miss.marya
New member
منمممممممممممممممممممم ماری!میخوام ازالان ب حرف میس گوش کنم اما فکرشومیکنم عاشق نشم بعدازدواج کنم احساس میکنم سریع ازش جدامیشم!
آره منممممممممممممممم.امار طلاق بین دکترا که واقعن بالاس
منمممممممممممممممممممم ماری!میخوام ازالان ب حرف میس گوش کنم اما فکرشومیکنم عاشق نشم بعدازدواج کنم احساس میکنم سریع ازش جدامیشم!
بچه ها ب نظر من عشق مثل تخم مرغ شانسیه .کسی که میره طرفش از آخرش خبر نداره . یا پشیمون میشه یا بخت یاری میده و.......
چرا اینو بگه؟
مورد دوست من چی؟؟؟ میگم دوست من رفت با یکی دیگه ازدواج کرد ولی دختر اولی هر کار کرد قطع کنه اون حاضر نبود و... من میگم اینجا عشقه یا هوسه؟حتی دختره بهش ایراد میگرفت و بد وبیراه میگفت اون میگفت مسیه ای نیست!
این 100% هوسه وقتی عاشق باشی جنس مونث تو دنیا برات فقط عشقته
میس بس واسه حرف آخرم یه دعا میکنم واسه هممون ایشالا عاشق اونی بشیم ک خیلی شرایطش درسته وازدواج کنیم بعدبشیم لیلی ومجنون بعدشوهره بزنه ب دشت وصحرا بعدبمیریم باهم....:14::sarma:توصیه من به همه دختران احساساتی اینه که تا قبل ازدواج بی خیال این قضایا شن، چون ضربه میبین و جبران ناپذیره
منو نگا نکنین که دنیا رو آب ببره عین خیالمون نیس)
آره ولی هر چقدرم دقت کنیم ولی باز نمیتونیم 100درصد ب انتخابمون مطمین باشیمواسه دخترای دوم راهنمایی الی سوم دبیرستان بعله عین تخم مرغ شانسیه
ولی ما الان همه شعورمون بالاس، چشم و گوش بسته هم که نیستیم.. باید دقت کنیم
میس بس واسه حرف آخرم یه دعا میکنم واسه هممون ایشالا عاشق اونی بشیم ک خیلی شرایطش درسته وازدواج کنیم بعدبشیم لیلی ومجنون بعدشوهره بزنه ب دشت وصحرا بعدبمیریم باهم....:14::sarma:
میس بس واسه حرف آخرم یه دعا میکنم واسه هممون ایشالا عاشق اونی بشیم ک خیلی شرایطش درسته وازدواج کنیم بعدبشیم لیلی ومجنون بعدشوهره بزنه ب دشت وصحرا بعدبمیریم باهم....:14::sarma:
من میگم چرا الان با وجود داشتن نامزد نمیخاد از دختر اولی ارتبازشو قزع کنه؟؟؟؟؟/چررا در صدد صمیمیت بیشتریه حتی..مگه نامزد نداره؟!
آره ولی هر چقدرم دقت کنیم ولی باز نمیتونیم 100درصد ب انتخابمون مطمین باشیم
من تجربه دارم ک میگم
خود من بعد از 2 سال نتونستم تصمیم نهاییمو بگیرم تو این مدت کلی مشاوره رفتم اما هنوز نگران آینده ام
یه سفر هم ببرتمون افق!
یه سفر هم ببرتمون افق!