نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miss.marya

New member
منمممممممممممممممممممم ماری!میخوام ازالان ب حرف میس گوش کنم اما فکرشومیکنم عاشق نشم بعدازدواج کنم احساس میکنم سریع ازش جدامیشم!

آره منممممممممممممممم.امار طلاق بین دکترا که واقعن بالاس

miis.s

New member
توصیه من به همه دختران احساساتی اینه که تا قبل ازدواج بی خیال این قضایا شن، چون ضربه میبین و جبران ناپذیره
منو نگا نکنین که دنیا رو آب ببره عین خیالمون نیس :))

rozbanoo

New member
البته من آدم احساساتی هستم و شاید گاهی زیادی مهربون .شاید بتونم برای کسی که عاشقش نیستم خیلی کارا رو بکنم که از زندگیش خیلی خیلی راضی باشه
اما میدونم در صورت وجود عشق خودم خسته نمیشم و با انرژی ادامه میدم

simon

New member
بعضی وقته قشنگی عشق به نرسیدن به خود عشق هست که سالها میگذره و ازدواج کردی و حتی بچه داری.وقتی اسمه دختری که سالها پیش عاشقش بودی رو بچت همینطوری به زبان میاره قلب وامیسته

miis.s

New member
بچه ها ب نظر من عشق مثل تخم مرغ شانسیه .کسی که میره طرفش از آخرش خبر نداره . یا پشیمون میشه یا بخت یاری میده و.......

واسه دخترای دوم راهنمایی الی سوم دبیرستان بعله عین تخم مرغ شانسیه
ولی ما الان همه شعورمون بالاس، چشم و گوش بسته هم که نیستیم.. باید دقت کنیم

simon

New member
چرا اینو بگه؟

مورد دوست من چی؟؟؟ میگم دوست من رفت با یکی دیگه ازدواج کرد ولی دختر اولی هر کار کرد قطع کنه اون حاضر نبود و... من میگم اینجا عشقه یا هوسه؟حتی دختره بهش ایراد میگرفت و بد وبیراه میگفت اون میگفت مسیه ای نیست!

این 100% هوسه وقتی عاشق باشی جنس مونث تو دنیا برات فقط عشقته

rozbanoo

New member
دختری رو میشناسم که پسری عاشقش بود
گفت اگر دختره من رو قبول کنه هرچی بگه همونه
خیلی سال میخواستش اما دختره قبول نکرد
پسره ازدواج کرد شاید یادش بره اما.... بعد ازدواج به همون دختر گفته بود که هنوز عاشقشه!
دختره هیچ حسی به پسره نداره اما حتی زن پسره هم یه چیزایی فهمیده از رفتار شوهرش!

medical

New member
این 100% هوسه وقتی عاشق باشی جنس مونث تو دنیا برات فقط عشقته

من میگم چرا الان با وجود داشتن نامزد نمیخاد از دختر اولی ارتبازشو قزع کنه؟؟؟؟؟/چررا در صدد صمیمیت بیشتریه حتی..مگه نامزد نداره؟!

miis.s

New member
جا داره یادی بکنیم از عزیزانی که اکنون دیگر در میان ما نیستند..
دکتر نقطه، میگ میگ، شیدا و بقیه خواهران
عمویمان، آقا علی، سهیل، عموستاره و بقیه برادران

dr ari

New member
توصیه من به همه دختران احساساتی اینه که تا قبل ازدواج بی خیال این قضایا شن، چون ضربه میبین و جبران ناپذیره
منو نگا نکنین که دنیا رو آب ببره عین خیالمون نیس :))
میس بس واسه حرف آخرم یه دعا میکنم واسه هممون ایشالا عاشق اونی بشیم ک خیلی شرایطش درسته وازدواج کنیم بعدبشیم لیلی ومجنون بعدشوهره بزنه ب دشت وصحرا بعدبمیریم باهم....:14::sarma:

simon

New member
عشق خودش بدون دعوتنامه وقتی که اصن منتظرش نیستی میاد سراغت هی میخوای بهش فک نکنی ولی نمیشه

shilaa

New member
واسه دخترای دوم راهنمایی الی سوم دبیرستان بعله عین تخم مرغ شانسیه
ولی ما الان همه شعورمون بالاس، چشم و گوش بسته هم که نیستیم.. باید دقت کنیم
آره ولی هر چقدرم دقت کنیم ولی باز نمیتونیم 100درصد ب انتخابمون مطمین باشیم
من تجربه دارم ک میگم
خود من بعد از 2 سال نتونستم تصمیم نهاییمو بگیرم تو این مدت کلی مشاوره رفتم اما هنوز نگران آینده ام

rozbanoo

New member
میس بس واسه حرف آخرم یه دعا میکنم واسه هممون ایشالا عاشق اونی بشیم ک خیلی شرایطش درسته وازدواج کنیم بعدبشیم لیلی ومجنون بعدشوهره بزنه ب دشت وصحرا بعدبمیریم باهم....:14::sarma:

یه سفر هم ببرتمون افق!

miis.s

New member

حرف آخر چرا؟!
ایشالا عزیزم بسیار دعای رویایی و زیبایی بود

simon

New member
من میگم چرا الان با وجود داشتن نامزد نمیخاد از دختر اولی ارتبازشو قزع کنه؟؟؟؟؟/چررا در صدد صمیمیت بیشتریه حتی..مگه نامزد نداره؟!

مدیکال جان شما پسر خلیی پاکی هستی ولی دنیا یه طور دیگست پر از معما های کثیفه

miis.s

New member
آره ولی هر چقدرم دقت کنیم ولی باز نمیتونیم 100درصد ب انتخابمون مطمین باشیم
من تجربه دارم ک میگم
خود من بعد از 2 سال نتونستم تصمیم نهاییمو بگیرم تو این مدت کلی مشاوره رفتم اما هنوز نگران آینده ام

انتخاب نهایی سخته ولی حداقل که میتونیم از گرفتاری و دردسر و بیچاره شدن جلوگیری کنیم
اگه چشمون باز باشه، یکی دو رفتار ناجور کافیه ببینیم که بفهمیم آدمی نیس که ما میخوایم

miss.marya

New member
آغااااااااااااااااااا من هر چی سنم بیشتر بیشه و جنس مخالفم بیشتر میشناسم تصمیم گیریم سخت تر میشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا