rozbanoo
New member
اون ک آفا علیه ک خانمشومیبره افق!:bunnyearsmiley:
:4d564ad6:من مهریم یه سفر به افقه
اون ک آفا علیه ک خانمشومیبره افق!:bunnyearsmiley:
مدیکال جان شما پسر خلیی پاکی هستی ولی دنیا یه طور دیگست پر از معما های کثیفه
حرف آخر چرا؟!
ایشالا عزیزم بسیار دعای رویایی و زیبایی بود
گفتم دیگه واسه عشق نظرندم! ولی رویایی روخوب گفتی!خوشم اومد:65d6a5d6s:
انتخاب نهایی سخته ولی حداقل که میتونیم از گرفتاری و دردسر و بیچاره شدن جلوگیری کنیم
اگه چشمون باز باشه، یکی دو رفتار ناجور کافیه ببینیم که بفهمیم آدمی نیس که ما میخوایم
:4d564ad6:من مهریم یه سفر به افقه
مدیکال جان خلیی ساده اصن عشقی اینجا وجود ندارهالا ن بالاخره طرف عاشق کی بوده؟ نامزدش یا دختر اول؟
اگه عشق بوده چرا رفته با یکی دیگه؟
اگه عشق نیست چرا ولش نمیکنه و رابطه تموم شه؟
مدیکال جان خلیی ساده اصن عشقی اینجا وجود نداره
نظرات شما به قدری دندان شکن است که تا شعاع صد کیلومتری، همه خشتک ها دریدندی جانم!
دختر خانومها پستا تونو همه خوندم همش دارین از پسرا بد میگین .نظرتون در مورد خودتون چیه
فک نمیکنید در پایداری عشق بعضی وقتا سهم دختر بیشتر از پسره؟
من قبلا دقیقا مثل تو فکر میکردم معروف شده بودم به آدم بی احساس اما حالا........ انگار چشم خوردم .... خیلی وقتا یه رفتارایی میبینم که مطابق میلم نیس ناراحتم میشم اما یاد کارای خوبش که می افتم سعی میکنم چشمامو ببندم رو بدیها راستش هنوزم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه
من قبلا دقیقا مثل تو فکر میکردم معروف شده بودم به آدم بی احساس اما حالا........ انگار چشم خوردم .... خیلی وقتا یه رفتارایی میبینم که مطابق میلم نیس ناراحتم میشم اما یاد کارای خوبش که می افتم سعی میکنم چشمامو ببندم رو بدیها راستش هنوزم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه
دختر خانومها پستا تونو همه خوندم همش دارین از پسرا بد میگین .نظرتون در مورد خودتون چیه
:riz481::riz481::sarma:خواهش میکنم!خیاط آشناهم هستا بیا ب بچها معرفی کنیم!
پس چیه؟
یعنی طرف نه زنشو دوست داره ونه دختره.... رو هوا رفته ازدواج کرده ...میشه بیشتر توضیح بدی
جا داره یادی بکنیم از عزیزانی که اکنون دیگر در میان ما نیستند..
دکتر نقطه، میگ میگ، شیدا و بقیه خواهران
عمویمان، آقا علی، سهیل، عموستاره و بقیه برادران
اگه منظورت از بدی مخالف عرف جامعه س ، چشم پوشیدن ازش اشتباهه
احتمالا رفتارهای ایراد داری دیدی و ناراحت شدی ولی با توجیهات زیبا و فریبنده ایشون نظرت عوض شده!
رفتار درست رفتاریه که جامعه ازش ایراد نگیره، مثل دائم الخمر بودن یا مثلا لباسهای نافرم پوشیدن
حالا ویژگی های جزئی فرق داره، اون رو نظر خودت تعیین میکنه، مثلا نوع بروز احساس و مال و اموال و.. هر کس سلیقه ای داره
میدونی برای مثال میگم من از اینکه یه پسر با دخترا راحت برخورد کنه یا شوخی کنه خوشم نمیاد ولی اون کلا آدم اجتماعی و خونگرمیه ب چشم بدی هم ب دخترا نگاه نمیکنه اما این رفتارش گاهی وقتا عذابم میده و روم نمیشه بگم چون فک میکنه آدم حسود یا بدبینی هستماگه منظورت از بدی مخالف عرف جامعه س ، چشم پوشیدن ازش اشتباهه
احتمالا رفتارهای ایراد داری دیدی و ناراحت شدی ولی با توجیهات زیبا و فریبنده ایشون نظرت عوض شده!
رفتار درست رفتاریه که جامعه ازش ایراد نگیره، مثل دائم الخمر بودن یا مثلا لباسهای نافرم پوشیدن
حالا ویژگی های جزئی فرق داره، اون رو نظر خودت تعیین میکنه، مثلا نوع بروز احساس و مال و اموال و.. هر کس سلیقه ای داره