نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
آقا سایمون؛ حرف شما وقتی فصل الخطابه که به کسی این رو بگی که واقعا کورکورانه این اعمال رو انجام بده و مقلد اعمال بقیه باشه بدون اینکه دلیلشو بدونه؛ ولی خب در مورد دلیل برای اثبات حرف خودتون در قبال صحبت ما فکر نمیکنم افاقه ای بکنه؛ چون واقعا به این باور قلبی رسیدیم در مورد اعمالمان که باید انجام بدیم
خلیی خوب شما کورکورانه نماز نمیخونی .پس حلا علی جون دلیاشو بگو چرا باید خوند؟
فقط مرجعت عقله خودت باشه.نه تلویزیون کتب و ........؟

ali.esf

New member
بچه ها دارم از خواب با کله میرم توی کیبورد!!!:دی
بریم بخوابیم؟!:smiliess (9)::smiliess (4):

miss.marya

New member
خوب عزیزان من شما که تو دانشگاه از سرویس بهداشتی استفاده نمیکنین . خوب صبح قبل اینکه آرایش کنین وضو بگیرین به قصد قربت ظهر هم باهاش نماز بخونین دیگه

اغااااااااااااااااااااااااااااااااا تاظهر 10 بار از سرویس بهداشتی استفاده میکنیم.اصن صبا تا ارایشم تموم میکنم یادم میاد وضو ندارم..........یه بار وسط نماز فطر یادم اومد وضو ندارم اصن یه وضی

qom

New member
بابا بحث لاک نیس.ارایش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخای یه نماز تو دانشگاه بخونی باید تجدید ارایش کنی که 1 ساعت تو سرویس بهداشتی باید وایسی

میبخشید اگه میشه چهره ارایش کرده تون رو ببینم دقیقا 1 ساعت میشه یا نه .
لینک لطفا

qom

New member
اغااااااااااااااااااااااااااااااااا تاظهر 10 بار از سرویس بهداشتی استفاده میکنیم.اصن صبا تا ارایشم تموم میکنم یادم میاد وضو ندارم..........یه بار وسط نماز فطر یادم اومد وضو ندارم اصن یه وضی

جل الخالق 10 بار... .:13:

ali.esf

New member
خلیی خوب شما کورکورانه نماز نمیخونی .پس حلا علی جون دلیاشو بگو چرا باید خوند؟
فقط مرجعت عقله خودت باشه.نه تلویزیون کتب و ........؟

دلایلش همینایی که تاحالا داشتم میگفتم...در کتاب قرآن خدا گفته نماز بخونید، پیغمبرشم روشش رو به همه معرفی کرده...منم نشستم برای خودم فکر کردم و دلیلی که در حد عقلم تونستم بیارم همون مثال باغ خرما بود و همچنین تمام پستایی که در این گفتگو نوشتم...

miss.marya

New member
میبخشید اگه میشه چهره ارایش کرده تون رو ببینم دقیقا 1 ساعت میشه یا نه .
لینک لطفا

قبلنا که ارایش میکردم 6 صب بیدار میشدم تا 8 دانشگاه باشم.6 ماهه تو ترکم 10 دقیقه به 8 بیدار میشم تازه کفشامو تو ماشین میپوشم صبحونه هم سرکلاس

miis.s

New member
عمو جواب سوال منو ندادی:ph34r-smiley: پسرا و شما تو دانشگاه نماز میخونین؟

miis.s

New member
دلایلش همینایی که تاحالا داشتم میگفتم...در کتاب قرآن خدا گفته نماز بخونید، پیغمبرشم روشش رو به همه معرفی کرده...منم نشستم برای خودم فکر کردم و دلیلی که در حد عقلم تونستم بیارم همون مثال باغ خرما بود و همچنین تمام پستایی که در این گفتگو نوشتم...

و بسیار زیبا و قابل قبول

sheida

New member
ببخشید اما این شعاره .

اره حرف من شاید ولی حقیقت ان خیر....ولی من خودم اگه واقعا بکسی اعتقاد داشته باشم هرکاری که اون انجام بده یا بگه قبول دارم...پس اگه خدا رو بذاری جای اون فرد نتیجه همان خواهد شد.چطور بگم باید عاشق باشی تا انجام بدی...همونطوری عاشق چشموگوشش بسته میشه و مطیع معشوق میشه...نمی تونم با نوشتن قانعتون کنم

simon

New member
شما همتون جمع شدین اینجا از اینکه ادا میکنیند خودتون خدارو شناختین؟شما هنوز گیره لاکین. کافر بهتر از مسلمان تقلید کار هست
من وقتی اب میخرم که بدونم ابه .الکلم هم رنگ ابه.باید ترسید که شاید سالهاست الکل را به عنوان اب معرفی کردن به ما و ما چون دیگران میگن اب است مینوشیم

miis.s

New member
قبلنا که ارایش میکردم 6 صب بیدار میشدم تا 8 دانشگاه باشم.6 ماهه تو ترکم 10 دقیقه به 8 بیدار میشم تازه کفشامو تو ماشین میپوشم صبحونه هم سرکلاس

:5: از 6؟
من 20 دققیه ای سر وته ش رو هم میارم.. 7 قلمم آرایش دارم والا

mig mig

New member

من هميشه برام سواله ك اين انرژي و انگيزه از كجا نشات ميگيره؟!!!

miis.s

New member
شما همتون جمع شدین اینجا از اینکه ادا میکنیند خودتون خدارو شناختین؟شما هنوز گیره لاکین. کافر بهتر از مسلمان تقلید کار هست
من وقتی اب میخرم که بدونم ابه .الکلم هم رنگ ابه.باید ترسید که شاید سالهاست الکل را به عنوان اب معرفی کردن به ما و ما چون دیگران میگن اب است مینوشیم

حرفای تو ظاهر زیبا و فریبنده ای داره ولی خطرناکه.. آدم رو عملا بی خدا میکنه..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا