نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

medical

New member
مدیکال جان شما پسر خلیی پاکی هستی ولی دنیا یه طور دیگست پر از معما های کثیفه

الا ن بالاخره طرف عاشق کی بوده؟ نامزدش یا دختر اول؟

اگه عشق بوده چرا رفته با یکی دیگه؟
اگه عشق نیست چرا ولش نمیکنه و رابطه تموم شه؟

shilaa

New member
انتخاب نهایی سخته ولی حداقل که میتونیم از گرفتاری و دردسر و بیچاره شدن جلوگیری کنیم
اگه چشمون باز باشه، یکی دو رفتار ناجور کافیه ببینیم که بفهمیم آدمی نیس که ما میخوایم

من قبلا دقیقا مثل تو فکر میکردم معروف شده بودم به آدم بی احساس اما حالا........ انگار چشم خوردم .... خیلی وقتا یه رفتارایی میبینم که مطابق میلم نیس ناراحتم میشم اما یاد کارای خوبش که می افتم سعی میکنم چشمامو ببندم رو بدیها راستش هنوزم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه

simon

New member
دختر خانومها پستا تونو همه خوندم همش دارین از پسرا بد میگین .نظرتون در مورد خودتون چیه
فک نمیکنید در پایداری عشق بعضی وقتا سهم دختر بیشتر از پسره؟

simon

New member
الا ن بالاخره طرف عاشق کی بوده؟ نامزدش یا دختر اول؟

اگه عشق بوده چرا رفته با یکی دیگه؟
اگه عشق نیست چرا ولش نمیکنه و رابطه تموم شه؟
مدیکال جان خلیی ساده اصن عشقی اینجا وجود نداره

rozbanoo

New member
دختر خانومها پستا تونو همه خوندم همش دارین از پسرا بد میگین .نظرتون در مورد خودتون چیه

هر دو سهم دارن سیمون
اما زن اگر عاشق شه خیلی تاثیرش تو زندگی مشترک محسوس تره
این نظر منه البته

rozbanoo

New member
من قبلا دقیقا مثل تو فکر میکردم معروف شده بودم به آدم بی احساس اما حالا........ انگار چشم خوردم .... خیلی وقتا یه رفتارایی میبینم که مطابق میلم نیس ناراحتم میشم اما یاد کارای خوبش که می افتم سعی میکنم چشمامو ببندم رو بدیها راستش هنوزم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه

گاهی نباید الکی از چیزای ریز ایراد گرفت تا زندگی زیباتر بشه
و
گاهی باید دید و بیان کرد!

miis.s

New member

اگه منظورت از بدی مخالف عرف جامعه س ، چشم پوشیدن ازش اشتباهه
احتمالا رفتارهای ایراد داری دیدی و ناراحت شدی ولی با توجیهات زیبا و فریبنده ایشون نظرت عوض شده!
رفتار درست رفتاریه که جامعه ازش ایراد نگیره، مثل دائم الخمر بودن یا مثلا لباسهای نافرم پوشیدن
حالا ویژگی های جزئی فرق داره، اون رو نظر خودت تعیین میکنه، مثلا نوع بروز احساس و مال و اموال و.. هر کس سلیقه ای داره

miss.marya

New member

خودمون مشخصه دخترای خوبی هستیم....اگه هم با کسی باشیم واقعن عاشقشیم
اما سایر دختران که منظور شماس از نظر من واقعن بی مصرفن.دختری که هم زمان با چن نفره :65d6a5d6s: یا کسی که خیانت میکنه:eek:fftopic:

simon

New member
پس چیه؟
یعنی طرف نه زنشو دوست داره ونه دختره.... رو هوا رفته ازدواج کرده ...میشه بیشتر توضیح بدی

ینی هچکسو طرف دوست نداره
اکه دوست دخترشو دوست داشت با کسی دیگهای ازدواج نمیکرد. و تماس مجددا او با دوست دخترش بعد از ازدواج نشانه شهوت است که قبلا هم همین حس بوده و الان هم هست
و اگه او زنشو دوست داشت شهوت تو وجودش کشته میشد

miis.s

New member

من نظر مثبتی ندارم، الان دخترها غیر قابل کنترل شدن یه سری شون که آدم میمنونه تو کارشون

simon

New member
احتمالا رفتارهای ایراد داری دیدی و ناراحت شدی ولی با توجیهات زیبا و فریبنده ایشون نظرت عوض شده!
رفتار درست رفتاریه که جامعه ازش ایراد نگیره، مثل دائم الخمر بودن یا مثلا لباسهای نافرم پوشیدن
حالا ویژگی های جزئی فرق داره، اون رو نظر خودت تعیین میکنه، مثلا نوع بروز احساس و مال و اموال و.. هر کس سلیقه ای داره

الحق که شما ... هستین افرین .

shilaa

New member
میدونی برای مثال میگم من از اینکه یه پسر با دخترا راحت برخورد کنه یا شوخی کنه خوشم نمیاد ولی اون کلا آدم اجتماعی و خونگرمیه ب چشم بدی هم ب دخترا نگاه نمیکنه اما این رفتارش گاهی وقتا عذابم میده و روم نمیشه بگم چون فک میکنه آدم حسود یا بدبینی هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا