مگه ارایش شروع و ترک داره
آرایش و لاک همیشگیه :heart::heart::heart:
حرفای خدا هیچ وقت نمیشه کشف کرد خیلی سخته . هرچی هم از خدا فهمیدیم مهندسی معکوسه . یعنی یه اتفاقی افتاده گشتیم تو قران پیداش کردیم گفتیم دیدید خدا هم گفته بود اونم 1500 سال پیش؟
ولی هیچ عقلی نمیتونه کشفش کنه . بعضی وقتا (خدایا ببخشید) فک میکنم چقدر ابتدایی هستش این قران.
خوب نشدم عاشق. البته بگم لذتش رو کسب کردم تا به حال اما محدود و فراموشم شده ولی اون وقتی که حس میکردم نزدیک شده بهم لذت داشت واسم
همه چی تو زندگی من 2 حالتو داره یا اعتیاد یا ترک
مث اینترنت موبایل ارایش
و اینجا تاپیک نظرات شرکت کننده در آزمون علوم پایه اسفند 91 هست.
عزیزانی که قصد شرکت در آزمون شهریور 92 را دارند توجه کنند . اگر بحث علمی مربوط به ازمون رو میخواهند مشاهده کنن و بحث استرس ها به 200 صفحه اول مراجعه کنند
با تشکر.
قبول دارم حرفاتو...ولی بازم خیلی چیزا توقران هس که من هنوز نمیدونم....
سایمون حس میکنم عصبی هستی . چون هیچ شوخی ای از ابتدای بحث نکردی.
حتی مشکوکم به اینکه قبل از اینکه بحث هم بکنی شوخی ای نمیکردی و شاید عصبی بودی
پا رو فراتر میذارم حس میکنم دوس داشتی این بحث رو و فی البداعه نگفتی بریم سر این بحث و پا رو فراتر میذارم شاید برنامه.
من از سر شب دارم میگم شکی واسم نمونده تو درستیش
ولی عملا درگیرم
مثل بحث تحدی که واقعا عجیبه
چیش عحیبه؟
عزیزم اگه شکی نمونده بود واست الان بحثت فرق میکرد.
علی جان اره مسلمونم به خدا اعتقاد زیادی دارم که به خاطرش نامزدمو از دست دادم ولی هروز خوشحالترم که خدامو به لذت دنیا ندادم .برای من کمک به بندگان خدا و ظلم به مظلوم نکردن در بالاترین درجاته شاید اشتباه باشه واسه خلیی ها و شاید واسه خوده خدا .ولی چون با کاوش و تلاش خودم و بدور از حرفه دیگران به این مهم دست پیدا کردم ت حا لا خلیی کمکم کرده.بهترین دوستم خداست چون با همه گناهام هیچ وقت تنهام نذاشته
والا طولانیه من میگم بذاریم واسه فردا. نظرتون چیه؟
سایمون حس میکنم عصبی هستی . چون هیچ شوخی ای از ابتدای بحث نکردی.
حتی مشکوکم به اینکه قبل از اینکه بحث هم بکنی شوخی ای نمیکردی و شاید عصبی بودی
پا رو فراتر میذارم حس میکنم دوس داشتی این بحث رو و فی البداعه نگفتی بریم سر این بحث و پا رو فراتر میذارم شاید برنامه.
والا طولانیه من میگم بذاریم واسه فردا. نظرتون چیه؟
بچه ها شب همگی خوش:rose: