نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
سایمون حس میکنم عصبی هستی . چون هیچ شوخی ای از ابتدای بحث نکردی.
حتی مشکوکم به اینکه قبل از اینکه بحث هم بکنی شوخی ای نمیکردی و شاید عصبی بودی
پا رو فراتر میذارم حس میکنم دوس داشتی این بحث رو و فی البداعه نگفتی بریم سر این بحث و پا رو فراتر میذارم شاید برنامه.

sheida

New member
حرفای خدا هیچ وقت نمیشه کشف کرد خیلی سخته . هرچی هم از خدا فهمیدیم مهندسی معکوسه . یعنی یه اتفاقی افتاده گشتیم تو قران پیداش کردیم گفتیم دیدید خدا هم گفته بود اونم 1500 سال پیش؟
ولی هیچ عقلی نمیتونه کشفش کنه . بعضی وقتا (خدایا ببخشید) فک میکنم چقدر ابتدایی هستش این قران.
خوب نشدم عاشق. البته بگم لذتش رو کسب کردم تا به حال اما محدود و فراموشم شده ولی اون وقتی که حس میکردم نزدیک شده بهم لذت داشت واسم

قبول دارم حرفاتو...ولی بازم خیلی چیزا توقران هس که من هنوز نمیدونم....

miis.s

New member
آخه سیمون رو گفته هاش معتقده ولی ما همه با هم داریم بر علیهش حرف میزنیم خوب عصبی میشه دیگه
سیمون داداش بیا نوبت توئه هر چی میخوای بگو ما گوش میدیم

qom

New member
و اینجا تاپیک نظرات شرکت کننده در آزمون علوم پایه اسفند 91 هست.
عزیزانی که قصد شرکت در آزمون شهریور 92 را دارند توجه کنند . اگر بحث علمی مربوط به ازمون رو میخواهند مشاهده کنن و بحث استرس ها به 200 صفحه اول مراجعه کنند
با تشکر.

miss.marya

New member
و اینجا تاپیک نظرات شرکت کننده در آزمون علوم پایه اسفند 91 هست.
عزیزانی که قصد شرکت در آزمون شهریور 92 را دارند توجه کنند . اگر بحث علمی مربوط به ازمون رو میخواهند مشاهده کنن و بحث استرس ها به 200 صفحه اول مراجعه کنند
با تشکر.

پیام بازرگانی:25r30wi:

ali.esf

New member
پا رو فراتر میذارم حس میکنم دوس داشتی این بحث رو و فی البداعه نگفتی بریم سر این بحث و پا رو فراتر میذارم شاید برنامه.

نه بابا قم جون؛ من آقا سایمونو حتی اگه بیاد خفمم کنه دوسش دارم:))
اینا یه بحث اعتقادیه که هیچ کدوم از دو طرف راضی نمیشه...به نظر من هم نباید ادامه پیدا کنه چون نتیجه ای نداره....
بهتره همدیگر رو همینطوری مثه قبل دوست داشته باشیم...به قول میس خانم؛ سایمون سیترات:دی
ما ارادت داریم نسبت به تک تک بچه های این تاپیک:)

simon

New member
من از سر شب دارم میگم شکی واسم نمونده تو درستیش
ولی عملا درگیرم

عزیزم اگه شکی نمونده بود واست الان بحثت فرق میکرد.
علی جان اره مسلمونم به خدا اعتقاد زیادی دارم که به خاطرش نامزدمو از دست دادم ولی هروز خوشحالترم که خدامو به لذت دنیا ندادم .برای من کمک به بندگان خدا و ظلم به مظلوم نکردن در بالاترین درجاته شاید اشتباه باشه واسه خلیی ها و شاید واسه خوده خدا .ولی چون با کاوش و تلاش خودم و بدور از حرفه دیگران به این مهم دست پیدا کردم ت حا لا خلیی کمکم کرده.بهترین دوستم خداست چون با همه گناهام هیچ وقت تنهام نذاشته

miis.s

New member
عزیزم اگه شکی نمونده بود واست الان بحثت فرق میکرد.
علی جان اره مسلمونم به خدا اعتقاد زیادی دارم که به خاطرش نامزدمو از دست دادم ولی هروز خوشحالترم که خدامو به لذت دنیا ندادم .برای من کمک به بندگان خدا و ظلم به مظلوم نکردن در بالاترین درجاته شاید اشتباه باشه واسه خلیی ها و شاید واسه خوده خدا .ولی چون با کاوش و تلاش خودم و بدور از حرفه دیگران به این مهم دست پیدا کردم ت حا لا خلیی کمکم کرده.بهترین دوستم خداست چون با همه گناهام هیچ وقت تنهام نذاشته

به افتخار سیمون سیترات دس بزنین
سیمون از ما دلگیر مباش
بچه ها برین بخوابین که دیره

mig mig

New member
من ميگم اينجا بحث نكنيم اخه فردا پس فردا يكي مياد ميخونه...

simon

New member

نه قم جان
بحثه خدا برام خلیی مهمه .من همتونو دوست دارم.به عقاید همتون خود خدا مدانه احترام میذارم
همین که درباره خدا بحث کردیم امروز چه درست چه اشتباه حتی خودش برای خدا مهمه
و هرکسی هم اشتباه کنه خدا خودش نشونش مدده راه درستو

sheida

New member
والا طولانیه من میگم بذاریم واسه فردا. نظرتون چیه؟

قران به زبون عربیه...این که یه ایه مث قران بیارید واسه منوشما درکش سخته چون زبونمون نیس...ولی عربا میتونن بفهمن اون اراستگی و موزون بودن و..

منم خسته شدم ولی جالب بود بحثامون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا