتون برسين.
انقد بهتون عادت كردم ك نگو....!!!
افق ك چ عرض كنم عالي بود!!!!
جاتون خالي.
البته من بنابر دلایلی دیگه نمیتونم با میس مخالفت کنم)))من نظر مثبتی ندارم، الان دخترها غیر قابل کنترل شدن یه سری شون که آدم میمنونه تو کارشون
لایک
به قدری شما زیبا این مسائل را بیان میکنی که.. همون قضیه خشتک)
بهتره بگی بهش و مطمئنا درک میکنه و قضیه غیر قابل حلی نیست
حسودی جزء انکارناپذیر ذات دختره و همیشه بوده و هست حتی گاهی به نظر من خیلی هم شیرین و دلچسبه
غیر از رفتارش با دخترای دیگه نسبت به رفتارش با مادر و خواهزش هم حساسن