ali.esf
New member
و بسیار زیبا و قابل قبول
صحبتای این جانب بیشتر در حد تکمیل بیانات سرکار بود...شما اصلش رو گفتید
و بسیار زیبا و قابل قبول
دلایلش همینایی که تاحالا داشتم میگفتم...در کتاب قرآن خدا گفته نماز بخونید، پیغمبرشم روشش رو به همه معرفی کرده...منم نشستم برای خودم فکر کردم و دلیلی که در حد عقلم تونستم بیارم همون مثال باغ خرما بود و همچنین تمام پستایی که در این گفتگو نوشتم...
اره حرف من شاید ولی حقیقت ان خیر....ولی من خودم اگه واقعا بکسی اعتقاد داشته باشم هرکاری که اون انجام بده یا بگه قبول دارم...پس اگه خدا رو بذاری جای اون فرد نتیجه همان خواهد شد.چطور بگم باید عاشق باشی تا انجام بدی...همونطوری عاشق چشموگوشش بسته میشه و مطیع معشوق میشه...نمی تونم با نوشتن قانعتون کنم
من 45 دقیقه:sarma::5: از 6؟
من 20 دققیه ای سر وته ش رو هم میارم.. 7 قلمم آرایش دارم والا
من هميشه برام سواله ك اين انرژي و انگيزه از كجا نشات ميگيره؟!!!
به هر حال اگه دنیا تک جنسی بود این مسائل در حد صفر بودپسرا باید کنترل چشم داشته باشن...همونطور که ما حجاب
حرفای تو ظاهر زیبا و فریبنده ای داره ولی خطرناکه.. آدم رو عملا بی خدا میکنه..
خودمم برام سواله.تا این که با یه اقای دکتر اشنا شدم بهم گفت دختر خوب فقط واسه شوهرت ارایش کن.ما هم قبول کردیم
میتونی . قاتعم اما بگو چطور عاشق خدا بشم . هون حسسی که به یه معشوقه دارم
حرفای تو ظاهر زیبا و فریبنده ای داره ولی خطرناکه.. آدم رو عملا بی خدا میکنه..
شما همتون جمع شدین اینجا از اینکه ادا میکنیند خودتون خدارو شناختین؟شما هنوز گیره لاکین. کافر بهتر از مسلمان تقلید کار هست
من وقتی اب میخرم که بدونم ابه .الکلم هم رنگ ابه.باید ترسید که شاید سالهاست الکل را به عنوان اب معرفی کردن به ما و ما چون دیگران میگن اب است مینوشیم
ببین میس خواستی مراجعه بکنی به درک و احساسه خودت که ترسیدی .من نمگم حتما داری الکل جای اب میخوری ولی تحقیق کن با شعور و عقله خودت.اون موقع دیگه تکلیفت با خودت روشن میشه
خوبه ك ادم برا خودش وقت بذاره اما...
من ك هيچوقت اينكارو نكردم!
بعضي وقتا حتا كرم مرطوب كننده هم نميزنم!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال اگه دنیا تک جنسی بود این مسائل در حد صفر بود
منم چن ماهی هس اصن هیچی نمیزنم.البته شما که زیبایی کاملو داری بی ارایش:riz304:
منم چن ماهی هس اصن هیچی نمیزنم.البته شما که زیبایی کاملو داری بی ارایش:riz304:
علی جان فقط همین تاکید خدا به نماز سفارش شده ؟؟؟
سوال خوبی کردی چون سوال خودمم هس...من خودم هنوز خدارو خوب نشناختم...دارم قران میخونم تا ببینم حرفای خدا چیه...باید لطفای خدارو بیشتر بشناسم...نمیدونم!!!
والا من همه چی میزنم.. شوهر دیگه چیه!
من واسه روحیه خودم آرایش میکنم و تا ابد هم همینه
اره منم دوبارهمیخوام شرو کنم.بعد از یه سال امشب لاک زدم بحثلاکو کردین خورد تو ذوقم:New (6):