نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
خودمون مشخصه دخترای خوبی هستیم....اگه هم با کسی باشیم واقعن عاشقشیم
اما سایر دختران که منظور شماس از نظر من واقعن بی مصرفن.دختری که هم زمان با چن نفره :65d6a5d6s: یا کسی که خیانت میکنه:eek:fftopic:

ماری ب نظرمن دختراخیلی خیلی کمترازبسرا خیانت میکنن وتاوقتی ک ازعشقشون یاشوهرشون کم توجهی یارفتارنامناسب نبینن دست ب خطانمیزنن!البته قبول دارم ک دختراحق ندارن رفتارشونوگردن شوهره بندازن اما اوناهم بی تقصیرنیستن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

miis.s

New member
الحق که شما ... هستین افرین .

شاگرد شماییم سیمون عزیز
راستی من الان به یک نکته پی برم! اسم دوست مرحوم شما سیمون بوده و من از آغاز تاپیک تاکنون اسم سیمون سترات را (که یک محیط ازمایشگاهی است) روی شما گذاشته و بارها تکرار کرده ام
امید است جناب سیمون واقعی از این بابت از من دلگیر نباشند

rozbanoo

New member
میدونی برای مثال میگم من از اینکه یه پسر با دخترا راحت برخورد کنه یا شوخی کنه خوشم نمیاد ولی اون کلا آدم اجتماعی و خونگرمیه ب چشم بدی هم ب دخترا نگاه نمیکنه اما این رفتارش گاهی وقتا عذابم میده و روم نمیشه بگم چون فک میکنه آدم حسود یا بدبینی هستم
این حس توی بیشتر دخترا وجود داره
شخصا میدونم اگر اطمینان برام ایجاد شه که من رو از همه اون دخترا بیشتر دوست داره تا حد قابل ملاحپه ای از حسم کم میشه
اما تو باید تصمیم بگیری ببینی میتونی باهاش کنار بیای یا نه چون خیلی تو این شرایط قرار خواهی گرفت

miss.marya

New member
ماری ب نظرمن دختراخیلی خیلی کمترازبسرا خیانت میکنن وتاوقتی ک ازعشقشون یاشوهرشون کم توجهی یارفتارنامناسب نبینن دست ب خطانمیزنن!البته قبول دارم ک دختراحق ندارن رفتارشونوگردن شوهره بندازن اما اوناهم بی تقصیرنیستن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

کم تر خیانت کردشون واسه اینه یه خورده دستشون بسته تره......جرات ندارن......ترس بیشتری دارن از شوهرشون یا دوستشون...فرصت واسشون کمتره....

medical

New member
ینی هچکسو طرف دوست نداره
اکه دوست دخترشو دوست داشت با کسی دیگهای ازدواج نمیکرد. و تماس مجددا او با دوست دخترش بعد از ازدواج نشانه شهوت است که قبلا هم همین حس بوده و الان هم هست
و اگه او زنشو دوست داشت شهوت تو وجودش کشته میشد

نی هچکسو طرف دوست نداره
اکه دوست دخترشو دوست داشت با کسی دیگهای ازدواج نمیکرد. و تماس مجددا او با دوست دخترش بعد از ازدواج نشانه شهوت است که قبلا هم همین حس بوده و الان هم هست
و اگه او زنشو دوست داشت شهوت تو وجودش کشته میشد[/quote]
خب نمیگه زنش بفهمه یا دختره به زنش بگه که شوهرت میخاد با من دوست باشه؟

سیمون نکته جالبه که فحش های دختره به زنشو رو حتی دوست داره وحاضره بشنوه ولی بد وبیراه به دختر نگه... چرا اخه؟
تازه شهوت اگه باشه ایا ادم کمه؟نمتونه بره با کس دیگه؟ چرا اینقد حاضره رابطشو با بد وبیراه بازم حفط کنه؟

mig mig

New member
سلام.
عيد همتون مبارك
اميدوارم امسال ب همه ي ارزوهاي قشنگتون برسين.
انقد بهتون عادت كردم ك نگو....!!!
افق ك چ عرض كنم عالي بود!!!!
جاتون خالي.

miss.marya

New member
شخصا میدونم اگر اطمینان برام ایجاد شه که من رو از همه اون دخترا بیشتر دوست داره تا حد قابل ملاحپه ای از حسم کم میشه
اما تو باید تصمیم بگیری ببینی میتونی باهاش کنار بیای یا نه چون خیلی تو این شرایط قرار خواهی گرفت

غیر از رفتارش با دخترای دیگه نسبت به رفتارش با مادر و خواهزش هم حساسن

miis.s

New member
میدونی برای مثال میگم من از اینکه یه پسر با دخترا راحت برخورد کنه یا شوخی کنه خوشم نمیاد ولی اون کلا آدم اجتماعی و خونگرمیه ب چشم بدی هم ب دخترا نگاه نمیکنه اما این رفتارش گاهی وقتا عذابم میده و روم نمیشه بگم چون فک میکنه آدم حسود یا بدبینی هستم

بهتره بگی بهش و مطمئنا درک میکنه و قضیه غیر قابل حلی نیست
حسودی جزء انکارناپذیر ذات دختره و همیشه بوده و هست حتی گاهی به نظر من خیلی هم شیرین و دلچسبه

miis.s

New member
کم تر خیانت کردشون واسه اینه یه خورده دستشون بسته تره......جرات ندارن......ترس بیشتری دارن از شوهرشون یا دوستشون...فرصت واسشون کمتره....

لایک
به قدری شما زیبا این مسائل را بیان میکنی که.. همون قضیه خشتک :))

shilaa

New member
من خیلی رو این مسایل حساسم درست برعکس اون .این یکی از مواردیه که منو ب شک میندازه

dr ari

New member

شاید....امااز ذات آدم هم هس فرقی ک بین زن ومردوجودداره همینه...خدااین ویژگیو(بایبندبودن بیشتر)تو وجودزن گذاشته تاخونوادها حفظ بشن اما قبول دارم ک ترس هم چیزخوبیه:smiliess (3):

miis.s

New member
سلام.
عيد همتون مبارك
اميدوارم امسال ب همه ي ارزوهاي قشنگتون برسين.
انقد بهتون عادت كردم ك نگو....!!!
افق ك چ عرض كنم عالي بود!!!!
جاتون خالي.

به قول مدیکال عزیز، دوست گرامی و رزیدنت آینده: میشه حال و احوال افق رو بیشتر توضیح بدی؟

simon

New member
من نظر مثبتی ندارم، الان دخترها غیر قابل کنترل شدن یه سری شون که آدم میمنونه تو کارشون
البته من بنابر دلایلی دیگه نمیتونم با میس مخالفت کنم)))
ولی میس پرورش دادن عاطفه لازمه .ما همون فردا پدر و مادر میشم باید عاشقه زندگیت باشی که بتونی عاشقه بچت و شوهرت بشی
و لازمه این پرورش حس عاطفه هست که البته همیشه حواست باید باشه به کسایی که متونن سوئاستفاده کنن از این حس

mig mig

New member
نميخوام دم عيدي از چيزاي بد بگم اما من اصلن حالم خوب ني!!!
دوران علوم پايه خيلي اذيت شدم و حالم بد بود الانم موندم تو همون مود انگار نه انگار عيده علوم پايه قبول شدم...
حتي نميخندم!!!
نميخام ناشكري كنم
اما هر چي دست و پا ميزنم نميشه از اين حالت در بيام!!!

shilaa

New member
بهتره بگی بهش و مطمئنا درک میکنه و قضیه غیر قابل حلی نیست
حسودی جزء انکارناپذیر ذات دختره و همیشه بوده و هست حتی گاهی به نظر من خیلی هم شیرین و دلچسبه

بابا ب خدا من حسود نیستم ولی بعضی دخترا هم بی دلیل و بی منظور بگو بخند و شوخی راه نمیندازن چراغ سبز نشون میدن من دوس دارم اون خودش این چیزا رو بفهمه ولی نمیفهمه

rozbanoo

New member
غیر از رفتارش با دخترای دیگه نسبت به رفتارش با مادر و خواهزش هم حساسن

ببین عزیزم
داری میگی مادر و خواهر
پسر باید اونا رو دوست داشته باشه
بهشون احترام بزاره
اگر به اونا که عمری باهاش بودن بخواد کم کم بی احساس یا کم احساس شه میتونه به تو هم کم احساس شه
فقط باید بتونه رابطه ها رو مدیریت کنه
باید احترام همه رو حفظ کنه

نظر من اینه که دختر نباید کاری کنه که پسر بخواد دو کفه ترازو برای خودش در نظر بگیره که یکطرف مادر و خواهر و.... و طرف دیگه زن باشه
زن باید کاری کنه که مرد همه رو با هم و در یک سو ببینه تا صمیمیت ها بیشتر بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا